gops Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Unbelievable napisał(a):a ja potrzebuję też kagańca "na wszelki wypadek" bo niestety szczurzy piesków nie lubi... eh chyba mnie jednak czeka fizjolog :roll: wydaję mi się że u was by się prędzej fizjolog sprawdził . Gram nie jest taki mały i spokojnie znajdziesz rozmiar ;) Quote
Unbelievable Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 gops napisał(a):wydaję mi się że u was by się prędzej fizjolog sprawdził . Gram nie jest taki mały i spokojnie znajdziesz rozmiar ;) tylko mnie przeraża jak to będzie wyglądało :evil_lol: i jak on w tym będzie chodził ;) zobaczę jeszcze w stacjonarnym, może uda mi się coś dobrać tak,żeby nie było zbyt wielkie Quote
evel Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Unbelievable napisał(a):tylko mnie przeraża jak to będzie wyglądało :evil_lol: i jak on w tym będzie chodził ;) zobaczę jeszcze w stacjonarnym, może uda mi się coś dobrać tak,żeby nie było zbyt wielkie Mnie ostatnio miły sąsiad zagadnął, czemuż to psa mego katuję tak wielkim wiadrem... Na pewno w takiej opaseczce materiałowej byłoby jej lepiej, prawda? :diabloti: Powiem Ci, że to kwestia przyzwyczajenia, Zuz trochę walczył z fizjologiem, ale jak się w psim mózgu zakodowało kagan=biegam luzem to jakoś żyjemy ;) Quote
Shetanka Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 My też używamy szmacianych, moje piesy wyglądają w nich jak takie dwie sieroty XD Quote
Daga&Maks Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 ja mam tylko jakiś zwykły metalowy kaganiec, w sumie i tak cały czas leży w półce, pies go ma na pysku raz na pół roku, zakładam mu tylko go w wyjątkowych sytuacjach. Wcześniej miałam materiałowe, ale Maks je rozszarpał to potrzebowałam czegoś bardziej wytrzymałego Quote
Fides79 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 ja dla mojego Gamonia ma plastikowy kaganiec, łaził w nim dosc czesto bo był strasznym smieciojadem :roll: plus jest taki, że jest lekki, dosc tani, nie przewodzi zimna, dosc łatwo sie czysci, nie rdzewieje i sa naprawde w wielu rozmiarach, wiec mozna spokojnie cos dopasować Quote
Tina.Sara Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 cudne :loveu: a w kagańcu... biedne :evil_lol: ja mam tylko jeden, metalowy i muszę go rozdzielać na dwa, więc mam problem :evil_lol: ale ogółem i tak używam go tylko podczas wizyt u weta :eviltong: Quote
Cavy Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Kurcze, ale ci fajnie, że masz dwa zwierza w domu :loveu: Podwójną pociechę masz jak wracasz do domu :razz: Quote
Kafka2009 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Świetne zdjęcia! A ten portret czarno-biały... marzenie <3 Quote
Pusiakowa Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 http://img807.imageshack.us/img807/5158/img4408p.jpg ale słodka :loveu: Quote
Avaloth Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Cavy ja nie chcę nic mówić, ale Ty też masz dwa zwierza w domu :eviltong: Świetne to cz-b:loveu: Na tym zdjęciu to Ty? Aleś chudziutka :) Quote
motyleqq Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 http://img685.imageshack.us/img685/231/img4338pw.jpg to jest super. nie rozumiem czemu mój facet się śmiał i drwił, jak próbowałam nakłonić Etnę do wejścia na, póki co, moje piszczele :D ale teraz tak się zastanawiam, czy mój pies zmieści się na rozmiarze buta 37:razz: Quote
Illusion Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 [quote name='Cavy']Kurcze, ale ci fajnie, że masz dwa zwierza w domu :loveu: Podwójną pociechę masz jak wracasz do domu :razz: Czy ja wiem... :evil_lol: [quote name='Avaloth'] Świetne to cz-b:loveu: Na tym zdjęciu to Ty? Aleś chudziutka :) Tak, to ja ;). [quote name='motyleqq']http://img685.imageshack.us/img685/231/img4338pw.jpg to jest super. nie rozumiem czemu mój facet się śmiał i drwił, jak próbowałam nakłonić Etnę do wejścia na, póki co, moje piszczele :D ale teraz tak się zastanawiam, czy mój pies zmieści się na rozmiarze buta 37:razz: Na początku fajnie zacząć w jakiś butach o szerokiej podeszwie, żeby była większa powierzchnia. Gin najpierw uczyła się na takich, jak na zdjęciu, a teraz bez problemu wskakuje na trampki, które są węższe ;). Quote
Cheryl Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Chcę Dina nauczyć wskakiwania na stopy, ale on wskakuje na wszystko prócz stóp. Może jakieś zdjęcia? :cool3: Quote
Illusion Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 W taką pogodę nie robię zdjęć :evil_lol:. Quote
chi23 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Dzięki wam przypomniałam sobie że mam świeże zdjęcia z dzisiaj:lol: Gin fajnie skacze:loveu: Tosia zresztą też super - jej odbijanie się od nogi jest dla mnie jedną wielką zagadką:niewiem: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 http://img807.imageshack.us/img807/5158/img4408p.jpg pudelinka :cool3: ależ ona fajna, kudłata, drobna, z pewnością zwinna i sądząc po zdjęciu bardzo wesoły psiak ;) i widzę, że wspólna praca też sprawia wam wiele radości :) zawsze tu do Was wchodzę to mi takim optymizmem daje po oczach :lol: wesoły pyśki, pasja w oczach :) Quote
Illusion Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='chi23']Dzięki wam przypomniałam sobie że mam świeże zdjęcia z dzisiaj:lol: Gin fajnie skacze:loveu: Tosia zresztą też super - jej odbijanie się od nogi jest dla mnie jedną wielką zagadką:niewiem: Mogę Ci powiedzieć, jak uczyłam Gin (jeśli już tutaj nie opisywałam), bo z Ginką vaulty robiłam trochę inaczej niż u Tosi ;). [quote name='Czarna_Owieczka']http://img807.imageshack.us/img807/5158/img4408p.jpg pudelinka :cool3: ależ ona fajna, kudłata, drobna, z pewnością zwinna i sądząc po zdjęciu bardzo wesoły psiak ;) i widzę, że wspólna praca też sprawia wam wiele radości :) zawsze tu do Was wchodzę to mi takim optymizmem daje po oczach :lol: wesoły pyśki, pasja w oczach :) Kudłata - już niedługo :diabloti:. Wreszcie zamawiam maszynkę! :multi: Fajnie, że masz takie, a nie inne odczucia wchodząc do naszej galerii, to miłe :). Quote
Recommended Posts