Onaa Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Przepraszam za offa :oops:. Wystraszony Kibic prosi o szansę: Kibic prosi o szansę na normalne życie. Pomóżcie mu na nowo zaufać człowiekowi. Quote
Moniek193 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 http://img134.imageshack.us/img134/7599/zmianarozmiarudsc04488.jpg Jakie spojrzenie:evil_lol: Quote
ewatr Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Punio nie dosc ze był w Rzeszowie :multi: to jeszcze czynnie uczesniczył w strugach deszczu w spacerze "łapa w łapę" i walczył o prawa zwierząt i miejsca spacerowe w miescie : Tam pod tym kolorowym parasolem jest Punio ze swoją Pania >>>:lol: Punia trudno zauważyć bo on jako "mały ksiaże" :loveu: łapek po kaministej drodze nie bedzie sobie obcierał a na dokładke moczył :eviltong: Po cos w koncu swoja Pania ma nie ???:evil_lol:;) Pozdrowienia z nadal mokrego Rzeszowa :loveu: Quote
Chikinchan Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Brawo Puniek! :klacz: I brawo dla Puniowej Pani :cool2: Pozdrowienia! :loveu: Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 rozpuszczony jak dziadowski bicz! dobrze mu tak :loveu: Quote
gosiulaa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 oooo nieeeeeee ja muszę mieć taki parasoll!!! jaki od duży.......i kolorowyyyy :loveu: Punio ale z Ciebie książe :eviltong: Quote
Moniek193 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Ten to ma dobrze :loveu: http://img8.imageshack.us/img8/9520/53067984.jpg Quote
Ania 3m Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 No a jak nie będzie sobie "mały książę" moczył łapek i zdzierał pazurków. On woli być noszony, a nie jak reszta piesków ;) Nasz pobyt w Rzeszowie powoli dobiega końca(troszkę zasiedzieliśmy się:loveu: )na weekend już wracamy nad morze. Odwiedziliśmy kilka razy Kundelka- są takie śliczne pieski i kotki, a ilość jest ogromna. Oby jak najwięcej z nich znalazło nowy kochający domek. Przyznam,że rodzice trochę rozpuścili Punia i nie wiem jak on zniesie powrót do dawnych przyzwyczajeń, o których już może nawet zapomniał. Pozdrawiamy Ania i Punio:loveu: Quote
Moniek193 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ten to ma dobrze :evil_lol: I dajcie nam tu parę foteczek Puniowych :loveu: Quote
Chikinchan Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Oj tak, do luksusu łatwo się przyzwyczaić. A teraz "biedny" Punio będzie musiał wrócić nad morze do ciężkiego życia :eviltong:;):lol: Pozdrowienia dla Biedaczka i Jego Pani! :loveu: Quote
wellington Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Ania 3m']Przyznam,że rodzice trochę rozpuścili Punia i nie wiem jak on zniesie powrót do dawnych przyzwyczajeń, o których już może nawet zapomniał. [/QUOTE] Najlepszy sposob to kontynuacja rozpuszczenia i zadne tam powroty do starych spartanskich przyzwaczajen nadmorskich :mad: Quote
Ania 3m Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Z tymi przyzwyczajeniami to żartowałam;), najważniejsze,że wracamy do siebie, Punia dobrych znajomych i po powrocie wkleimy jakieś nowe fotki, może ze spacerku po plaży. A TE WSZYSTKIE SUPER RZECZY należą się Puniowi za te wszystkie smutne lata, najważniejsze, aby się czuł szczęśliwy i kochany i mam nadzieję, że tak się czuje na codzień. Pozdrawiamy:loveu: Quote
Chikinchan Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Czekamy na zdjęcia Punia A tymczasem przesyłam pozdrowienia! :p Quote
sleepingbyday Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Chikinchan napisał(a):Czekamy na zdjęcia Punia A tymczasem przesyłam pozdrowienia! :p ja też :-) "A TE WSZYSTKIE SUPER RZECZY należą się Puniowi za te wszystkie smutne lata, najważniejsze, aby się czuł szczęśliwy i kochany i mam nadzieję, że tak się czuje na codzień. Pozdrawiamy:loveu: " dokładnie TAK!!! Quote
ewatr Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Mam swieza dostawe Puniowych fot :loveu: z "pieleszy":eviltong: bo pogoda niesprzyja zdjeciom nadmorskim ... ale on szczesliwy pokazujac tego brzuchola :evil_lol::loveu: Quote
Moniek193 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Hahaha Punio jakiś Ty słodki :loveu: :D Quote
sleepingbyday Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 o nie, no co wy! myslałam, ze to jakiś szczenior jest! obłedny nasz puniek! cudo! przy okazji zareklamuję bazarek z kieckami (i nie tylko): Quote
Ania 3m Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Witam po dłuższej przerwie, Tradycyjnie na maila Ewy wysłałam najnowsze zdjęcia Punia. A co u niego nowego... Przede wszystkim już chyba sierść odrosła zupełnie, ale przed wiosną nie planujemy odwiedzin fryzjera, zaczekamy aż z tym się zrobi lepsza pogoda, na razie jest zimno i troszkę śniegu. Poza tym Punio miał małe problemy z gruczołami doodbytowymi, ale już sytuacja opanowana i chodzimy systematycznie na kontrolę, więc nic złego się nie dzieje. Dodam iż Punio uwielbia śnieg, strasznie szaleje po nim (pewnie przypominają mu się podkarpackie zimy), bo u nas nie ma aż tyle śniegu, jak spadnie to zwykle szybko topnieje. Nadal jest fanem łóżka i szczególnie w takie zimne dni, mógłby leżeć całymi dniami, w połowie lutego znów się wybierzemy do Rzeszowa, więc napewno odwiedzę Kundelka. Pozdrawiamy z lekko zaśnieżonej gdyni Ania i Punio:loveu: Quote
Ania 3m Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Witam ponownie, widzę,że już tu nikt nie zagląda. Minęło 5 dni a zdjęcia niestety nie są jeszcze wrzucone, ja sama nie mogę tego zrobić:placz: No rozumiem,że Ewa może jest bardzo zajęta i mam nadzieję,że te zdjęcia się jednak wkrótce pojawią. Pozdrawiam Quote
ewatr Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ania 3m napisał(a):Witam ponownie, widzę,że już tu nikt nie zagląda. Minęło 5 dni a zdjęcia niestety nie są jeszcze wrzucone, ja sama nie mogę tego zrobić:placz: No rozumiem,że Ewa może jest bardzo zajęta i mam nadzieję,że te zdjęcia się jednak wkrótce pojawią. Pozdrawiam Ydjecia dosyz ale mam problemy z netem jak dam rade to wstawie ...na ten moment to nie wzkonalne ... Quote
ewatr Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Orzes jako prezent pod choinka :tree1:;) i zimowy wypad nad morze ... ale ma super ubranko :loveu: Quote
Ania 3m Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 W tej "świątecznej skarpetce" pod choinką były ulubione przysmaki Punia i musiał ją mocno atakować,aby je wszystkie stamtąd powyciągać :p. Ale jak już się udało to jego radość była wieeelka:multi: Quote
Moniek193 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 http://img705.imageshack.us/img705/3074/zmianarozmiarudsc04765.jpg świetne :D Quote
Recommended Posts