Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 4 weeks later...
Posted

Punio nie dosc ze był w Rzeszowie :multi:
to jeszcze czynnie uczesniczył w strugach deszczu w spacerze "łapa w łapę" i walczył o prawa zwierząt i miejsca spacerowe w miescie :

Tam pod tym kolorowym parasolem jest Punio ze swoją Pania >>>:lol:

Punia trudno zauważyć bo on jako "mały ksiaże" :loveu:
łapek po kaministej drodze nie bedzie sobie obcierał a na dokładke moczył :eviltong: Po cos w koncu swoja Pania ma nie ???:evil_lol:;)

Pozdrowienia z nadal mokrego Rzeszowa :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

No a jak nie będzie sobie "mały książę" moczył łapek i zdzierał pazurków. On woli być noszony, a nie jak reszta piesków ;)
Nasz pobyt w Rzeszowie powoli dobiega końca(troszkę zasiedzieliśmy się:loveu: )na weekend już wracamy nad morze. Odwiedziliśmy kilka razy Kundelka- są takie śliczne pieski i kotki, a ilość jest ogromna. Oby jak najwięcej z nich znalazło nowy kochający domek. Przyznam,że rodzice trochę rozpuścili Punia i nie wiem jak on zniesie powrót do dawnych przyzwyczajeń, o których już może nawet zapomniał.
Pozdrawiamy
Ania i Punio:loveu:

Posted

[quote name='Ania 3m']Przyznam,że rodzice trochę rozpuścili Punia i nie wiem jak on zniesie powrót do dawnych przyzwyczajeń, o których już może nawet zapomniał.
[/QUOTE]

Najlepszy sposob to kontynuacja rozpuszczenia i zadne tam powroty do starych spartanskich przyzwaczajen nadmorskich :mad:

Posted

Z tymi przyzwyczajeniami to żartowałam;), najważniejsze,że wracamy do siebie, Punia dobrych znajomych i po powrocie wkleimy jakieś nowe fotki, może ze spacerku po plaży.
A TE WSZYSTKIE SUPER RZECZY należą się Puniowi za te wszystkie smutne lata, najważniejsze, aby się czuł szczęśliwy i kochany i mam nadzieję, że tak się czuje na codzień.
Pozdrawiamy:loveu:

Posted

Chikinchan napisał(a):
Czekamy na zdjęcia Punia
A tymczasem przesyłam pozdrowienia! :p

ja też :-)

"A TE WSZYSTKIE SUPER RZECZY należą się Puniowi za te wszystkie smutne lata, najważniejsze, aby się czuł szczęśliwy i kochany i mam nadzieję, że tak się czuje na codzień.
Pozdrawiamy:loveu: "

dokładnie TAK!!!

• 3 weeks later...
Posted

Mam swieza dostawe Puniowych fot :loveu: z "pieleszy":eviltong:
bo pogoda niesprzyja zdjeciom nadmorskim ...

ale on szczesliwy pokazujac tego brzuchola :evil_lol::loveu:

• 1 month later...
Posted

Witam po dłuższej przerwie,
Tradycyjnie na maila Ewy wysłałam najnowsze zdjęcia Punia. A co u niego nowego... Przede wszystkim już chyba sierść odrosła zupełnie, ale przed wiosną nie planujemy odwiedzin fryzjera, zaczekamy aż z tym się zrobi lepsza pogoda, na razie jest zimno i troszkę śniegu. Poza tym Punio miał małe problemy z gruczołami doodbytowymi, ale już sytuacja opanowana i chodzimy systematycznie na kontrolę, więc nic złego się nie dzieje. Dodam iż Punio uwielbia śnieg, strasznie szaleje po nim (pewnie przypominają mu się podkarpackie zimy), bo u nas nie ma aż tyle śniegu, jak spadnie to zwykle szybko topnieje.
Nadal jest fanem łóżka i szczególnie w takie zimne dni, mógłby leżeć całymi dniami, w połowie lutego znów się wybierzemy do Rzeszowa, więc napewno odwiedzę Kundelka.
Pozdrawiamy z lekko zaśnieżonej gdyni
Ania i Punio:loveu:

Posted

Witam ponownie, widzę,że już tu nikt nie zagląda. Minęło 5 dni a zdjęcia niestety nie są jeszcze wrzucone, ja sama nie mogę tego zrobić:placz: No rozumiem,że Ewa może jest bardzo zajęta i mam nadzieję,że te zdjęcia się jednak wkrótce pojawią.
Pozdrawiam

Posted

Ania 3m napisał(a):
Witam ponownie, widzę,że już tu nikt nie zagląda. Minęło 5 dni a zdjęcia niestety nie są jeszcze wrzucone, ja sama nie mogę tego zrobić:placz: No rozumiem,że Ewa może jest bardzo zajęta i mam nadzieję,że te zdjęcia się jednak wkrótce pojawią.
Pozdrawiam

Ydjecia dosyz ale mam problemy z netem jak dam rade to wstawie ...na ten moment to nie wzkonalne ...

Posted

W tej "świątecznej skarpetce" pod choinką były ulubione przysmaki Punia i musiał ją mocno atakować,aby je wszystkie stamtąd powyciągać :p. Ale jak już się udało to jego radość była wieeelka:multi: