togaa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Istny cukiereczek.....! ! ! :lol: Wygrał chłopak los na loterii albo i jesze wiecej.. Quote
matinestka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 brak mi słów..... po pprostu czysta kwintesencja..... :loveu::loveu::loveu: :bluepaw: Quote
wellington Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 matinestka napisał(a): brak mi słów..... po pprostu czysta kwintesencja..... :loveu::loveu::loveu: :bluepaw: Nugat w miodzie :loveu: Quote
sleepingbyday Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 aaaa, dostał się pod kosiarkę :diabloti: Quote
albiemu Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 mam nadzieję, że jeśli miłość ma oblicze to dokładnie takie piękne ... http://img82.imageshack.us/img82/950...ureexposur.jpg Quote
lepus Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Hej, jakiś czas nie wchodziłam na dogo- czasem nie wytrzymuję psychicznie tylu zwierzęcych nieszczęść i ogromu ludzkiego bestialstwa). Znalazłam parę miłych niespodzianek- między innymi tę, że Orzeszek jest teraz Puniem i nie jest bezdomny..wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kibicowałam temu maluszkowi, a jego fotki na posłanku w samochodzie to jest to, czego chciałabym dla każdego schroniskowego psiaka... Mam nadzieje, że przeżyją Panstwo wraz z Puniem wielu cudownych dni!! A Punio ma według mnie coś z pomeraniana :) Szczerze, szczerze pozdrawiam!! Quote
sleepingbyday Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 pozdrowienia nieustające dla naszego (no dobra, waszego :evil_lol:) orzesia. Quote
Ania 3m Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Witam po dłuższej przerwie. Na maila Ewy zostały wysłane dziś zdjęcia najnowsze Punia, więc z pewnością w niedługim czasie je wklei. Punio "odrasta" coraz bardziej, już zamiata ogonem znów po ziemi. Zastanawiam się nad wizytą u fryzjera, aby troszkę go skrócić."Fryzura letnia" odpada, ale minimalnie można skrócić foterko , zwłaszcza iż Punio ma już kupione ubranko polarowe, a poza tym zimy nad morzem nie są tak mroźne i śnieżne jak w Rzeszowie. No zobaczymy jeszcze, może w październiku wpadniemy na tydzień lub dwa na ziemię podkarpacką z wizytą. Pozdrawiamy znad morza Ania i Punio:loveu: P.s. Dziękujemy za wszystkie pozdrowienia:) Quote
ewatr Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Juz jestem z obrobionymi zdjeciami najsliczniejszego Punia pod słoncem :loveu: zobaczcie to bo ja wymiekłam :loveu::loveu::loveu: cos pieknego :p Quote
Chikinchan Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 :mdleje: :mdleje: :mdleje: Jakie śliczności puniowe...!!! :loveu: Sama słodycz, a jaką ma fajną minkę :razz::p Też wymiękłam ;) Quote
wellington Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Na pierwszym zdjeciu to myslalam na pierwszy rzut oka ze wiewioreczka :crazyeye: Punio dzidziunio nic tylko tulic i :calus: ! A jaka ma posciel dobrana do koloru futerka - :iloveyou: Quote
matinestka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 a mi sie Punik kojarzy z tyci tyci śpiącym lisiątkiem :) sama Słodycz :loveu: pozdrawiam!!!!! :bluepaw: Quote
ewatr Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 a to prosze tego lisia jeszcze troszke :lol: Quote
wellington Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ewatr napisał(a):a to prosze tego lisia jeszcze troszke :lol: Dziekuje ! Moznaby sie patrzec na niego i patrzec i wciaz by go bylo malo :loveu: Quote
sleepingbyday Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ale z niego wiewióra. nie wiem, czy moja zosia nie chciałaby na niego polować ;). a swoja drogą, punio en face wygląda, jakby mrugał do obiektywu, no nie? Quote
gosiulaa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 oooo jak słodko! http://img169.imageshack.us/img169/3046/zmianarozmiarudsc04539.jpg :loveu::loveu: Lisiu rządzi!:eviltong: Quote
Moniek193 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 http://img169.imageshack.us/img169/3046/zmianarozmiarudsc04539.jpg :loveu::loveu: Quote
ewatr Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Cytuje Anie : "A to z miską to Punio zawsze tak robi najpierw zakopuje i przyznam woli jeść w swoim spaniu niż normalnie z miski w kuchni.":eviltong: Quote
gosiulaa Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Kurcze Punio jakie ty masz teraz luksusy i wygody :evil_lol::loveu: Quote
sleepingbyday Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 o mój boże, wy mu pozwalacie jeść w łóżku, na leżąco? skandal :evil_lol:. a ja mam oftopik, ale geriatryczny, więc po linii partyjnej. chodzi o jamnika w jesieni życia, tzreba gfo ze schronu wyciągnąć, bo nie przeżyje. plis, zajrzyjcie, pomóżcie: http://www.dogomania.pl/forum/f1170/biedne-psisko-jamnik-pomozcie-w-szczecinskim-schronisku-146569/ Quote
Ania 3m Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Witam. Chciałam poinformować,że 8 października wieczorem dojedziemy już z Puniem do rzeszowa i sądzę że będziemy tam przebywać prawie do końca października. W planach mamy wizytę w Kundelku (zakładam sobotnie dopołudnia) i spotkanie z kolegą Punia Jaro. W razie chętnych do zobaczenia obciętego Punia (w poniedziałek idziemy na wizytę do fryzjera, aby skrócić futerko)- proszę o kontakt. Pozdrawiamy ze słonecznej, aczkolwiek bardzo wietrznej gdyni Do zobaczenia Ania i Punio:loveu: Quote
wellington Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Punio znow w Rzeszowie :bigcool: ! Czy Punio woli bardziej isc w Rzeszowie do fryzjera niz w Gdyni ? O poznaniu Punia osobiscie to ja juz dawno marze..... Quote
Ania 3m Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='wellington']Punio znow w Rzeszowie :bigcool: ! Czy Punio woli bardziej isc w Rzeszowie do fryzjera niz w Gdyni ? O poznaniu Punia osobiscie to ja juz dawno marze.....[/quote] Nie wiem czy bardziej woli fryzjera w Gdyni czy w rzeszowie, byliśmy tylko na razie 1 raz końcem czerwca w gdynii tam też znów idziemy za 2 dni. Sprawdzona miła Pani i to najwazniejsze. A jak przypomnę sobię to Punio nie był aż tak bardzo zadowolony, chyba brakowało mu cierpliwości, ale napewno tym razem będzie lepiej.A koniecznie trzeba go przykrócić, bo futerko odrosło i wygląda już tak jak go brałam z Kundelka w lutym, a więc ogonkiem zamiata ziemię. A co do poznania Punia to tym razem jedziemy pociągiem, pierwszego dnia do znajomych do warszawy, tam 24 godzinny odpoczynek, a następnego dnia do rzeszowa przez Kraków,więc nie widzę problemu( co prawda 15 minut będziemy w krakowie na dworcu głównym, ale zawsze). Sądzę ,że te 5 godzin Punio wysiedzi w swojej torbie spokojnie.:loveu: Quote
GuniaP Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Zagłosujcie na Kundelka Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. "Rzeszów ul. Ciepłownicza" Quote
Recommended Posts