Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

Hej, jakiś czas nie wchodziłam na dogo- czasem nie wytrzymuję psychicznie tylu zwierzęcych nieszczęść i ogromu ludzkiego bestialstwa). Znalazłam parę miłych niespodzianek- między innymi tę, że Orzeszek jest teraz Puniem i nie jest bezdomny..wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kibicowałam temu maluszkowi, a jego fotki na posłanku w samochodzie to jest to, czego chciałabym dla każdego schroniskowego psiaka... Mam nadzieje, że przeżyją Panstwo wraz z Puniem wielu cudownych dni!! A Punio ma według mnie coś z pomeraniana :) Szczerze, szczerze pozdrawiam!!

Posted

Witam po dłuższej przerwie. Na maila Ewy zostały wysłane dziś zdjęcia najnowsze Punia, więc z pewnością w niedługim czasie je wklei. Punio "odrasta" coraz bardziej, już zamiata ogonem znów po ziemi. Zastanawiam się nad wizytą u fryzjera, aby troszkę go skrócić."Fryzura letnia" odpada, ale minimalnie można skrócić foterko , zwłaszcza iż Punio ma już kupione ubranko polarowe, a poza tym zimy nad morzem nie są tak mroźne i śnieżne jak w Rzeszowie. No zobaczymy jeszcze, może w październiku wpadniemy na tydzień lub dwa na ziemię podkarpacką z wizytą.
Pozdrawiamy znad morza
Ania i Punio:loveu:
P.s. Dziękujemy za wszystkie pozdrowienia:)

• 2 weeks later...
Posted

Witam.
Chciałam poinformować,że 8 października wieczorem dojedziemy już z Puniem do rzeszowa i sądzę że będziemy tam przebywać prawie do końca października. W planach mamy wizytę w Kundelku (zakładam sobotnie dopołudnia) i spotkanie z kolegą Punia Jaro.
W razie chętnych do zobaczenia obciętego Punia (w poniedziałek idziemy na wizytę do fryzjera, aby skrócić futerko)- proszę o kontakt.
Pozdrawiamy ze słonecznej, aczkolwiek bardzo wietrznej gdyni
Do zobaczenia
Ania i Punio:loveu:

Posted

[quote name='wellington']Punio znow w Rzeszowie :bigcool: !

Czy Punio woli bardziej isc w Rzeszowie do fryzjera niz w Gdyni ?

O poznaniu Punia osobiscie to ja juz dawno marze.....[/quote]

Nie wiem czy bardziej woli fryzjera w Gdyni czy w rzeszowie, byliśmy tylko na razie 1 raz końcem czerwca w gdynii tam też znów idziemy za 2 dni. Sprawdzona miła Pani i to najwazniejsze. A jak przypomnę sobię to Punio nie był aż tak bardzo zadowolony, chyba brakowało mu cierpliwości, ale napewno tym razem będzie lepiej.A koniecznie trzeba go przykrócić, bo futerko odrosło i wygląda już tak jak go brałam z Kundelka w lutym, a więc ogonkiem zamiata ziemię.
A co do poznania Punia to tym razem jedziemy pociągiem, pierwszego dnia do znajomych do warszawy, tam 24 godzinny odpoczynek, a następnego dnia do rzeszowa przez Kraków,więc nie widzę problemu( co prawda 15 minut będziemy w krakowie na dworcu głównym, ale zawsze). Sądzę ,że te 5 godzin Punio wysiedzi w swojej torbie spokojnie.:loveu: