Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cieszę się, że zdjęcia Punia się podobają. Co do plaży, to faktycznie ostatnie dni były bardzo ciepłe i słoneczne, więc wybraliśmy się z Puniem na plażę. Punio szalał jak nigdy, zaczepiał inne pieski. Widać,że dużą radość sprawiają mu harce na plaży. Trzeba korzystać póki nie ma jeszcze turystów.
Pozdrowienia z 3M
Ania i Punio:loveu:

Posted

togaa napisał(a):
Ja tez chetnie zeszłabym na psy.....i zamieszkała w Orzeszkowym domku...:evil_lol:

A co Puniowego domku to mamy na razie komplet: PUNIO, Papuga Żako i Żółw promienisty oraz rybki, ale w razie czego będę pamiętać:evil_lol:

Posted

Ania 3m napisał(a):
Cieszę się, że zdjęcia Punia się podobają. Co do plaży, to faktycznie ostatnie dni były bardzo ciepłe i słoneczne, więc wybraliśmy się z Puniem na plażę. Punio szalał jak nigdy, zaczepiał inne pieski. Widać,że dużą radość sprawiają mu harce na plaży. Trzeba korzystać póki nie ma jeszcze turystów.
Pozdrowienia z 3M

No Punio to szalej szalej:multi::multi:
Moze Cie ciotki kiedys odwiedza jako Ci przypadkowi turysci:evil_lol:

Posted

A ja mam jeszcze najładniejsze foty bo z Pania Puniową :loveu:

Tez by Tooga tak mogli Cie nosic na rękach nie ???:eviltong:;) Jak juz zejdziesz na te psy :evil_lol:

Posted

Tylko pozazdrościć...!!!

ewatr...dzieki Twoim zdjęciom to przypominam sobie jak morze wygląda...
U mnie tylko góry w około i nieba mało...

Tylko kto by mnie przygarnął nad tym morzem z 32 łapami :shake:???

Posted

Super, że zdjęcia Punia się podobają. Przez ostatnie kilka dni chodzimy na plażę codziennie, trzeba korzystać z ładnej pogody i super wolnej przestrzeni. Do końca kwietnia można z psem na plażę , a później to już zakaz do września. W maju wybieramy się na tydzień czy dwa na południe do Rzeszowa w odwiedziny do moich rodziców.Punio zasługuje na wszystko co najlepsze, trzeba sprawić aby zapomniał o swojej niezbyt szcześliwej przeszłości. Jestem bardzo szczęśliwa,że mogłam stworzyć dobry domek i nigdy nie będę żałować decyzji,że go wzięłam (a wierzcie nie było łatwo). Jest takim słodkim, kochanym pieskiem.
Pozdrowienia ze słonecznej Gdynii
P.S. Oby jak najwięcej piesków z Kundelka i nie tylko znalazły dobre domki.

Posted

Ania 3m napisał(a):
Super, że zdjęcia Punia się podobają. Przez ostatnie kilka dni chodzimy na plażę codziennie, trzeba korzystać z ładnej pogody i super wolnej przestrzeni. Do końca kwietnia można z psem na plażę , a później to już zakaz do września. W maju wybieramy się na tydzień czy dwa na południe do Rzeszowa w odwiedziny do moich rodziców.Punio zasługuje na wszystko co najlepsze, trzeba sprawić aby zapomniał o swojej niezbyt szcześliwej przeszłości. Jestem bardzo szczęśliwa,że mogłam stworzyć dobry domek i nigdy nie będę żałować decyzji,że go wzięłam (a wierzcie nie było łatwo). Jest takim słodkim, kochanym pieskiem.
Pozdrowienia ze słonecznej Gdynii
P.S. Oby jak najwięcej piesków z Kundelka i nie tylko znalazły dobre domki.

O wpadacie do Rzeszowa:cool3:Ciotki w gotowosci:cool3:
:loveu::loveu: