bonsai_88 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Rozumiem, że Punio za schwarzeneggera robi :diabloti: Quote
Moniek193 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 O Wy spiskowcy:diabloti: http://triton.imageshack.us/Himg403/scaled.php?server=403&filename=zmianarozmiarureexposurdpm.jpg&xsize=640&ysize=480 :loveu::loveu: Quote
sleepingbyday Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 j3nny napisał(a):blizniaki :) jak schwarzenegger i de vito:) no dokładnie :diabloti:. albo piekna i bestia :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 za każdym razem, jak widze fotki, to cieszę, się, ze kieł został. dodaje mu zawadiackości i brakowało by jej :diabloti: Quote
Moniek193 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 No śliczny, śliczny z niego chłopczyk:loveu: Quote
Moniek193 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Sloneczko,plaża :loveu:Mmmm rozmarzylam sie:loveu: Quote
psiulka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Orzeszek prawie jak nie on. Tu taki uśmiechnięty, czyściutki, puszysty i rozpieszczany... :loveu::loveu::loveu: Naprawdę mu się super dom trafił!! Quote
togaa Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Ja tez chetnie zeszłabym na psy.....i zamieszkała w Orzeszkowym domku...:evil_lol: Quote
Ania 3m Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Cieszę się, że zdjęcia Punia się podobają. Co do plaży, to faktycznie ostatnie dni były bardzo ciepłe i słoneczne, więc wybraliśmy się z Puniem na plażę. Punio szalał jak nigdy, zaczepiał inne pieski. Widać,że dużą radość sprawiają mu harce na plaży. Trzeba korzystać póki nie ma jeszcze turystów. Pozdrowienia z 3M Ania i Punio:loveu: Quote
Ania 3m Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 togaa napisał(a):Ja tez chetnie zeszłabym na psy.....i zamieszkała w Orzeszkowym domku...:evil_lol: A co Puniowego domku to mamy na razie komplet: PUNIO, Papuga Żako i Żółw promienisty oraz rybki, ale w razie czego będę pamiętać:evil_lol: Quote
Moniek193 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ania 3m napisał(a):Cieszę się, że zdjęcia Punia się podobają. Co do plaży, to faktycznie ostatnie dni były bardzo ciepłe i słoneczne, więc wybraliśmy się z Puniem na plażę. Punio szalał jak nigdy, zaczepiał inne pieski. Widać,że dużą radość sprawiają mu harce na plaży. Trzeba korzystać póki nie ma jeszcze turystów. Pozdrowienia z 3M Ania i Punio:loveu: No Punio to szalej szalej:multi::multi: Moze Cie ciotki kiedys odwiedza jako Ci przypadkowi turysci:evil_lol: Quote
ewatr Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 A ja mam jeszcze najładniejsze foty bo z Pania Puniową :loveu: Tez by Tooga tak mogli Cie nosic na rękach nie ???:eviltong:;) Jak juz zejdziesz na te psy :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ja też chcę na plażę z puniem :placz:!!! Quote
Chikinchan Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 To się Puniulkowi trafiło! Szczęściarz :loveu: Quote
togaa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Tylko pozazdrościć...!!! ewatr...dzieki Twoim zdjęciom to przypominam sobie jak morze wygląda... U mnie tylko góry w około i nieba mało... Tylko kto by mnie przygarnął nad tym morzem z 32 łapami :shake:??? Quote
Moniek193 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ulalalal:cool3: http://img510.imageshack.us/img510/9505/zmianarozmiarureexposur.jpg Pięknie:loveu: Quote
Ania 3m Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Super, że zdjęcia Punia się podobają. Przez ostatnie kilka dni chodzimy na plażę codziennie, trzeba korzystać z ładnej pogody i super wolnej przestrzeni. Do końca kwietnia można z psem na plażę , a później to już zakaz do września. W maju wybieramy się na tydzień czy dwa na południe do Rzeszowa w odwiedziny do moich rodziców.Punio zasługuje na wszystko co najlepsze, trzeba sprawić aby zapomniał o swojej niezbyt szcześliwej przeszłości. Jestem bardzo szczęśliwa,że mogłam stworzyć dobry domek i nigdy nie będę żałować decyzji,że go wzięłam (a wierzcie nie było łatwo). Jest takim słodkim, kochanym pieskiem. Pozdrowienia ze słonecznej Gdynii Ania i Punio:loveu: P.S. Oby jak najwięcej piesków z Kundelka i nie tylko znalazły dobre domki. Quote
Moniek193 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ania 3m napisał(a):Super, że zdjęcia Punia się podobają. Przez ostatnie kilka dni chodzimy na plażę codziennie, trzeba korzystać z ładnej pogody i super wolnej przestrzeni. Do końca kwietnia można z psem na plażę , a później to już zakaz do września. W maju wybieramy się na tydzień czy dwa na południe do Rzeszowa w odwiedziny do moich rodziców.Punio zasługuje na wszystko co najlepsze, trzeba sprawić aby zapomniał o swojej niezbyt szcześliwej przeszłości. Jestem bardzo szczęśliwa,że mogłam stworzyć dobry domek i nigdy nie będę żałować decyzji,że go wzięłam (a wierzcie nie było łatwo). Jest takim słodkim, kochanym pieskiem. Pozdrowienia ze słonecznej Gdynii Ania i Punio:loveu: P.S. Oby jak najwięcej piesków z Kundelka i nie tylko znalazły dobre domki. O wpadacie do Rzeszowa:cool3:Ciotki w gotowosci:cool3: :loveu::loveu: Quote
wellington Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Za kazdym razem jak wchodze na ten watek to mi serce podskakuje z radosci ze piekny Orzeszek znalazl taki wspanialy domek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts