ewatr Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [quote=Kaya93;11917851 czekamy na następne fotki:cool3::eviltong: Juz wstawiam ale musze Wam dawkowac to szczęscie :eviltong:: No bo czy to nie - szczescie patrzec na PUnia nad morzem ? W najsmielszych marzeniach bym mu lepiej nie zyczyła :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 WOW:crazyeye: Ale tam pięknie, no ale Punio oczywiscie nr 1 na zdjeciach:loveu: http://img26.imageshack.us/img26/1006/zmianarozmiarureexposuripv.jpg Quote
Kaya93 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Jak ja tu uwielbiam wchodzić:loveu:, za kazdym razem automatycznie mi sie uśmiech pojawia :lol: :evil_lol: http://img80.imageshack.us/img80/9505/zmianarozmiarureexposur.jpg ślicznie wygląda i do tego te czerwone szeleczki i smyczka:loveu: Quote
j3nny Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Puniu ale ci zazdroszczę :loveu::loveu::loveu::loveu: też bym chciała chodzić na spacerki po plaży ..... Quote
ewatr Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 j3nny napisał(a):Puniu ale ci zazdroszczę :loveu::loveu::loveu::loveu: też bym chciała chodzić na spacerki po plaży ..... To cos tak jak ja ...aż mi sie geba smieje jak sobie pomysle o plazy i morzu :loveu: my marzymy ... a to malenstwo to ma :lol: Quote
togaa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Nasz Punio zażywa jodu !!!! A piękny jaki? Serce rośnie.... Quote
Moniek193 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Rozmazylam sie:loveu: http://img140.imageshack.us/img140/3526/zmianarozmiarureexposura.jpg Quote
matinestka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Padłam z wrażenia .. .a raczej spadłam z krzesła z wrażenia ...... :p:p:p WSZYSTKIEGO NAJPUNIKOWEGO DLA WAS!!! i z niecierpliwością czekam na Wasze opowieści i zdjęcia:d :bluepaw: Quote
ewatr Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 I z tej dostawy ostatnie juz zdjecie ale za to jakie :loveu::loveu: :loveu: Punio w objeciach własnej Pani nad brzegiem morza :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Nie no oczom nie wierze:crazyeye: ALe on ma dobrze:loveu:I wogole jak tam ladnie:loveu: Zorganizujmy sobie wycieczke do Punia:evil_lol: Quote
Ania 3m Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Cieszę się,że zdjecia się podobają. Niedługo podeślę kolejne. Jutro idziemy z Puniem na badanie krwi, o wynikach poinformuję oczywiście.Dziś mija 2 tygodnie odkąd go wzięłam z Kundelka i aż trudno uwierzyć, że Punio tak super się zaaklimatyzował w nowym miejscu. Jest taki słodki i kochany. Pozdrawiam Ania i Punio:loveu: P.s. Pozdrowienia dla wszystkich koleżanek i kolegów z Kundelka od Punia. Quote
Moniek193 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ania 3m napisał(a):Cieszę się,że zdjecia się podobają. Niedługo podeślę kolejne. Jutro idziemy z Puniem na badanie krwi, o wynikach poinformuję oczywiście.Dziś mija 2 tygodnie odkąd go wzięłam z Kundelka i aż trudno uwierzyć, że Punio tak super się zaaklimatyzował w nowym miejscu. Jest taki słodki i kochany. Pozdrawiam Ania i Punio:loveu: P.s. Pozdrowienia dla wszystkich koleżanek i kolegów z Kundelka od Punia. Podobaja sie podobaja i to jeszcze jak:cool3: Czekam z niecierpliwoscia na relacje:roll: A teraz pozostaje zyczyc zeby wszystkim Kundelkowiczom sie tak udalo;) Quote
togaa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 ewatr napisał(a):I z tej dostawy ostatnie juz zdjecie ale za to jakie :loveu::loveu: :loveu: Punio w objeciach własnej Pani nad brzegiem morza :loveu: Puniowi to sie nie tylko domek udał ale i Pańcie ma śliczną.....:lol: Nie dziwię się że Punio zakochany....:razz: Quote
psiulka Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Punio, ale trafiłeś na świetny domek!!! :multi: Chciałabym częściej widywać takie wspaniałe zakończenia, jak to.... :loveu: :loveu: Quote
sleepingbyday Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 odetchnęłam, ze puńka zadne łabędź nie porwał :evil_lol:. w końcu zaraz będą sobie szukac puchu do gniazd :eviltong:. Quote
bonsai_88 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Punio trochę się gubi w pańcinym futrze :lol:.... a jedyna opcja z puchem to taka, że Puniowy łóżeczko tym wyposzczą, co by mu wygodnie było :eviltong: Quote
Ania 3m Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bez obaw, Punio ma dostęp do cieplutkiego i miękkiego łóżeczka.Był wczoraj dzielny na pobieraniu krwi, choć kilka razy pokąsał pana doktora swoim ząbkiem(kłem). Dziś po południu będą wyniki.Pan doktor powiedział,że mam pieska z charakterem. Cieszy mnie bardzo,że Punio lubi jeździć samochodem i nie będzie problemu aby na święta odwiedzić Rzeszów. Do schroniska raczej nie wpadnę z Puniem, nie chce mu przypominać(chyba sami przyznacie że to nie jest dobry pomysł) , ale sama z pewnością odwiedzę Kundelka. Jak by ktoś chciał zobaczyć Punia, proszę o kontakt.;) Quote
ewatr Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ania 3m napisał(a):Bez obaw, Punio ma dostęp do cieplutkiego i miękkiego łóżeczka.Był wczoraj dzielny na pobieraniu krwi, choć kilka razy pokąsał pana doktora swoim ząbkiem(kłem). Dziś po południu będą wyniki.Pan doktor powiedział,że mam pieska z charakterem. Cieszy mnie bardzo,że Punio lubi jeździć samochodem i nie będzie problemu aby na święta odwiedzić Rzeszów. Do schroniska raczej nie wpadnę z Puniem, nie chce mu przypominać(chyba sami przyznacie że to nie jest dobry pomysł) , ale sama z pewnością odwiedzę Kundelka. Jak by ktoś chciał zobaczyć Punia, proszę o kontakt.;) No to juz sie doczekac nie mozemy tych odwiedzin :multi: aczkolwiek faktycznie odwiedzenie schroniska nie było by wskazane dla Punka arystokraty znad morza :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ania 3m napisał(a):Bez obaw, Punio ma dostęp do cieplutkiego i miękkiego łóżeczka.Był wczoraj dzielny na pobieraniu krwi, choć kilka razy pokąsał pana doktora swoim ząbkiem(kłem). Dziś po południu będą wyniki.Pan doktor powiedział,że mam pieska z charakterem. Cieszy mnie bardzo,że Punio lubi jeździć samochodem i nie będzie problemu aby na święta odwiedzić Rzeszów. Do schroniska raczej nie wpadnę z Puniem, nie chce mu przypominać(chyba sami przyznacie że to nie jest dobry pomysł) , ale sama z pewnością odwiedzę Kundelka. Jak by ktoś chciał zobaczyć Punia, proszę o kontakt.;) To ile jeszcze do swiat:diabloti::evil_lol: Czekamy na wyniki banad krwi pieska z charakterem:loveu: Quote
Ania 3m Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Moniek193 napisał(a):To ile jeszcze do swiat:diabloti::evil_lol: Czekamy na wyniki banad krwi pieska z charakterem:loveu: Do świąt już nie tak daleko:p . Co do wyników badań to dostałam dobre wiadomości od Pana doktora, wyniki Punia są bardzo dobre i nie ma czym się martwić, wszystko jest w porządku. Tak więc w przyszłym tygodniu umówię Punia na czyszczenie ząbków, aby miał śnieżnobiały uśmiech.:loveu: Quote
togaa Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Nie bedzie sie to czyszczenie Puniowi podobało...oj, nie będzie....:shake: Quote
Moniek193 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Ania 3m napisał(a):Do świąt już nie tak daleko:p . Co do wyników badań to dostałam dobre wiadomości od Pana doktora, wyniki Punia są bardzo dobre i nie ma czym się martwić, wszystko jest w porządku. Tak więc w przyszłym tygodniu umówię Punia na czyszczenie ząbków, aby miał śnieżnobiały uśmiech.:loveu: No to ciesze sie niezmiernie:multi::multi: I oczywiscie nie omieszkam poprosic o foty z tym snieznobialym usmiechem:loveu: Quote
ewatr Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Mamy pozdrowienia od Punia z 3M -a :lol: i foty jeszcze ciepłe :eviltong: jak Punio idzie / nie mylic z chodzi :evil_lol: / na dalsze spacery z Pania .... szykowny Orzeszek nie ma co :loveu: Quote
Moniek193 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ale mu dobrze:loveu:Nawet mnie nikt nie nosi:evil_lol::placz: Quote
ewatr Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Punio i jego wielka ;) przyjaciółka goldenka ... Patrzcie jak sie namawiaja na ucho :evil_lol: i rozrabiaja :eviltong: dziekujemy za zdjecia :loveu: Quote
Recommended Posts