Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote=Kaya93;11917851
czekamy na następne fotki:cool3::eviltong:

Juz wstawiam ale musze Wam dawkowac to szczęscie :eviltong::

No bo czy to nie - szczescie patrzec na PUnia nad morzem ?

W najsmielszych marzeniach bym mu lepiej nie zyczyła :loveu:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

j3nny napisał(a):
Puniu ale ci zazdroszczę :loveu::loveu::loveu::loveu: też bym chciała chodzić na spacerki po plaży .....

To cos tak jak ja ...aż mi sie geba smieje jak sobie pomysle o plazy i morzu :loveu:

my marzymy ... a to malenstwo to ma :lol:

Posted

Padłam z wrażenia .. .a raczej spadłam z krzesła z wrażenia ...... :p:p:p

WSZYSTKIEGO NAJPUNIKOWEGO DLA WAS!!!
i z niecierpliwością czekam na Wasze opowieści i zdjęcia:d

:bluepaw:

Posted

Cieszę się,że zdjecia się podobają. Niedługo podeślę kolejne. Jutro idziemy z Puniem na badanie krwi, o wynikach poinformuję oczywiście.Dziś mija 2 tygodnie odkąd go wzięłam z Kundelka i aż trudno uwierzyć, że Punio tak super się zaaklimatyzował w nowym miejscu. Jest taki słodki i kochany.
Pozdrawiam
Ania i Punio:loveu:
P.s. Pozdrowienia dla wszystkich koleżanek i kolegów z Kundelka od Punia.

Posted

Ania 3m napisał(a):
Cieszę się,że zdjecia się podobają. Niedługo podeślę kolejne. Jutro idziemy z Puniem na badanie krwi, o wynikach poinformuję oczywiście.Dziś mija 2 tygodnie odkąd go wzięłam z Kundelka i aż trudno uwierzyć, że Punio tak super się zaaklimatyzował w nowym miejscu. Jest taki słodki i kochany.
Pozdrawiam
Ania i Punio:loveu:
P.s. Pozdrowienia dla wszystkich koleżanek i kolegów z Kundelka od Punia.

Podobaja sie podobaja i to jeszcze jak:cool3:
Czekam z niecierpliwoscia na relacje:roll:
A teraz pozostaje zyczyc zeby wszystkim Kundelkowiczom sie tak udalo;)

Posted

ewatr napisał(a):
I z tej dostawy ostatnie juz zdjecie ale za to jakie :loveu::loveu:

:loveu: Punio w objeciach własnej Pani nad brzegiem morza :loveu:

Puniowi to sie nie tylko domek udał ale i Pańcie ma śliczną.....:lol:

Nie dziwię się że Punio zakochany....:razz:

Posted

Bez obaw, Punio ma dostęp do cieplutkiego i miękkiego łóżeczka.Był wczoraj dzielny na pobieraniu krwi, choć kilka razy pokąsał pana doktora swoim ząbkiem(kłem). Dziś po południu będą wyniki.Pan doktor powiedział,że mam pieska z charakterem. Cieszy mnie bardzo,że Punio lubi jeździć samochodem i nie będzie problemu aby na święta odwiedzić Rzeszów. Do schroniska raczej nie wpadnę z Puniem, nie chce mu przypominać(chyba sami przyznacie że to nie jest dobry pomysł) , ale sama z pewnością odwiedzę Kundelka. Jak by ktoś chciał zobaczyć Punia, proszę o kontakt.;)

Posted

Ania 3m napisał(a):
Bez obaw, Punio ma dostęp do cieplutkiego i miękkiego łóżeczka.Był wczoraj dzielny na pobieraniu krwi, choć kilka razy pokąsał pana doktora swoim ząbkiem(kłem). Dziś po południu będą wyniki.Pan doktor powiedział,że mam pieska z charakterem. Cieszy mnie bardzo,że Punio lubi jeździć samochodem i nie będzie problemu aby na święta odwiedzić Rzeszów. Do schroniska raczej nie wpadnę z Puniem, nie chce mu przypominać(chyba sami przyznacie że to nie jest dobry pomysł) , ale sama z pewnością odwiedzę Kundelka. Jak by ktoś chciał zobaczyć Punia, proszę o kontakt.;)

No to juz sie doczekac nie mozemy tych odwiedzin :multi:
aczkolwiek faktycznie odwiedzenie schroniska nie było by wskazane dla Punka arystokraty znad morza :loveu:

Posted

Ania 3m napisał(a):

To ile jeszcze do swiat:diabloti::evil_lol:
Czekamy na wyniki banad krwi pieska z charakterem:loveu:

Posted

Moniek193 napisał(a):
To ile jeszcze do swiat:diabloti::evil_lol:
Czekamy na wyniki banad krwi pieska z charakterem:loveu:

Do świąt już nie tak daleko:p .
Co do wyników badań to dostałam dobre wiadomości od Pana doktora, wyniki Punia są bardzo dobre i nie ma czym się martwić, wszystko jest w porządku.
Tak więc w przyszłym tygodniu umówię Punia na czyszczenie ząbków, aby miał śnieżnobiały uśmiech.:loveu:

Posted

Ania 3m napisał(a):
Do świąt już nie tak daleko:p .
Co do wyników badań to dostałam dobre wiadomości od Pana doktora, wyniki Punia są bardzo dobre i nie ma czym się martwić, wszystko jest w porządku.
Tak więc w przyszłym tygodniu umówię Punia na czyszczenie ząbków, aby miał śnieżnobiały uśmiech.:loveu:

No to ciesze sie niezmiernie:multi::multi:
I oczywiscie nie omieszkam poprosic o foty z tym snieznobialym usmiechem:loveu:

Posted

Mamy pozdrowienia od Punia z 3M -a :lol:

i foty jeszcze ciepłe :eviltong: jak Punio idzie / nie mylic z chodzi :evil_lol: /
na dalsze spacery z Pania ....

szykowny Orzeszek nie ma co :loveu: