Kaya93 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 HA udało sie :multi::multi::multi::multi: Ale super :cool2: :bigcool: :Cool!: Mój śliczy wkońcu :calus: :buzi: :bluepaw: Quote
ewatr Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Moniek193']Czyli to juz dzis??:roll:Czyzby Punio juz byl w domu:roll: Informuje radośnie , że Punio /przez zaspy i mróz :diabloti: ;)/ pomaszerował do swojego domu ...! :smilecol::smilecol::smilecol: Quote
Kanzaj Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Nareszcie!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Ale gdzie ten domek??? Quote
psiulka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Orzenio w nowym domku, łaaaaaa!! :multi: :multi: Nareszcie i jemu się udało :loveu: Puniu, duuuuuuuuuuuużo szczęścia i miłości w nowym domku!! :buzi: Quote
nika28 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Ale się cieszę !!! :multi: :Cool!::cunao::bigcool::sweetCyb: Quote
Leni Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 :laola::laola::laola:[SIZE="5"]EKSTRA WIADOMOŚĆ !!!:laola::laola::laola: żeby się jeszcze tak udało Bandziorkowi ze Świnoujścia... :(((( On niestety nie jest taki filigranowy i śliczny :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/swinoujscie-stary-bandzior-prosi-pilnie-o-dach-nad-glowa-131184/ Quote
togaa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='ewatr']Informuje radośnie , że Punio /przez zaspy i mróz :diabloti: ;)/ pomaszerował do swojego domu ...! :smilecol::smilecol::smilecol: A jednak!!!! Ale pieknie!:Rose: Przynajmniej dla Bureczki dużo wiecej miejsca na kanapie i kolankach przybędzie...;) Quote
wellington Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jak juz odpocznie po tym marszu przez zaspy to moze Punio napisze do nas cos od czasu do czasu ? Quote
sleepingbyday Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 i co, i co, i co?!!!??? co wiecie, jak w domku?!!? padnę normalnie, MUSZĄ byc wieści od orzecha! pewnie jest nieźle zdziwony: "a co to to to to?" :evil_lol: NARESZCIE!!!!! Quote
Tuuli Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 :ylsuper: Puniu, żyj sobie długo i szczęśliwie!!! Doczekałeś się wreszcie, a jaki domek fajny:loveu: I zaglądnij tu do nas czasem, ot tak z sentymentu;) Quote
Natussiaa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 super :smilecol::cunao::Cool!::bigcool: Quote
Moniek193 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 No i takie wiesci to ja lubie czytac:loveu:Czekam na foty z nowego domu bo beda tak??:diabloti: Bede za niusiem tesknic ale i tak sie ciesze:multi::multi::multi::multi: Quote
ewatr Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Powiem tyle ile sie dzis dowiedziłam :lol: Punio ma sie wysmienicie chodzi za swoja nowa Pania krok w krok i na dokładke broni jej jak lew :loveu: szczeka tak ze podobno zadko ktory pies tak szczekał w schronie ..normalnie rottwailer :eviltong: z Punia jak nic .. oczywiscie zaliczona juz wizyta u weta i nawet ząbek wystajacy juz spiłowany i bedzie wizyta u specjalisty okulisty ... Jak sie uda wstawic to i zdjecia mamy obiecane Punia po liftingu :eviltong: bardzo sie ciesze Orzeszku baaaaardzo ze masz domek na stare lata i rodzine ktorej mozesz bronic ! Quote
Moniek193 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Takie male a takie dzielne:loveu: Doczekalo sie:multi: A ja czekam na foty:loveu: Quote
GuniaP Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Zdjecie z komórki, Punio po kąpieli w pościeli :D Quote
togaa Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Przepraszam że o tym napisze... ale w tle widać antyczne meble.Widać że wnętrze wytworne..! Punio trafil więc tam, gdzie od dawna byc powinien....! Na salony! Quote
wellington Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Punio po kapieli na salonach - Istny bialy lew salonowy :loveu: Quote
Kaya93 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 O jakie wiadomości:multi::multi: I jaki Punio szczęśliwy i ....czyściutki:eviltong: Quote
Witokret Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Należało się Punieczkowi :lol: Wszystkiego najlepszego psinko w nowym domku !!! Quote
sleepingbyday Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 kła mu spiłowali... no trudno. ja tego kła lubiłam ;) Quote
togaa Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 sleepingbyday napisał(a):kła mu spiłowali... no trudno. ja tego kła lubiłam ;) Ja tez! nadawał Puniowi charakter...:razz: Quote
Kasieńka86 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Z kłem czy bez i tak cały słodki Orześ :loveu: Quote
Lionees Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Kasieńka86 napisał(a):Z kłem czy bez i tak cały słodki Orześ :loveu: To sie wie...ale z kłem był taki sexi i że tak powiem...drapieeeżny:cooldevi: Quote
Moniek193 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Renata5 napisał(a):To sie wie...ale z kłem był taki sexi i że tak powiem...drapieeeżny:cooldevi: No ale z tego co slysze to jak mu zabka spilowali to on jest jeszcze bardziej drapiezny:evil_lol: Wczescniej wystraczylo zebka pokazac a teraz trzeba warknac:evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts