Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Puniu malenki sama nie wiem co powiedziec .....zycze ci okruszku samego dobrego jestes taki delikatny i kruchy i tak sie łasisz do ludzi - oby Ci sie udało !!!

Posted

Wydaje mi się ,że najlepiej byłoby spotkac się z państwem zainteresowanym Orzeszkim w schronisku w ,którym on przebywa,gdy będą mieli zamiar go zaadoptowac.

Czy jest ktoś kto odwiedza Rzeszowski schronisko?

Posted

Wiadomośc:lol::

My cieszymy się najbardziej,nie możemy się doczekać kiedy w końcu
zabierzemy go do domu.Dzwoniłam do schroniska żeby ustalić szczegóły,w
przyszły weekend Orzeszek bedzie spał już z nami pod kołderką:)

Posted

wellington napisał(a):
Beda moze fotki z nowego domku ?
Plus relacje jak sie maluch czuje, zachowuje, etc. ?

Miejmy nadzieję, bo przecież sporo osób śledzi losy Punia-Orzeszka i każdy chyba chciałby wiedzieć, jak mu się powodzi na nowym etapie życia:razz:

Póki co, Puniuś jeszcze w schronisku nieświadomy, jakie to szczęście na niego czyha:loveu:

Jeszcze troszkę, jeszcze chwilkę...

Posted

Natussiaa napisał(a):
Wydaje mi się ,że najlepiej byłoby spotkac się z państwem zainteresowanym Orzeszkim w schronisku w ,którym on przebywa,gdy będą mieli zamiar go zaadoptowac.

Czy jest ktoś kto odwiedza Rzeszowski schronisko?

Proponuję aby ktoś spotkał się w schronisku z tym państwem.
Ja nie znam domku.;)

Posted

Natussiaa napisał(a):
Proponuję aby ktoś spotkał się w schronisku z tym państwem.
Ja nie znam domku.;)

Bez obaw, w schronisku potancjalni właściciele zawsze są sumiennie prześwietlani:lol:. Tak więc Puniu w ciemno i bez przeprowadzonego z Państwem wywiadu na pewno oddany nie będzie.;)
Poza tym w schronisku wiadomo w jakich okolicznościach Puniu został odnaleziony przez przyszłych właścicieli. Tak więc stały przepływ informacji jest, nie martwcie się o niunia:cool3:

Posted

Tuuli napisał(a):
Bez obaw, w schronisku potancjalni właściciele zawsze są sumiennie prześwietlani:lol:. Tak więc Puniu w ciemno i bez przeprowadzonego z Państwem wywiadu na pewno oddany nie będzie.;)
Poza tym w schronisku wiadomo w jakich okolicznościach Puniu został odnaleziony przez przyszłych właścicieli. Tak więc stały przepływ informacji jest, nie martwcie się o niunia:cool3:

super :lol: