Witokret Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 O matko :lol: no to trzymamy kciuki z całych sił !!!!! Jak będziemy na Ślasku to straaasznie byśmy chciały spotkać Orzesia!!! Quote
Tuuli Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Puniu, Orzeszku;) Coż mogę rzec??? Tak się cieszę!:Cool!: Teraz tylko czekajmy na pomyślne sfinalizowanie adopcji:thumbs: Quote
ewatr Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Puniu malenki sama nie wiem co powiedziec .....zycze ci okruszku samego dobrego jestes taki delikatny i kruchy i tak sie łasisz do ludzi - oby Ci sie udało !!! Quote
magda bb Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 SUPER!!!!!:multi: Miejmy nadzieje, że to najlepszy domek na świecie :lol: Quote
Natussiaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Wydaje mi się ,że najlepiej byłoby spotkac się z państwem zainteresowanym Orzeszkim w schronisku w ,którym on przebywa,gdy będą mieli zamiar go zaadoptowac. Czy jest ktoś kto odwiedza Rzeszowski schronisko? Quote
Natussiaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Wiadomośc:lol:: My cieszymy się najbardziej,nie możemy się doczekać kiedy w końcu zabierzemy go do domu.Dzwoniłam do schroniska żeby ustalić szczegóły,w przyszły weekend Orzeszek bedzie spał już z nami pod kołderką:) Quote
Witokret Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 O matko :loveu::multi::multi::multi: Od razu lepiej się człowiekowi robi :lol: Quote
EVA2406 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Orzeszku :loveu:, wreszcie się doczekałeś :lol: Quote
Asior Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 no nie wierze!!!!!! naprawde??? Gdzie go wypatrzyli??? Quote
Natussiaa Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Asior napisał(a):no nie wierze!!!!!! naprawde??? Gdzie go wypatrzyli??? wszystko na tym wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/domek-dla-malego-pieska-w-typie-ratlerka-128544/ Wszystko dzięki Pikusiowi:multi: Quote
wellington Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Beda moze fotki z nowego domku ? Plus relacje jak sie maluch czuje, zachowuje, etc. ? Quote
Tuuli Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 wellington napisał(a):Beda moze fotki z nowego domku ? Plus relacje jak sie maluch czuje, zachowuje, etc. ? Miejmy nadzieję, bo przecież sporo osób śledzi losy Punia-Orzeszka i każdy chyba chciałby wiedzieć, jak mu się powodzi na nowym etapie życia:razz: Póki co, Puniuś jeszcze w schronisku nieświadomy, jakie to szczęście na niego czyha:loveu: Jeszcze troszkę, jeszcze chwilkę... Quote
Natussiaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Natussiaa napisał(a):Wydaje mi się ,że najlepiej byłoby spotkac się z państwem zainteresowanym Orzeszkim w schronisku w ,którym on przebywa,gdy będą mieli zamiar go zaadoptowac. Czy jest ktoś kto odwiedza Rzeszowski schronisko? Proponuję aby ktoś spotkał się w schronisku z tym państwem. Ja nie znam domku.;) Quote
Tuuli Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Natussiaa napisał(a):Proponuję aby ktoś spotkał się w schronisku z tym państwem. Ja nie znam domku.;) Bez obaw, w schronisku potancjalni właściciele zawsze są sumiennie prześwietlani:lol:. Tak więc Puniu w ciemno i bez przeprowadzonego z Państwem wywiadu na pewno oddany nie będzie.;) Poza tym w schronisku wiadomo w jakich okolicznościach Puniu został odnaleziony przez przyszłych właścicieli. Tak więc stały przepływ informacji jest, nie martwcie się o niunia:cool3: Quote
wellington Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 przecież sporo osób śledzi losy Punia-Orzeszka Tak jest ! I bedzie dalej sledzic :bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
Natussiaa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Tuuli napisał(a):Bez obaw, w schronisku potancjalni właściciele zawsze są sumiennie prześwietlani:lol:. Tak więc Puniu w ciemno i bez przeprowadzonego z Państwem wywiadu na pewno oddany nie będzie.;) Poza tym w schronisku wiadomo w jakich okolicznościach Puniu został odnaleziony przez przyszłych właścicieli. Tak więc stały przepływ informacji jest, nie martwcie się o niunia:cool3: super :lol: Quote
magda bb Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 wellington napisał(a):Tak jest ! I bedzie dalej sledzic :bluepaw::bluepaw::bluepaw: .....no własnie, tak jest :razz: będzie śledzić:p Quote
Moniek193 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ale wieści:loveu: Oby wszytsko sie udało tzrymamy mocno kciuki;) Punio chyba Ci sie tym razem na serio poszczęsciło:loveu: Quote
matinestka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Punik przytulak czyżby Szczęście już coraz bliżej ???? :) :bluepaw: Quote
Recommended Posts