Reksiu21 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Przypadkowo weszlam tu na watek. Dlaczego nikt niechce tego pieska? Przeciez takie male sa poszukiwane. Jak dlugo on jest juz w schronisku, bo niedoczytalam? Jak sobie tam radzi, biega luzem czy jest na boksach? Sliczny maly puszek...:loveu: Quote
oktawia6 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Reksiu-nikt nie chce-bo jest starszy-a jest taki piękny i do tego miniaturowy:roll:-waży mniej niż kot w sumie-nieszczekliwy-miniaturowy Szpic-to nie zabawka ale starszy piesek wymagający opieki i spokojnego domu-nie jest w boksach bo logiczne że nie przeżyłby-jest w ocieplanym budynku tam gdzie siedziała Donka Pekinka-ona już w domu-teraz czas na mini Punieczka!:loveu: Quote
ewatr Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Puniu jest bardzo łagodny i spokojnym pieskiem i umie sobie zycie zorganizować :eviltong: mimo ze nie jest nachalny ale tak patrzy ...tak patrzy ... jak np. z innym psiakiem sie glaskamy ;) ze trzeba koniecznie go brac na kolana i przytulac . No wogole niniejszym informuje , że my sie z Puniem lubimy i czesto na rekach nosimy / to wiadomosc dla Oktawii ;) / a jakby ktos wział Punia to mysle ze nie pozałuje ani przez sekunde a bedzie miał przytulaka wpatrzonago w ludzi ze hoho :loveu: Quote
sleepingbyday Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='ewatr'] a jakby ktos wział Punia to mysle ze nie pozałuje ani przez sekunde a bedzie miał przytulaka wpatrzonago w ludzi ze hoho :loveu: to sie wie!!! punio jest biski naprawdę w szoku jestem z akażdym razem, jak widzę, ze tytuł wątku ani dział sie nie zmienił. taaaki pies, a nie ma domu :shake: Quote
oktawia6 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 salonowy Punio senior się przypomina Quote
ewatr Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ja juz czasem sie gubie w tej ilosci poszukiwaczy domów :eviltong: stad moje pytanie czy Punia ktos ogłasza i jak tak to gdzie i czy nadal allegro ? bo jak nie to mu zaraz zrobie ... Quote
gagata Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ewatr,dawaj Punia! teraz moja kolej...będę go miziać, obiecuję.... Quote
oktawia6 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='ewatr'] Ja juz czasem sie gubie w tej ilosci poszukiwaczy domów :eviltong: stad moje pytanie czy Punia ktos ogłasza i jak tak to gdzie i czy nadal allegro ? bo jak nie to mu zaraz zrobie ... kiedyś zamawiałam allegro u Follen-było piękne allegro-i wznawiane-ale już w tej chwili wysyłam pw z zapytaniem czy jest wznowione;) Quote
Folen Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Moje allegra się pokończyły, ale dziś lub jutro wznowię, więc wrzucę tu linka. Punia wystawiam cały czas :) Quote
Moniek193 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Prezent na swięta :loveu: Wesołych świąt:loveu: Quote
madcat1981 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Mój Śnieżynek:loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Folen napisał(a): Moje allegra się pokończyły, ale dziś lub jutro wznowię, więc wrzucę tu linka. Punia wystawiam cały czas :) bardzo prosimy i dziękujemy Folen!:loveu::loveu::loveu: piękne foty Punia-Punio jest piękny! mój faworyt Quote
gagata Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Orześ,ciotki cię zgubiły podczas tych zakupów i sprzatania... Quote
Folen Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 3kg Orzeszek, staruszek szuka swojego człowieka! (513699433) - Aukcje internetowe Allegro Punio na allegro. Quote
oktawia6 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 dzięuję Folen!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
sleepingbyday Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 cześć orzech! powiesz cos dziś? Quote
Lionees Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów, A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija Quote
Korenia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Takie maleństwo, a jeszcze bez domku :shake::-( Quote
Recommended Posts