oktawia6 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 chciałabym by ktoś go pokochał-jest super psem-naszego Punia-choc wiem że ma tam ciepło chociaż, dbają o niego w miarę możliwości bo w innym schronisku typu Olkusz wątek Punia trwałby góra 3 dni. Quote
gagata Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 A w orzeszkach maja podobnego...Puszek się nazywa... Quote
oktawia6 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 gagata napisał(a): A w orzeszkach maja podobnego...Puszek się nazywa... w "orzeszkach" czy w Orzechowcach? nie mów że tam jest taki Punio....jeśłi tak tamtego wątek będzie na pewno krótszy niż tego tutaj-mojego Punieczka Quote
gagata Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Proszę bardzo , Oktawio, podziwiaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/puszek-malutki-przemily-starszy-pan-z-orzechowiec-prosi-o-dom W Orzechowcach mieszkają orzeszki:lol: a mnie ta nazwa teraz bardziej pasuje do tego schronu niż Orzechowce, bo już nie smutnie się kojarzy...;) Quote
ewatr Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Mam foty dla fanów narączkowego Punieczka :loveu: Quote
j3nny Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :O :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
sleepingbyday Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='gagata']Proszę bardzo , Oktawio, podziwiaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/puszek-malutki-przemily-starszy-pan-z-orzechowiec-prosi-o-dom W Orzechowcach mieszkają orzeszki:lol: a mnie ta nazwa teraz bardziej pasuje do tego schronu niż Orzechowce, bo już nie smutnie się kojarzy...;) nie otwiera się Quote
gagata Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Nie wiem, czemu nie chce się skopiować porządnie...To może tak: Puszek - malutki, przemiły starszy Pan z Orzechowiec prosi o domek na święta... PUSZEK to malutki, spokojny, dystyngowany starszy pan. W schronisku czeka już od tak wielu miesięcy... na próżno... Quote
j3nny Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ja sprobuje: http://www.dogomania.pl/forum/f28/puszek-malutki-przemily-starszy-pan-z-orzechowiec-prosi-o-domek-na-swieta-126683/ Quote
Margolka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Orześ, jaka śliczna sznupka z ciebie:multi::multi::multi: Quote
oktawia6 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 "sznupek" to obleśne słowo-kojarzy mi się z trupkiem-truchłem Punio wygląda przepięknie:loveu:-jak emerytowany Szpic Miniaturowy-jest rewelacyjny:-( Quote
gagata Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Orześ,znowu mizianko...nie uciekaj, słyszysz? Quote
Margolka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 oktawia6 napisał(a):"sznupek" to obleśne słowo-kojarzy mi się z trupkiem-truchłem W gwarze poznańskiej to bardzo pozytywne określenie:loveu: bynajmniej nie trupiego truchła:evil_lol: Quote
siekowa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Chciałabym wstawić go na stronę z adopcjami starszych psów http://psiegrane-marzenia.pl/ Potrzebuje jego dwóch zdjęć (najlepiej poziomych) i takich info Wiek: Wielkość: Województwo: Szuka domu: ( 1. stały czy 2. tymczasowy lub stały) Stan zdrowia: Kastracja: Stosunek do zwierząt: Stosunek do dzieci: Dla kogo: Gdzie przebywa: Kontakt: Uwagi: (czyli np. cały opis psa) Quote
oktawia6 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 2 zdjęcia dobre są te: szuka domu na pewno stałego - wiek zaawansowany kilkanaście lat, miniaturowy około 4 kg, dom bez małych dzieci, wymaga opieki typowej dla deniorów: serduszko, oczy. stosunek do psów przyjacielski raczej w typie Szpica Małego , szata w kolorze ecru, włos bujny. jak coś nie tak napisałam to wolontariuszki mogą mnie sieknąc:eviltong: Quote
ewatr Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='oktawia6'] szuka domu na pewno stałego - wiek zaawansowany kilkanaście lat, miniaturowy około 4 kg, dom bez małych dzieci, wymaga opieki typowej dla deniorów: serduszko, oczy. stosunek do psów przyjacielski raczej w typie Szpica Małego , szata w kolorze ecru, włos bujny. jak coś nie tak napisałam to wolontariuszki mogą mnie sieknąc:eviltong: Oktawio nic dodac nic ując :lol: no moze jeszcze to ze przebywa w Schronisku dla bezdomnych zwierząt Kundelek w Rzeszowie i kontakt ewa@rsoz.org telefon do opiekunów zwierzat 0-510-170-787 :lol: Quote
Witokret Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Że też takie maleńkie, stareńkie cudeńko :loveu: tak długo musi domu szukać :shake: Quote
Recommended Posts