Margolka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Kto przygarnie słodkiego miziaka na pozostałe dni jego psiego życia?:razz: Quote
oktawia6 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Orzesiu-mój faworyt numer 1 (nie liczę tych z podpisu oczywiście bo to oczywiste:eviltong:) musi znaleźc się super dom Quote
gagata Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Oktawia, toż i jego masz w podpisie i to na 1 miejscu....;) Quote
ewatr Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 gagata napisał(a):Oktawia, toż i jego masz w podpisie i to na 1 miejscu....;) Z ust mi to wyjełaś :eviltong: Quote
mru Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 przepraszam, że tak dziwnie zapytam... :roll: "znam" Orzeszka już tyle, ale jednak zapytam jaki on jest w stosunku do ludzi? czy jest kontaktowy? :) pytam, bo nasza pani wet zapytała dziś o niego moją siostrę (w lecznicy wisi ciągle jego plakat) mówi, że ma jedną kobietę, której chce go zaproponować... wiecie, nic konkretnego... ale zawsze szansa więc jutro drukuję foty w pracy, a Wy mówcie :eviltong: Quote
GuniaP Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Do mnie przybiega sie przywitac i jak mam cos dobrego to kontaktuje sie ze mna bardzo dobrze :evil_lol: Quote
mru Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 to super :) to trzeba wybrac dobre foty i jutro druknę w pracy z po pracy zaniosę do weta aaah i ja mogę foty sama wybrać :) chyba, że ktoś się dziś będzie nudził bardzo :eviltong: Quote
ewatr Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 mru napisał(a): jaki on jest w stosunku do ludzi? czy jest kontaktowy? :) Spoko :evil_lol: ;) Orzes jest jak najbardziej fajnym i kontaktowy pieskiem ... i wysmienicie sobie jak na takiego malca radzi w tym "tłumie" psów ... Nie przybiega od razu tylko czeka i patrzy z oddali czy juz ta hołota :diabloti: sie przewaliła i wtedy dystyngowanie podchodzi , błysnie białym kiełkiem :evil_lol: i czeka .... no głaskac Punia ale juz ... No i my karnie głaskamy :eviltong: i na rece bierzemy bo Punio to uwielbia ... Nie powinno byc problemu to straszy psiak , miewa czasem humory ale ogolnie łazi za ludzmi krok w krok i wpatruje sie w nich całym soba .. Jednym słowem pies na poduche :loveu: Quote
mru Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ewatr napisał(a):Jak zwykle musze ostudzic zapał :roll: u nas w schronisku jest tylko odbiór osobisty psa przez potencjalnego własciciela .Kierownictwo nie godzi sie na transport i odbiór przez osoby trzecie :shake: oh damn, tego nie doczytałam... :roll: foty i tak drukuję - tylko powiem od razu, że tak jest Quote
mru Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 no byłam :) foty dałam, pani wet była zachwycona (było ich 7 tych fot chyba haha) powiedziałam o tym, gdzie jest i że odbiór osobisty i że on jest milusiński ;) no i czekamy (może być tak, że na nic... :roll: z góry przepraszam) pani powiesiła na razie fotki na tablicy zaraz przy plakacie :D Quote
Kaya93 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Orzeszku kochanie trzymam mocno kciuki oby sie udało;) Quote
ewatr Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 mru napisał(a):no byłam :) foty dałam, pani wet była zachwycona (było ich 7 tych fot chyba haha) powiedziałam o tym, gdzie jest i że odbiór osobisty i że on jest milusiński ;) no i czekamy (może być tak, że na nic... :roll: z góry przepraszam) pani powiesiła na razie fotki na tablicy zaraz przy plakacie :D Dzięki Mru :loveu: oby ktos malca pokochał na starośc ! Quote
mru Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 no... bo tyle osób go kocha :( ale należy mu sie coś więcej - ta jedna osoba :shake: pani wet była sama nim zachwycona że taki cudny i stary biedak w schronisku... a przecież takich bid jest tyle :( i codziennie umierają w klatkach w schroniskach w tylu miejscach w Polsce :( Quote
Margolka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Na rozchmurzenie proponuję wszystkim mizianko:loveu: Quote
oktawia6 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 taki piesek typowo na salony na podusie Quote
gagata Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Orześ, daj szansę kumplowi, bo go w schronie zjedzą... http://www.dogomania.pl/forum/f28/kupka-kosci-skora-poraniona-do-granic-mozliwosci-pomocy-126436/ Quote
togaa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 To nie są moje słowa,ale cytuję; " takie psy powinne byc na zapisy....!!!!! " Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 togaa, dokładnie! najgorzej, że rzeszów tak daleko od nas... Quote
Margolka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Orześ, tradycyjnie zabieram cię na mizianko:loveu: Quote
Recommended Posts