ewatr Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Puniu jest bardzo delikatnym i eterycznym pieskiem :loveu: ale to z wygladu bo psychike ma silna i to widac nie daje sobie w kasze pluc :evil_lol: Quote
gagata Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ewatr napisał(a):Puniu to jest artysta :evil_lol: nie dosc ze sam sie wgramala na kolana to potem jeszcze bulgota na mnie jak go niewłasciwie głaskam :eviltong: / niewłasciwie według niego oczywiscie / Ewatr, głaszcz go właściwie, pliiisss:evil_lol: I pilnie sie odezwij...:shake: na PM... Quote
togaa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Asior napisał(a):piękny mały szkrab.. nie do uwierzenia, ze nadal w schronie :shake: W krakowie takie malizny w schronie szybko znajdują domek Dodaje szkraba do podpisu :loveu: Asior! to święta prawda z tym zamiłowaniem Krakowa do psich malizn.... Może to z wrodzonej oszczędności ..???:evil_lol: Mojego schroniskowca mini też mi chciały Krakowiaki podebrać!!! Quote
oktawia6 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Punio:loveu: to pies dla kogoś wyjątkowego! Quote
gagata Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 No, niech się znajdzie ten ktoś wyjątkowy w końcu... Może być i z Krakowa...:evil_lol: Quote
EVA2406 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 togaa napisał(a):Asior! to święta prawda z tym zamiłowaniem Krakowa do psich malizn.... Może to z wrodzonej oszczędności ..???:evil_lol: Mojego schroniskowca mini też mi chciały Krakowiaki podebrać!!! Choć jestem warszawianką, a do oszczędności zmusza mnie wyłącznie sytuacja i stan posiadania trzy i czterołapków, też uwielbiam małe pieski - są najwspanialsze na świecie i takie bezbronne. Quote
sleepingbyday Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 EVA, co ty, bezbronne??? a te wysokie dźwięki, że szklanki pękają :diabloti:? Quote
wtatara Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 sleepingbyday napisał(a):EVA, co ty, bezbronne??? a te wysokie dźwięki, że szklanki pękają :diabloti:? ale i tak są bezbronne Quote
togaa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 No własnie...i powalają człowieka na łopatki tym swoim wciąż zadartym łepeczkiem..... Trzeba sobie uświadomić z jakiej perspektywy widzą one świat i jak cudownie potrafia sie w nim odnależć!!! Maluch są naprawdę wyjątkowe!! Coś jakby ' psi koncentrat"..:evil_lol: Quote
EVA2406 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 wtatara napisał(a):ale i tak są bezbronne To samo miałam napisać, bo te dzwięki to tylko wyraz strachu :p Quote
sleepingbyday Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 wiadomo.. moja sucz jak sie boi to bardzo cienko śpiewa.... ale wygląda przy tym starsznie - włos na dupie zjerzony, na szyi - lew istny, zeby jak u obcego, grzbiet wygiety wpałąk jak u hieny.... postrach osiedla... przerazony do granic jakims nieznanym psem...:shake::-( Quote
Asior Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 togaa napisał(a):Asior! to święta prawda z tym zamiłowaniem Krakowa do psich malizn.... Może to z wrodzonej oszczędności ..???:evil_lol: Mojego schroniskowca mini też mi chciały Krakowiaki podebrać!!! no widzisz??? Krakowianki lubią takie małe gówienka :) Quote
gagata Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 sleepingbyday napisał(a):wiadomo.. moja sucz jak sie boi to bardzo cienko śpiewa.... ale wygląda przy tym starsznie - włos na dupie zjerzony, na szyi - lew istny, zeby jak u obcego, grzbiet wygiety wpałąk jak u hieny.... postrach osiedla... przerazony do granic jakims nieznanym psem...:shake::-( SBD, a skąd Ty znasz moją sucz???:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 mamy widać blixniaczki - ty jedną, ja drugą :eviltong:. Quote
Margolka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 togaa napisał(a): Maluch są naprawdę wyjątkowe!! Coś jakby ' psi koncentrat"..:evil_lol: Mam taki "psi koncentrat":evil_lol::diabloti: Fakt, maluchy są jedyne w swoim rodzaju:loveu: Quote
sleepingbyday Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 wkleiłam tu punia- niewiele, ale zawsze cos, może zadziała.... http://www.dogomania.pl/forum/f97/maly-piesek-do-12-lat-krakow-125618/index2.html post 18 Quote
ewatr Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Puniu ty słyszysz co one tu wymysliły ??? Psi koncenrat :crazyeye: :evil_lol: normalnie na kilka dni ich samych na watku nie można zostawic :eviltong: Quote
togaa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 No dobrze.... odszczekuję 'koncentrat" i wpisuję.......... 'Brylant".... Może być...?;) Quote
Margolka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ja tam niczego nie odszczekuję:diabloti: Koncentrat - wszystko, co najlepsze w mikroopakowaniu:evil_lol: Mizianko wieczorne pora zacząć:loveu: Quote
sleepingbyday Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 dziewczyny, na tym watku - mały 12 latek... jest siostra blixniaczka punia - vanilia :loveu: Quote
sleepingbyday Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 wczoraj to była bodaj osttania strona. albo przedostatnia :eviltong: Quote
madcat1981 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 No tak, widziałam suczynke na kilku banerkach tutaj :) Bliźniaki - jak dwie krople wody:) http://www.dogomania.pl/forum/f28/slabo-widze-slysze-staruszka-sunia-blaga-o-dom-schron-radom-125150/ Quote
Recommended Posts