Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mr milowski-jak czytam w poście jest dziewczyną:lol:-bo użył formy męskiej tj. użyła;)

Punio jest skarbem:loveu:-na pewno potrzebuje dużo miłości i troskliwej opieki-ktoś kto zdecyduje się na mini staruszka porzuconego na stare lata musi byc kimś wyjątkowym na pewno-może mr milowski nim będzie?.

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mr milanowski i dziewczyna? - taka mała zmyła....
ale to się jakoś zazębia. Bo Punio też udawał kogoś innego. Przez bardzo długi czas ogłaszany był jako suczka, jako Mizia. Na początku wątku pisałam o tym - miałam ją zabrać. Jego nie mogłam.
Taki mały dziwny zbieg okoliczności. W obu przypadkach pomyłka płci.... to nie może być przypadek

Posted

mr.milowski to ewidentna dziewczyna :P

mogę przyjechac po Punia w sobote. Jest tylko mały problem, jade z wrocławia i do pociagu powrotnego mam stosunkowo mało czasu, nie chce wiec marnowac go na błądzenie po miescie w poszukiwaniu schroniska, vbo mogłabym nie zdązyc.
Czy znalazłby się ktoś, któ moglby mnie zaprowadzic z dworca do Punia? :) Chyba ze schron. jest gdzies blisko pkp?

Posted

jeśli rozmowa wypadnie pozytwnie-to pani Milowskiej-radzę by zabrała transporter dla maluszka-nie żadna torba czy na rękach-pies bezpieczny w podróży-jeśli nie jedzie autem to transporterek wyłożony kocykiem i warto kupic dodatkowo miejsce dla pieska w liniach kolejowych-w razie kontroli by nie było jakiegoś ale-mimo że mały ale takie są przepisy.

jestem strasznie ciekawa jak się to wsystko potoczy:thinkerg:Punio jest wspaniałym seniorem!

Posted

eh...ciągle ten mały siedzi mi w głowie, jeszcze nie zadzwonilam do schroniska, bo nie mogę podjąć ostatecznej decyzji. Boje się o to, czy moja Benia da życ Orzeszkowi. Na pewno będzie zazdrosna i będzie go ustawiać. Do tego jest dosc zywiołowa i nie wiem czy nie zamęczy dziadeczka ;) co robic? co robic?:shake:

Posted

na razie się wstrzymam, poczekam jeszcze tydzien, dwa... doszedł jeszcze jeden problem. zobaczymy jak to sie potoczy... muszę trochę powalczyć - ja chciałabym bardzo tylko cale moje otoczenie robi pod gorkę:roll: jak to w życiu, odezwę się ;)

Posted

[quote name='mr_milowski']
na razie się wstrzymam, poczekam jeszcze tydzien, dwa... doszedł jeszcze jeden problem. zobaczymy jak to sie potoczy... muszę trochę powalczyć - ja chciałabym bardzo tylko cale moje otoczenie robi pod gorkę:roll: jak to w życiu, odezwę się ;)
[/quote]
ciekawe jaki problem:oops:
ale znając zycie nic nie wyjdzie-to oczywiście tylko moje przeczucia:oops:

Posted

[quote name='oktawia6']ciekawe jaki problem:oops:
ale znając zycie nic nie wyjdzie-to oczywiście tylko moje przeczucia:oops:[/quote]
Czytam wiele postów Oktawii i jakoś tak się dziwnie składa,że Oktawii przeczucia nie mylą:shake:.
Obym ja się myliła...

Posted

postanowilismy, że Punia mogę wziąć dopiero po nowym roku.. teraz jest tu za duzy chaos, jeszcze dobrze nie wiem gdzie bede za pol roku a co dopiero brac drugiego psa.. być może ktoś mnie ubiegnie i Puniek znajdzie dom wczesniej (oby :) ), a na razie będę jego 'ostatnią deską' :P przemyślałam sobie to milion razy, nie mogę brać psa tak z dnia na dzień. Mam nadzieję, że to rozumiecie ;)

Posted

[quote name='mr_milowski']czy Orzeszek spi w recepcji? czy go przenoszą na noc? zeby mu tylko dupcia nie zmarzła... :(

Puniu spi w recepcji na posaniu z kocykiem tak ze zadna zima mu nie straszna :lol: