Annna Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Nie mozna wstawiac linkow? Dobra,bede zagldac tutaj. Quote
Annna Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 A może teraz się uda http://www.chihuahuas**********/adopcja,35/pies-w-typie-szpica-chihuahua,1804.html zamiast tych pięknych gwiazdek Po chihuahuas.ora.pl Przed ora.pl wstawcie f OGRANICZENIA :diabloti::mad: Quote
sleepingbyday Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Annna, witamy! cieszymy się, ze orzech ci sie spodobał...:loveu: ale wiedz, że ciotki przemaglują cię w tę i nazad zanim zdecydują ci go oddać :evil_lol:. to z miłości...:oops: Quote
Annna Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Niech ciotki wejda na to forum i sobie mnie zobacza. wolalabym aby znalazl sie ktos inny,kto moze bylby lepszym domkiem, ale jak nie...to coz.;) Mam juz na dozywotce kaleka podhalanke. Weryfikacja mi niestraszna. Quote
sleepingbyday Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 bardzo dobre podejście :multi:. wiesz, ze teraz normalnie wstrzymujemy oddechy:cool3: ?? Quote
ewatr Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Annna napisał(a):kochane,nie mam sily przekopywac sie przez cala historie psiaka. dajcie proszejakies konkretne namiary. z kim sie kontaktowac. kto rzadzi w tej sprawie? trzeba mu znalezc dom i tyle:multi: Najczesciej zagladam na foru chihuahua ktos wstawil tu psiaczka. prosze o wiadomosc w tym watku albo na pw http://www.chihuahuas**********/adopcja,35/pies-w-typie-szpica-chihuahua,1804.html niewykluczone,ze sama go wezme Witaj Anno :p w tej sprawie rzadzi i wydaje psa schronisko czyli 0-510-170-787 opiekunowie zwierzat :lol: aczkolwiek jak bedziesz miała jakies pytania to mozna tez pisac do mnie na PW i w miare mojej wiedzy odpowiem . Wiekszosc wiedzy jest juz podana na watku tak ze zapraszam do ogladniecia zdjec i poczytania . Jak juz zapadna jakies decyzje co do Punia / czyli bedziesz wiedziała ze go chcesz / to wtedy sobie troche mozemy porozmawiac i wspolnie podejmiemy decyzje czy pasujecie do siebie ;) Quote
oktawia6 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jest widzę jakaś sensowna osoba! z jakiego miasta jesteś Anno? wolontariuszki zrobią na pewno kontrolę przedadopcyjną-po akceptacji Orzeszek Punio były u Ciebie-Orzesiu jest prześliczny:loveu::placz: Quote
Annna Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ja mam hodowle pieskow. Spora. W tym miesiacu dolacza do nas 4 dorosle psy. Zamieszanie bedzie duze wsrod towarzystwa. Nie wiem czy to najlepsze dla Punia:roll:. Musialby poczekac miesiac z kawalkiem. Dlatego sprobuje ruszyc towarzystwo na forum chilkowym. Moze ktoras sie skusi. Sama wiem jak to powazna decyzja. Zobaczymy,moze sie uda znalezc mu inne kolanka. Jesli jednak tego bedzie bezwzglednie potrzeba, to znajdzie sie u mnie. Niespecjalnie mam czas przekopywac caly watek,bo mam psy i dzieci. Wole dzialac w realu. Gdybyscie wyciagnely dla mnie na wierzch troche informacji o Puniu i zdjecia:calus: Quote
sleepingbyday Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 .....wszystkie te rasy hodujesz? masz stronę www może? Quote
Annna Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Jestem ze Szczecina, ale to przeciez nie problem:lol: Podhalanka jechala do mnie z okolic Łodzi. Moje pieski to chihuahua,pudle miniaturowe i podhalany;) Quote
ewatr Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Annna napisał(a):Jestem ze Szczecina, ale to przeciez nie problem:lol: Podhalanka jechala do mnie z okolic Łodzi. Moje pieski to chihuahua,pudle miniaturowe i podhalany;) Jak zwykle musze ostudzic zapał :roll: u nas w schronisku jest tylko odbiór osobisty psa przez potencjalnego własciciela .Kierownictwo nie godzi sie na transport i odbiór przez osoby trzecie :shake: Ps . i nie "krzyczcie" na mnie nie ja o tym decyduje ...... Quote
Annna Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Podhalany mam do roboty i milosci. Reszta do milosci i rozmnazania. Mam duzy dom i wielki ogrod. Nie mam strony,ale duzo informacji o mnie i zdjecia jest na forum chilkowym. Quote
oktawia6 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ewatr napisał(a): u nas w schronisku jest tylko odbiór osobisty psa przez potencjalnego własciciela .Kierownictwo nie godzi sie na transport i odbiór przez osoby trzecie :shake: i bardzo dobrze! szczególnie jeśli chodzi o psy takie jak Orzesiu-mądre zalecenia-coraz bardziej podoba mi się to schronisko-naprawdę takich jak to jest niewiele-nie gloryfikuję jednak z tego co widzę. Quote
Annna Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 I nagle,kiedy pojawilo sie cos konkretnego i cos mozna rzeczywiscie zrobic, skonczylo sie gadanie i mizianie. Nie ma juz ochow i achow. Tak to bywa. Lubimy o sobie dobrze myslec i stwarzac pozory. Nawet pol godziny wnecie-to za wielka realna robota. Ach ludzie...:oops: Gdzie te wywiady,gdzie kontrole, gdzie rzeczywista troska o zwierzaka?:shake: Ja tam zrobie co mam zrobic Quote
sleepingbyday Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 annna, nie rozumiem. o co cho, co sie stało? Quote
oktawia6 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ja też nie rozumiem o co chodzi:icon_roc: Quote
oktawia6 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 dziewczyny a która z Was wychodzi z Orzesiem na spacer?:lol: jest jakaś stała czy podmieniacie się? (a może Punio faworyzuje którąś z Was:cool3:) Quote
oktawia6 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Punio ma na pewno jakąś ulubienicę-może tą która go przekupuje jakimiś przysmaczkiami?:razz: Quote
mr_milowski Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ile juz czasu piesio przebywa w schronisku? Troche trudno mi przeczytac te 100 stron ;) Zastanawiam się czy nie mogłabym go wziąc do siebie. Nie jestem co prawda spokojną staruszką z mnóstwem wolnego czasu tylko zabieganą studentką. Mieszkam z czteroletnia sunią. Jesli maly nie jest konfliktowy mysle ze dogadaliby sie. I jak wygląda sprawa leczenia? Na jakim etapie jestesmy? Quote
sleepingbyday Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 atmosfera sie zagęszcza wokół punia :loveu:. i bardzo dobrze. mr milowski, gdzie mieszkasz? jaką masz sunię? Quote
mr_milowski Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 mieszkam we wrocławiu (kawałek jest, ale to nie problem), sunia to taki brodaty kundelek siegajacy do kolan :) tez ze schroniska. musze sie jeszcze powaznie zastanowic, szkoda zostawiac takiego potworka do konca zycia w schronisku :( Quote
sleepingbyday Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 obgadaj sprawę dokładnie z ewatr -ona zna orzesia. Quote
Margolka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Mamciu, trzymam mocno kciuki za rozmyślania wujaszka mr_milowskiego:multi: Quote
Recommended Posts