Lionees Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 matinestka napisał(a):bossski PUNIO tylko i wylcznie do obsypywania wyżej wymienionymi płatkami róz, czerwonymi dywanami itp . :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :bluepaw: jakbyśmy go zaczęły obsypywać czerwonymi dywanami,to cieniutko Orzeszka widzę,oj cieniutko...:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 oktawia6 napisał(a):cudowny!!!!:-( jesus maria...trzymajcie mnie:placz:proszę nie dawajcie jego zdjęc:placz:nie bo nie wyrabiam-albo dawajcie:placz:jestem masochistką hihi - wiedziałam, że i tak bedziesz sie napraszac o kolejne fotki :diabloti:. nie obsypujcie punia dywanami! przy jego wadze to może się niedobrze skończyć :eviltong: Quote
oktawia6 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 sleepingbyday napisał(a): hihi - wiedziałam, że i tak bedziesz sie napraszac o kolejne fotki :diabloti:. tylko skrycie sobie marzę;niech dzadzą nowe foty niech dadzą-Donki mojej równorzędnej faworytki też:cool1:znów będzie płacz ale cóż!:diabloti: Quote
Witokret Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Matko... on jest... rozbrajający :loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Orzesio jest wybitny!:loveu::placz::placz::placz: Quote
matinestka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 czerwone dywaniki które miały by go obsypywac.. sa wykonane z najczystszego puszku.. tak delikatnego jak nasz punik :) krzywdy żadnej mu zrobic nie moga:loveu: :bluepaw: Quote
oktawia6 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 matinestka napisał(a): czerwone dywaniki które miały by go obsypywac.. sa wykonane z najczystszego puszku.. tak delikatnego jak nasz punik :) krzywdy żadnej mu zrobic nie moga:loveu: Punik-jakie śliczne zdrobnienie:loveu::loveu::loveu: Quote
Margolka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Orześ, toż to dwór królewski:evil_lol: Quote
oktawia6 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Orzeszek Punio może byc i Pinio:loveu: Quote
Margolka Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Orzes, pora na wieczorne mizianko:loveu: Quote
oktawia6 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Orzesiu maleńki kiedy będziesz na domowej kanapie Quote
oktawia6 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 wiedziałyście jak mnie zabic:placz: ale jakby co to możecie tak stale mnie dręczyc-będę wyczekiwac nowych fot Punia:loveu: Quote
mru Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 no nie mogę.... ale on uroczy! :D coraz bardziej czy mi się wydaje? :eviltong: Quote
togaa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 oktawia6 napisał(a):oj ja już widzę jakby był po liftingu-jak potem z moimi było na spacerach: "oj pani to chyba po wystawach chodzi z tymi pieskami" a ja no : "tak tak! po Krzyczkach chyba:cool1:" przecież Orzeszek po kąpieli i wyczesaniu dobrym osprzętem wyglądałby jak Szpic Mniaturowy! miłośnicy rasy z grypy 9-tej - wstydżcie się! Gwoli ścisłości,cichutko nadmieniam że to grupa V-ta....:razz: I wstyd mi...naprawdę..:oops::oops::oops: Zajrzę wieczorem na forum "szpicow wilczych" ,gdzie goszczą również sympatycy i hodowcy pomeranianów.Umieszczę wątek malucha w adopcjach.. Quote
Talcott Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Orzesiu ja ci radzę uważaj! Zamiziają Cię na płasko:diabloti: Quote
oktawia6 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 togaa napisał(a): Gwoli ścisłości,cichutko nadmieniam że to grupa V-ta....:razz: I wstyd mi...naprawdę..:oops::oops::oops: Zajrzę wieczorem na forum "szpicow wilczych" ,gdzie goszczą również sympatycy i hodowcy pomeranianów.Umieszczę wątek malucha w adopcjach.. a to ci dopiero:evil_lol:grupa 5!!! z grupy 5-tej zero!:mad: Punio jest wcieleniem słodyczy:loveu: Quote
sleepingbyday Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 oktawia - w miłości wiek sie nie liczy.. zdaje się, że się lekko mówiąc, zabujałaś :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 prosze pań (i panów??) o uwagę http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-po-taniosci-dla-mamypittbullowej-124074/#post11177508 Quote
oktawia6 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 sleepingbyday napisał(a): oktawia - w miłości wiek sie nie liczy.. zdaje się, że się lekko mówiąc, zabujałaś :eviltong: to fakt:loveu:-mam jeszcze faworytkę Donę-też z Kundelka-ogólnie jestem kochliwa:siara:ale Orześ to ścisła 2-jka-i od początku ma najwięcej miejsca w moim podpisie:loveu: Quote
Annna Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 kochane,nie mam sily przekopywac sie przez cala historie psiaka. dajcie proszejakies konkretne namiary. z kim sie kontaktowac. kto rzadzi w tej sprawie? trzeba mu znalezc dom i tyle:multi: Najczesciej zagladam na foru chihuahua ktos wstawil tu psiaczka. prosze o wiadomosc w tym watku albo na pw http://www.chihuahuas**********/adopcja,35/pies-w-typie-szpica-chihuahua,1804.html niewykluczone,ze sama go wezme Quote
Annna Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 http://www.chihuahuas**********/adopcja,35/pies-w-typie-szpica-chihuahua,1804.html Quote
Recommended Posts