Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

matinestka napisał(a):
bossski PUNIO tylko i wylcznie do obsypywania wyżej wymienionymi płatkami róz, czerwonymi dywanami itp . :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:bluepaw:

jakbyśmy go zaczęły obsypywać czerwonymi dywanami,to cieniutko Orzeszka widzę,oj cieniutko...:evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

oktawia6 napisał(a):
cudowny!!!!:-( jesus maria...trzymajcie mnie:placz:proszę nie dawajcie jego zdjęc:placz:nie bo nie wyrabiam-albo dawajcie:placz:jestem masochistką

hihi - wiedziałam, że i tak bedziesz sie napraszac o kolejne fotki :diabloti:.

nie obsypujcie punia dywanami! przy jego wadze to może się niedobrze skończyć :eviltong:

Posted

sleepingbyday napisał(a):

hihi - wiedziałam, że i tak bedziesz sie napraszac o kolejne fotki :diabloti:.

tylko skrycie sobie marzę;niech dzadzą nowe foty niech dadzą-Donki mojej równorzędnej faworytki też:cool1:znów będzie płacz ale cóż!:diabloti:

Posted

matinestka napisał(a):

czerwone dywaniki które miały by go obsypywac.. sa wykonane z najczystszego puszku.. tak delikatnego jak nasz punik :) krzywdy żadnej mu zrobic nie moga:loveu:

Punik-jakie śliczne zdrobnienie:loveu::loveu::loveu:

Posted

oktawia6 napisał(a):
oj ja już widzę jakby był po liftingu-jak potem z moimi było na spacerach: "oj pani to chyba po wystawach chodzi z tymi pieskami" a ja no : "tak tak! po Krzyczkach chyba:cool1:" przecież Orzeszek po kąpieli i wyczesaniu dobrym osprzętem wyglądałby jak Szpic Mniaturowy!

miłośnicy rasy z grypy 9-tej - wstydżcie się!

Gwoli ścisłości,cichutko nadmieniam że to grupa V-ta....:razz:
I wstyd mi...naprawdę..:oops::oops::oops:
Zajrzę wieczorem na forum "szpicow wilczych" ,gdzie goszczą również sympatycy i hodowcy pomeranianów.Umieszczę wątek malucha w adopcjach..

Posted

togaa napisał(a):

Gwoli ścisłości,cichutko nadmieniam że to grupa V-ta....:razz:
I wstyd mi...naprawdę..:oops::oops::oops:
Zajrzę wieczorem na forum "szpicow wilczych" ,gdzie goszczą również sympatycy i hodowcy pomeranianów.Umieszczę wątek malucha w adopcjach..

a to ci dopiero:evil_lol:grupa 5!!! z grupy 5-tej zero!:mad:
Punio jest wcieleniem słodyczy:loveu:

Posted

sleepingbyday napisał(a):

oktawia - w miłości wiek sie nie liczy.. zdaje się, że się lekko mówiąc, zabujałaś :eviltong:

to fakt:loveu:-mam jeszcze faworytkę Donę-też z Kundelka-ogólnie jestem kochliwa:siara:ale Orześ to ścisła 2-jka-i od początku ma najwięcej miejsca w moim podpisie:loveu: