sleepingbyday Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 nie ma za co, ale jak juz to wole winko :eviltong: Quote
Moniek193 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To jak juz sie taka impreza tu szykuje to zaprosmy tez Orzesia na jakas kielbaske albo inne przysmaki co nie Orzeniu??:loveu: Quote
Margolka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 A w bonusie pokiełbasianym oczywiście wielkie mizianko dla Orzeszka:evil_lol::diabloti: Ja osobiście mogę Wam cioteczki wymasować solidnie plecki na tej imprezce:evil_lol: Będzie jak znalazł na cały tydzień pracy:diabloti: Quote
sleepingbyday Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 jestem pierwsza do tego masażu! rany, jak mi by sie przydał... Quote
gagata Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 No wiecie co ??? Poszłyście się wszystkie masować, czy jak ?:crazyeye: I to beze mnie? Tak sie tu pusto zrobiło... Quote
Margolka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 sleepingbyday napisał(a):jestem pierwsza do tego masażu! rany, jak mi by sie przydał... gagata napisał(a):No wiecie co ??? Poszłyście się wszystkie masować, czy jak ?:crazyeye: I to beze mnie? Tak sie tu pusto zrobiło... Cioteczki, to która pierwsza zgłasza się na tortury?:evil_lol::diabloti: Orzesiu, ty masz masażyk poza kolejnością:loveu: Quote
mru Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 skandal! plakat, który powiesiłam przy kościele (nieopodal. nie na :eviltong:) jest zdarty z nienawiścią! :crazyeye: serio, zrobię fote może ;) ale jest WYDARTY (taka dziura w nim jest...) inny też zdjęty... w innym miejscu.... nakleiłam wśród innych plakatów, obok jogi i sztuk walk... i tamte zostały mimo, że mają pół roku pewnie a mojego niet :shake: dobra. to jeszcze raz... Quote
Charly Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 pewnie to jakis chętny. I teraz się zastanawia;) Quote
Talcott Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Orzesiu hopsnę Cię wymizianko Ty nasza:loveu: Quote
sleepingbyday Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 i ten chętny chodzi i zrywa całe ogłoszenia?? jakos mi to nie pasuje... ale obym się myliła... Quote
gagata Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Mru,pewnie na plakacie trzeba by napisać - katoliku nie niszcz dzieła bożego, bo Bóg stworzył tez zwierzęta:diabloti: Quote
Moniek193 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 No nie wiem czy by to pomoglo:shake:WIesz jacy sa ludzie:angryy: Quote
Margolka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 No cóż, głupota i znieczulica nie ma granic... Quote
gagata Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 oRześ wskakuj pod kołderkę, bos niewyspany...znowu Tal w nocy targała cię za uszka... Quote
mru Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 ahaha tym bardziej by mnie odnaleźli i podpalili dom ;) nie no, ale wiszą ogłoszenia kupie dom czy inne że joga czy pilates i wiszą i wiszą, a co komu szkodzi, że piesek wisi? :razz: ja nie wiem no nic. trzeba dokleić i jeszcze inne rozwiesić :P Quote
Moniek193 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 ludziom wszytsko przeszkadza tylko nie ich zle wychowanie:angryy: Rozwieszaj rozwieszaj te plakaty ludzmi sie ni ma co przejmowac albo napisz obok ogloszenia grozbe :evil_lol:zeby nie zrywali:evil_lol: Quote
Lionees Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Moniek193 napisał(a): albo napisz obok ogloszenia grozbe :evil_lol:zeby nie zrywali:evil_lol: że...wpier..l mają,jak zrywają:mad: :diabloti: Quote
gagata Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Dopisz: "Moherze,ręce precz od dzieła bożego":angryy::diabloti: Quote
Moniek193 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Heh dobre :evil_lol:zeby tylko zadzialalo:roll: Quote
Margolka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Zrywają, bo gryzie ich resztka sumienia, którą w ten sposób zagłuszają.:angryy: Quote
Recommended Posts