togaa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Maleńka,śliczna bieda schroniskowa szuka domuuuuuu......:placz: Quote
Talcott Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Wiele miejsca na kanapie nie zajmie!:loveu: Quote
rybon36 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dziadunio poszedł,Chaplin idzie.....no, to teraz niech się Orzech ładnie wykąpie i uczesze bo ani chybi on na tapecie, mówię Wam, nim dunder świśnie (nie wiem co to ten dundr jest zacz ale tak się mówiłou mnie w domu) i Orzeszka odnajdzie ten jego jedyny ludź, ja się w tych sprawach nie mylę!!!! Quote
Talcott Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 rybon36 napisał(a):Dziadunio poszedł,Chaplin idzie.....no, to teraz niech się Orzech ładnie wykąpie i uczesze bo ani chybi on na tapecie, mówię Wam, nim dunder świśnie (nie wiem co to ten dundr jest zacz ale tak się mówiłou mnie w domu) i Orzeszka odnajdzie ten jego jedyny ludź, ja się w tych sprawach nie mylę!!!! Już wyjaśniam - dunder - z niem. donner - po prostu grom uderzy - piorun. A co do Chaplinka - to nie wiadomo czy jego serce zniosłoby narkozę - po co mu fundować taki gips? Quote
rybon36 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 dzięki Talcott:loveu:, no to teraz po 39 latach życia już wiem co to świstało w moim rodzinnym domu, to może i dobrze, bo burze mamy co i rusz, więc wizja świśnięcia dundra jest bardzo realna i bliska:lol: co do zabieguto ja oczywiście jestem jak najbardziej przeciw ale dogo jak to dogo, wiadomo, nie chcę wywołac burzy na szczęśliwym wątku, dla mnie to kastrować tylko wtedy, jeśłi siepokażą jakieś problemy z prostatą np łagodny przerost a tak topo cho.....rę:lol: Quote
rybon36 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 a z tym dundrem, to musi dobry omen być bo tak mi sie jakoś przypomniało a nie wiedziałam znaczenia, więc trafiłam w ciemno:razz:, zobaczycie, domek dla Orzecha się zbliża!!!!! Quote
Talcott Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ano ano!!! Starusiowi - nie tylko psiemu Hi Hi:diabloti::diabloti::diabloti: to raczej miseczka pyszności w łepetynie i wygodne łóżeczko a nie panienki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rybon36 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 i jeszcze jeden temat mi się przypomniał: ten psiak co gomam w avatarku,szczeniak uratowany przeze mnie, wyadoptowałam go w 2006 roku, miał wątek o tytule : był raz sobie krasnoludek.... a szło to tak : ...Był raz sobie krasnoudek, takie mały jak szpileczka,miał swój domek i ogródek, w głębi lasu na listeczkach. Kwiatek mu za czapkę służył, na trzech słomkach spał wygodnie.Jadł niewiele .. jeden orzech trzy tygodnie...... to fragment bajki, którą niania mi opowiadała w dzieciństwie, znałam go pod tytułem Krasnoludek i wilczysko, pamiętam tylko ten fragment i nigdzie nie mogę odnaleźć w literaturze tego utworu, ten jednak pasuje tu jak ulał!!!! Quote
rybon36 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 krótko mówiąc.... jeden Orzech, trzy tygodnie!!!! dunder świśnie, wnoszę że z tych okoliczności Orzech ma znaleźć dom za 3 tygodnie, wtedy dundry jeszcze świszczą,tak ja to widzę:p Quote
rybon36 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Jeden Orzech,trzy tygodnie!!! to by się zdagzało ,nie przypadkiem fortuna kołem się toczy, ten mój avatar i reszta może jakaś wróżka się wypowie, bo to jak z tarota troszkę MA SIĘ STAĆ!!!! Quote
Talcott Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ok! Rybonopytiokassandro :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Talcott Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Czekamy Z Orzeszkiem niecierpliwie na wypełnienie proroctwa!:loveu::loveu::loveu: Quote
rybon36 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 a zatem NIECH SIĘ STANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Kasieńka86 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 ORZEŚ we własnej 3 kilogramowej osobie :loveu: Quote
gagata Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 rybon36 napisał(a):krótko mówiąc.... jeden Orzech, trzy tygodnie!!!! dunder świśnie, wnoszę że z tych okoliczności Orzech ma znaleźć dom za 3 tygodnie, wtedy dundry jeszcze świszczą,tak ja to widzę:pRybonku, zaczynamy odliczanie....:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 rybon, zmień bannerek - chaplinowi juz niepotrzebny :evil_lol:. ja jestem wielką fanką: orzeszka, liska (podobni sa bardzo, obydwaj mali, włichaci i rudzi) i wojtusia (ten to z kolei brat bli xniak chaplina0. jestem za tym, żeby odliczanie dotyczyło ich trzech. wojtek nie ma własnego watku (co chcę zmienić) a liska nikt nie odwiedza:shake:. a taki lisek i orzeszek to do kupy 6 kilo... Quote
mru Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 sleepingbyday napisał(a): wojtek nie ma własnego watku (co chcę zmienić) chetnie Ci pomożemy :) Wojtuś musi isc za przykładem Chaplinka! Quote
Recommended Posts