gagata Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Orzeszku, chodż przywitamy pana Artura...:lol::lol::lol: A nie, bo to za daleko ... no to innych możemy przywitać.. Quote
mru Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 maleństwo o wielkim sercu. moze i niemłodym, ale cały czas jeszcze zdolnym do wielkie miłości! Quote
Witokret Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 No ja jestem zakochana w nim po uszy :loveu::loveu::loveu: CUDEŃKO !!! :lol: Quote
gagata Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Mały, opowiesz im bajkę o orzeszku ?:cool3: Quote
gagata Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ooo, to Ty też ją znasz??:crazyeye::evil_lol: Bo moja zaczyna sie tak: Dawno dawno temu do schroniska trafił śliczny mały piesio..ale było mu tam bardzo ale to bardzo żle i smutno... Quote
Talcott Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 gagata napisał(a):Ooo, to Ty też ją znasz??:crazyeye::evil_lol: Bo moja zaczyna sie tak: Dawno dawno temu do schroniska trafił śliczny mały piesio..ale było mu tam bardzo ale to bardzo żle i smutno... Paskudna Hipokrytka!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kometa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 gdyby tylko nie załatwiał się w domu...:shake: pertraktacje całkiem ią nieźle ale ten problem... Quote
Talcott Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Jejku nie chcę się wymądrzać ale każdy pies " po schronisku" to robi - i moje oduczyły się tego błyskawicznie!!!:loveu: Quote
kometa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 wiem, ale jego argument brzmi-a co jesli sie nie oduczy? bo nie oddamy go przeciez do zadnego schronu... Quote
Talcott Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 No to już nie wiem :shake::shake::shake: Zapytaj może o niemowlęta też od razu nie siadają na nocnik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Kometo, szczeniaczki to leją w domu...wiem cos o tym...Trzeba tylko się upewnić, czy nie popuszcza, bo zwykłego siusiania poza domem psy uczą sie bardzo szybko... Quote
Aga - Czakra Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 dziewczyny, nie chcę się wtrącać, ale trzeba pamiętać, że to starszy piesek - i nawet jeżeli nie popuszcza teraz - to może mu się to przytrafić za kilka lat, miesięcy. Jeżeli nowy dom boi się tego popuszczania (bo wszyscy zakładamy, że Orzeszek nie sika i nie będzie sikał w domu), to chyba należy ludzi uprzedzić o ewentualnej przypadłości starszych psów. Sporo psów z tego właśnie powodu trafia do schronu albo wprost pod ostatnią igłę. Być może Orzeszka nigdy nie dotkną problemy z pęcherzem, ale chyba lepiej dmuchać na zimne. Podziwiam waszą determinację i wciąż życzę maluchowi szczęścia Quote
Talcott Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Tego już nawet nie chciałam mówić - mam stare psy - i dobrze to wiem:shake: Quote
gagata Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 W sumie to prawda,ale starsi ludzie też na starość mają różnie z trzymaniem moczu....Generalnie wszystkim chyba wiadomo,że starsze psy miewaja kłopoty ze zdrowiem i nie tylko i trzeba sie liczyć z wydatkami.Tyle tylko,że przy młodych psach też może być różnie...Tak to już jest,że każda decyzja ciągnie za sobą jakieś konsekwencję...Dlatego też nie namawiamy Komety nachalnie na Orzeszka, bo to musi być decyzja wspólna jej i jej TZa...;) Quote
Talcott Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ano tak - pies to zobowiązanie i to ogromne i niebezproblemowe! Quote
bonsai_88 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ale jakby to powiedzieć... każdy pies będzie w końcu stary ;) Quote
kometa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 ja to wszystko wiem:) moge kupowac pieluchy itd ale mojTZ.... zalezy mi na tym by na chwile obecna psiak byl ok, bo potem to juz sila wyzsza;) Quote
Talcott Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Ha!!! To już nie wiem:shake::shake::shake: Quote
gagata Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Myślę Kometo,że powinnaś skontaktować się w tej sprawie z kimś stale bywającym w schronie, oni udzielą Ci pewnie dokładniejszych informacji na temat Orzeszka...On jest stary,może być tez tak,że długo się nim nie nacieszysz,tyle,że będziesz mieć satysfakcję,że psiak doczekał się jednak domku i że był szczesliwy z Tobą...Taką opcję też musisz brać pod uwagę... Quote
Recommended Posts