Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ooo, to Ty też ją znasz??:crazyeye::evil_lol:
Bo moja zaczyna sie tak: Dawno dawno temu do schroniska trafił śliczny mały piesio..ale było mu tam bardzo ale to bardzo żle i smutno...

Posted

gagata napisał(a):
Ooo, to Ty też ją znasz??:crazyeye::evil_lol:
Bo moja zaczyna sie tak: Dawno dawno temu do schroniska trafił śliczny mały piesio..ale było mu tam bardzo ale to bardzo żle i smutno...

Paskudna Hipokrytka!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kometo, szczeniaczki to leją w domu...wiem cos o tym...Trzeba tylko się upewnić, czy nie popuszcza, bo zwykłego siusiania poza domem psy uczą sie bardzo szybko...

Posted

dziewczyny, nie chcę się wtrącać, ale trzeba pamiętać, że to starszy piesek - i nawet jeżeli nie popuszcza teraz - to może mu się to przytrafić za kilka lat, miesięcy. Jeżeli nowy dom boi się tego popuszczania (bo wszyscy zakładamy, że Orzeszek nie sika i nie będzie sikał w domu), to chyba należy ludzi uprzedzić o ewentualnej przypadłości starszych psów. Sporo psów z tego właśnie powodu trafia do schronu albo wprost pod ostatnią igłę. Być może Orzeszka nigdy nie dotkną problemy z pęcherzem, ale chyba lepiej dmuchać na zimne.
Podziwiam waszą determinację i wciąż życzę maluchowi szczęścia

Posted

W sumie to prawda,ale starsi ludzie też na starość mają różnie z trzymaniem moczu....Generalnie wszystkim chyba wiadomo,że starsze psy miewaja kłopoty ze zdrowiem i nie tylko i trzeba sie liczyć z wydatkami.Tyle tylko,że przy młodych psach też może być różnie...Tak to już jest,że każda decyzja ciągnie za sobą jakieś konsekwencję...Dlatego też nie namawiamy Komety nachalnie na Orzeszka, bo to musi być decyzja wspólna jej i jej TZa...;)

Posted

Myślę Kometo,że powinnaś skontaktować się w tej sprawie z kimś stale bywającym w schronie, oni udzielą Ci pewnie dokładniejszych informacji na temat Orzeszka...On jest stary,może być tez tak,że długo się nim nie nacieszysz,tyle,że będziesz mieć satysfakcję,że psiak doczekał się jednak domku i że był szczesliwy z Tobą...Taką opcję też musisz brać pod uwagę...