rybon36 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 No obłędny jest ten nasz :loveu::loveu::loveu::loveu:Krasnoludek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewatr Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='rybon36']No obłędny jest ten nasz :loveu::loveu::loveu::loveu:Krasnoludek :loveu::loveu::loveu::loveu: Rybon a gdzieś Ty była jak Ciebie nie było ???;) Miłości Punia ciąg dalszy ........:loveu: "Ja to sie troche wstydzę tak uczucia okazywac do zdjecia ":eviltong: No ale dobra ..też Cie kocham :loveu::loveu::loveu: Fajny ze mnie facet ..........nie ??:lol: Quote
ewatr Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 kometa napisał(a):jak z trzymaniem czystości...? ON juz tyle lat jest w schronisku , że nie liczyłabym na to , że sie obedzie bez nauki ......... generalnie tu preferuje trawę co nie znaczy ze nic mu sie w recepcji nie zdarza :roll: Quote
kometa Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 cholercia...niestety TZ stawia twarde warunki...:( Quote
gagata Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Kometo,schronowe psy czystości uczą się bardzo szybko...nie raz trzy dni wystarczą... Quote
kometa Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 alez on słodki:loveu: Chciałam byśmy z TZem dali mu DT (nawet dożywotni:cool3:), ale boje sie ze bedzie kiepsko jak podczas naszej nieobecności zostawi co nieco w domu... Quote
gagata Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Psy się da ułożyć, a jak TZ-a? Zwykle psy nie lubią siusiać tam gdzie śpią i szybko łapią o co chodzi..a zdrowy piesek ma zaworki mocne... Quote
sleepingbyday Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 ludziom w końcu też się zdarza wpadka... np. po imprezie:oops: choć inną drogą...:diabloti:. może choc DT, dopóki TZ nie przekona sie, że nie ma problemu? Quote
kometa Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 gdyby to ode mnie zalezalo to juz bylby u mnie w lozku;)ale caly czas staram sie pracowac... Quote
gagata Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Kometo,pies nie zdradzi bo nie mówi, a z TZ różnie bywa...:evil_lol::lol: Quote
Recommended Posts