Folen Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Punio jak Ci pomóc? Swoją drogą jeden mój 11sto letni psiak też jest nazywany Punio :loveu: Quote
Talcott Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 oktawia6 napisał(a):Punio Orzeszkowy szykowny piesek dla damy z sercem! albo dla pana bez kompleksów! Dla osoby z KLASĄ!!!! Quote
albiemu Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Orzech Hilton ... :D .... Tylko absolutnie nie dla Paris!!!!! Quote
Witokret Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 No my też mamy malutkiego kilkunastoletniego PimPUNIA po zmarłej osobie - ze schronu. Nic tylko kochać, nosić na rączkach i przytulać :loveu: Takie maleńkie dziadziunie mają swoje charakterki, ale WSZYSTKO im sie wybacza ;) Całe szczęście, że Puniek jest tam, gdzie jest,a nie w "byle jakim" schronie... Quote
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Talcott napisał(a):i jeszcze z ciotką!!! podrzuce do gory ! Quote
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Isadora7 napisał(a): no to ja zdjecie przypomne :) Quote
ewatr Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Talcott napisał(a):Orzesiu Cudo co ty tam robisz??? Ostatnio wymyślił sobie , że ma "misje" do spełnienia i musi pilnować dobermana :eviltong:....... zdjecia autorstwa Mati :) Puniu wracza do akcji : O wypuscili go na wybieg trzeba sprawdzic co i jak ...... Quote
ewatr Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Nie no nie zdzierże :mad: on mnie totalnie ignoruje ......... auuuuuuuuuuu czyli Puni robi za kojota :evil_lol: Quote
Talcott Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Jejcia!!! Cuuudne foty!!!! Super Ciotka:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Magda Olga Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Maly tak podbil moje serce, ze wzielabym go na pewno, gdyby nie to, ze moje zycie jest zbyt pelne chaosu, ktorego jemu wolalabym zaoszczedzic. Studenckie mieszkanie, imprezy, ciagle wyjazdy... To nie dla niego, on potrzebuje spokoju. Ale przeciez posrod osob, ktore zagladaja na dogomanie na pewno jest ktos, kto moze mu zapewnic szczesliwa starosc! Quote
Recommended Posts