ewatr Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 mru napisał(a):ja to bym obok niego usiadła i już nie wstała :D I czasem to robimy :lol: taka terapia Puniem :evil_lol: Quote
albiemu Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 pomimo, że jest jak jest widać że wiele w nim szczęścia, spokoju a wokoło miłości - ewatr to nie może nie zabierać ludzkiego smutku dnia .... Quote
Witokret Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Matko... no właśnie się zakochałam :loveu::loveu::loveu: Quote
Talcott Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Isadora7'] Nic dziwnego bo to cudo!!!!! Quote
Magda Olga Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Witam Was wszystkich, Nie miałam możliwości wpadać na dogomanię, ale widzę, że Orzesio ma się znakomicie pod Waszą opieką, za co dziękuję jako marnotrawna założycielka wątku, co się nie udziela... Ja w międzyczasie znalazłam, odratowałam i oddałam do adopcji psiaka wyrzuconego z kolejki (niestety zaczął się sezon wakacyjny!), a od wczoraj mam na głowie 4 zabiedzone kociątka ze stajni. Wiem, że to nie pasuje do treści wątku, ale jestem w podbramkowej sytuacji - we środę wyjeżdżam (nie mogę przesunąć wyjazdu) i muszę coś z tymi maluchami zrobić do tego czasu, bo nie będzie miał kto się nimi zająć. Może akurat ktoś z Was dałby im domek (chociaż tymczasowy)? Quote
Magda Olga Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Cholera, taki fajny psiak, a nikt go nie wziął przez tyle czasu... Quote
Magda Olga Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Zdecydowanie cóś ;) a to nie oznacza nic dobrego... Quote
albiemu Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 hopamy na kolanka i na pierwszą stronkę Jak znosił te upały?? Quote
Recommended Posts