Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

piękne te zdjęcia!!! Orzesiu cudo:placz: dobrze zrobione-one chyba są wykonane przez jedną osobę-te rameczki i styl też widziałam na wątku Kosmicznej-dobre naprawdę!:lol:

Posted

oktawia6 napisał(a):
piękne te zdjęcia!!! Orzesiu cudo:placz: dobrze zrobione-one chyba są wykonane przez jedną osobę-te rameczki i styl też widziałam na wątku Kosmicznej-dobre naprawdę!:lol:

Takie ładne zdjecia robi własnie nasza Mati :loveu:

a co do Orzeszka to nie przychodzi mi na myśl inne słowo jak :

" eteryczny " pies :loveu: jest bardzo drobny i delikatny , jak trzyma sie go na rekach to czlowiek boi sie aby go za mocno nie przytulić i kosteczek nie uszkodzić ............;)

Posted

Magdalenkl napisał(a):

Bylam dzis w schroisku i orzeszek jest boski Ewatr ma zdjecia ktore mu zrobilam ... cud .... miód .... i malina:loveu:

to będą tutaj zdjęcia Orzesia?:razz:

Posted

oktawia6 napisał(a):
to będą tutaj zdjęcia Orzesia?:razz:

Kurcze Oktawio Ty czasami spisz ? 23,24 ....3,40 hm ......;)

ale dobra co mi tam zdjecia wstawie :eviltong:

Orzeszek jest fajnych chłopakiem i bardzo ładnie sie nam tu rozkrecił .............znaczysie z niesmiałego i wycofanego malenkiego staruszka zrobił sie rozbrykany i rozszczekany staruszek :loveu:- pyskuje zwłaszcza jak widzi ze nadchodzi pora karmienia i konkurencja do michy jest spora :evil_lol:;)

O prosze najczesciej go mozna zastac w okolicach kuchni :evil_lol:

a jak sie umie ładnie usmichac :loveu:

Posted

Ewatr czasem tak:evil_lol:
[SIZE=2]
Pięknie wygląda! a pyskuje?:razz:tak jak mój Dyziunio a może goni jeszcze?:cool3:maluszki muszą czymś nadrabiac w końcu!:loveu:

Posted

Orzeszek się też ze mną zaprzyjaźnił, szczególnie sie to objawiło gdy kroiłam wątróbke dla kotów :evil_lol: Oczywiście, pare kawałeczków wpadło do pysia :lol:

Posted

Punio - Orzeszek ... dzisaij wdzięczył sie do aparatu ,tak że ho ho :) Słodziak z niego ogromny ... i przylepa:)

juz normalnie zbierałam sie do wyjscia , kiedy Dziadziu Punio mnie zaczepił .. i obgadał kwestie wystawienia zdjęc...

....no cóz.. pojutrze musze zabrać ze sobą do schronsika jego ulubione malutkie pączuszki z budyniem :eviltong: Skubaniec jeden :) :loveu:

:bluepaw:

Posted

Pączusiu:placz:Orzesiu:placz:jakie piękne zdjęcia zrobiłaś! zawodostwo!
nie podoba mi się jedna strona jego pysia-jest nabrzmiała-od zębów prawdopodobnie objęta jest szczęka:shake:-doskonałe porównanie jak bardzo widoczne jest na zdjęciu jak profilem jest ustawiony-te oko które jest sprawniejsze-najlepiej jakby go zbadał dobry okulista oraz zęby sprawdzic i serce w sumie i resztę również