oktawia6 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 tutaj właśnie o Orzeszka pytałam: _____ Psiulka zrobi mu zdjęcia w sobotę nadal pilnie dobry dom potrzebny!:Help_2: Quote
Magda Olga Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Niestety mój komputer się buntuje, coś mi się zawiesza i nie mogę zamieścić bannerów na pierwszej stronie. Ale może Isadora byłaby tak dobra ;-) A to "coś" pod moim podpisem mi się podoba, więc nie mam zamiaru zmieniać. Co do okulisty - dr Garncarz rzeczywiście jest świetny, ale nie jedyny. W Lublinie, w klinice przy ul. Głębokiej przyjmuje równie dobry i znany okulista dr Balicki. Operował mojego kota przybłędę, wyciągnął go z bardzo złego stanu. Z Rzeszowa jest bliżej do Lublina... Nie jestem tylko pewna, czy takiego staruszka warto męczyć operacją. Sama ostatnio miałam taki dylemat z moim trzynastoletnim psem. Ostatecznie się nie zdecydowałam i nie żałuję tego, bo zamęczanie go w ostatnich chwilach życia byłoby egoizmem. Quote
Isadora7 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Magda Olga napisał(a):Niestety mój komputer się buntuje, coś mi się zawiesza i nie mogę zamieścić bannerów na pierwszej stronie. Ale może Isadora byłaby tak dobra ;-) [...ciach...] Mówisz i masz :loveu: Quote
psiulka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Znalazłam jeszcze zdjęcia Orzeszka z 19 kwietnia :) Quote
oktawia6 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 a kto z Was ma adoptowanego właśnie takiego schorowanego starego pieska lub zaadoptował psa bez szans-by godnie dożył i odszedł na Waszych oczach bardzo jestem ciekawa (wspaniałe te 2 zdjęcia!!!!) Magda: odnośnie podpisu to napisz pw do Maupy na przykład-nikt nie może zmienic podpisu-w większości tylko moderatorzy-ona Ci to zrobi. Ja tak zrobiłam i mam/to nie wina komputera. Quote
olenka_f Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 no i się nie dziwię że Oktawia zakochała się w Orzeszku śliczny dziadziuś :loveu: Quote
oktawia6 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 olenka_f napisał(a): no i się nie dziwię że Oktawia zakochała się w Orzeszku śliczny dziadziuś :loveu: tak to prawda-6 psów mam i serce mi się rozrywa nad ORzeszkiem-pytałam Maupy również o pomoc dla niego bo do adopcji poszedł Daktyl. Ty Oleńka miałaś ciężko chorą sunię-leczona i zadbana odeszła za TM-pamiętam ją. Quote
psiulka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Orzeszku wskakuj na pierwszą, może ktoś Cię wypatrzy! Cieszę się, że zdjęcia się podobają, w sobotę zrobie ich dużo więcej! :loveu: Quote
oktawia6 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 psiulka napisał(a): Orzeszku wskakuj na pierwszą, może ktoś Cię wypatrzy! Cieszę się, że zdjęcia się podobają, w sobotę zrobie ich dużo więcej! :loveu: w sobotę będę umierac w takim razie!:placz::placz::placz: Quote
Chikinchan Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Cześć Orzeszku! Poznałam go w sobotę- malutki, słodki psiaczek. Przydreptał do nas i nadstawił łepek do głaskania. Bardzo jest miziasty :loveu: Quote
oktawia6 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 bo Orzeszek jest na pewno stworzony do kochania i przytulania-od razu to widac!:placz: Quote
Folen Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Orzeszek na allegro - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=360048434 Mam nadzieję, że może być... Ostatnio malutka sunia znalazła dom dzięki mojej aukcji, to już drugi psiak, w którego adopcję miałam allegrowy wkład, więc Orzeszku Twoja kolej.... Aukcja podmieniana za Lamię, która odeszła ['] Quote
psiulka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dziękujemy za allegro! :) Już wrzucam adres do ogólnego rzeszowskiego wątku. Orzeszek na pierwszą maszeruj! Quote
Magda Olga Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Isadorze dziękuję za wstawienie bannerów, Oktawii - za radę dot. podpisu :-) (co do komputera, to on naprawdę ma swoje własne koncepcje i to nie tylko kwestia mojej informatycznej tępoty (choć także ;-) Wszystkim dziękuję za tak ogromną pomoc. Przejęłam się bardzo losem Orzeszka i żałuję, że nie mogę mu dać domu. Ale wierzę, że razem uda nam się mu pomóc. On naprawdę jest tego wart! Z mojej strony intensywnie działa poczta pantoflowa. Od lat pomagam zwierzętom, więc siatka zaprzyjaźnionych psiarzy i kociarzy jest spora... Może ktoś z nich zaopiekuje się Orzeszkiem albo pomoże w znalezieniu dobrego (tylko taki wchodzi w grę!) domu. Szukam. Pozdrawiam Was mocno. M. Quote
oktawia6 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Orzeszek bardzo mi zapadł w serce!:placz: dziękuję Ci follen za allegro:Rose: i przepraszam, że Ci zawracałam głowę ale on musi trafic jak najlepiej i zostac zauwazonym! P.S. Magda skopiuj jeszcze jego plakat na pierwszą stronę-by był widoczny do druku! napisz też wyłuszczonym drukiem na których stronach są pozostałe zdjęcia Orzeszka-follen mogłabyś jej dodac do aukcji? bo ma tylko 1 fotkę. allegro jest piękne Quote
oktawia6 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 nie uwierzycie-niedawno zobaczyłam Emmę za TM-Orzeszek jest jak jej rodzona siostra!: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102734 Quote
malagos Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Nikt nie ma maleńkiego kacika dla dziadziusia? mało je, spacerków długich nie potrzebuje, cudo nie pies.... Quote
Folen Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Oktawio dodam fotki w niedzielę wieczorem. Orzeszek ma obserwatora na allegro... Quote
oktawia6 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Dziękuję Ci Follen! a ja rozmawiałam o Orzeszku oraz Kosmicznej z miłą kobietą, która dzwoniła dzisiaj w sprawie JAcusia-długo rozmawiałyśmy w sumie, prześlę jej zdjęcia Orzeszka oraz : Kosmicznej na maila-by wybrała-opisałam na razie najprościej że obydwa są w typie Poomeraniana, obydwa potrzebuję świetnego weta i dobrej karmy, dobrego okulisty, zasługują na szacunek im należny i jak je zobaczy to padnie pokotem-bardzo się zapaliła w związku z tym-ja jej dałabym wszelkie namiary-ma dostęp do netu w pracy-jednak jutro wyślę jej po jednym MMS-em jako przedsmak:lol: Quote
oktawia6 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Znów dogo dzisiaj zwalone cały dzień wysłałam MMS-Orzesia i Kosmicznej-w poniedziałek będę z kobietą rozmawiac Quote
oktawia6 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Orzesiu ciekawe jak w poniedziałek:cool1: i Kosmiczna też Quote
Recommended Posts