Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Niestety mój komputer się buntuje, coś mi się zawiesza i nie mogę zamieścić bannerów na pierwszej stronie. Ale może Isadora byłaby tak dobra ;-)
A to "coś" pod moim podpisem mi się podoba, więc nie mam zamiaru zmieniać.

Co do okulisty - dr Garncarz rzeczywiście jest świetny, ale nie jedyny. W Lublinie, w klinice przy ul. Głębokiej przyjmuje równie dobry i znany okulista dr Balicki. Operował mojego kota przybłędę, wyciągnął go z bardzo złego stanu. Z Rzeszowa jest bliżej do Lublina...
Nie jestem tylko pewna, czy takiego staruszka warto męczyć operacją. Sama ostatnio miałam taki dylemat z moim trzynastoletnim psem. Ostatecznie się nie zdecydowałam i nie żałuję tego, bo zamęczanie go w ostatnich chwilach życia byłoby egoizmem.

Posted

Magda Olga napisał(a):
Niestety mój komputer się buntuje, coś mi się zawiesza i nie mogę zamieścić bannerów na pierwszej stronie. Ale może Isadora byłaby tak dobra ;-)
[...ciach...]

Mówisz i masz :loveu:

Posted

a kto z Was ma adoptowanego właśnie takiego schorowanego starego pieska lub zaadoptował psa bez szans-by godnie dożył i odszedł na Waszych oczach
bardzo jestem ciekawa
(wspaniałe te 2 zdjęcia!!!!)
Magda: odnośnie podpisu to napisz pw do Maupy na przykład-nikt nie może zmienic podpisu-w większości tylko moderatorzy-ona Ci to zrobi. Ja tak zrobiłam i mam/to nie wina komputera.

Posted

olenka_f napisał(a):

no i się nie dziwię że Oktawia zakochała się w Orzeszku
śliczny dziadziuś :loveu:

tak to prawda-6 psów mam i serce mi się rozrywa nad ORzeszkiem-pytałam Maupy również o pomoc dla niego bo do adopcji poszedł Daktyl.
Ty Oleńka miałaś ciężko chorą sunię-leczona i zadbana odeszła za TM-pamiętam ją.

Posted

psiulka napisał(a):

Orzeszku wskakuj na pierwszą, może ktoś Cię wypatrzy!

Cieszę się, że zdjęcia się podobają, w sobotę zrobie ich dużo więcej! :loveu:

w sobotę będę umierac w takim razie!:placz::placz::placz:

Posted

Isadorze dziękuję za wstawienie bannerów, Oktawii - za radę dot. podpisu :-)
(co do komputera, to on naprawdę ma swoje własne koncepcje i to nie tylko kwestia mojej informatycznej tępoty (choć także ;-)

Wszystkim dziękuję za tak ogromną pomoc. Przejęłam się bardzo losem Orzeszka i żałuję, że nie mogę mu dać domu. Ale wierzę, że razem uda nam się mu pomóc. On naprawdę jest tego wart!

Z mojej strony intensywnie działa poczta pantoflowa. Od lat pomagam zwierzętom, więc siatka zaprzyjaźnionych psiarzy i kociarzy jest spora... Może ktoś z nich zaopiekuje się Orzeszkiem albo pomoże w znalezieniu dobrego (tylko taki wchodzi w grę!) domu. Szukam.

Pozdrawiam Was mocno.
M.

Posted

Orzeszek bardzo mi zapadł w serce!:placz:

dziękuję Ci follen za allegro:Rose: i przepraszam, że Ci zawracałam głowę ale on musi trafic jak najlepiej i zostac zauwazonym!

P.S. Magda skopiuj jeszcze jego plakat na pierwszą stronę-by był widoczny do druku! napisz też wyłuszczonym drukiem na których stronach są pozostałe zdjęcia Orzeszka-follen mogłabyś jej dodac do aukcji? bo ma tylko 1 fotkę. allegro jest piękne

Posted

Dziękuję Ci Follen!

a ja rozmawiałam o Orzeszku oraz Kosmicznej z miłą kobietą, która dzwoniła dzisiaj w sprawie JAcusia-długo rozmawiałyśmy w sumie, prześlę jej zdjęcia Orzeszka oraz : Kosmicznej na maila-by wybrała-opisałam na razie najprościej że obydwa są w typie Poomeraniana, obydwa potrzebuję świetnego weta i dobrej karmy, dobrego okulisty, zasługują na szacunek im należny i jak je zobaczy to padnie pokotem-bardzo się zapaliła w związku z tym-ja jej dałabym wszelkie namiary-ma dostęp do netu w pracy-jednak jutro wyślę jej po jednym MMS-em jako przedsmak:lol: