Magda Olga Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Oktawio, nie biorę malucha, a szukam mu domku, właśnie dlatego, że nie mogę mu zapewnić spokojnej starości. na pewno prędzej czy później (raczej prędzej) zdecyduję się na kolejnego psa, ale nie będzie to jeszcze na razie schroniskowy psiak "szczególnej troski". Będę bardzo szczęśliwa, jeśli ktoś się wreszcie zlituje nad Orzeszkiem... A jak szczęśliwy będzie Orzeszek, który prawdopodobnie nie zaznał w życiu prawdziwej miłości dobrego pana! Wszystko, co o nim wiem, napisałam na początku. Więcej informacji można uzyskać u pani dyr. Schroniska Kundelek w Rzeszowie pod nr tel: 0-510-170-788. Mam nadzięję, że pani dyrektor nie będzie miała do mnie żalu o umieszczenie tu tego numeru, bo kilkakrotnie był wcześniej w psiarskich gazetach. Coś jest ostatnio nie tak z moim komputerem, nie zawsze się łączy z dogomanią. Dlatego bardzo proszę wszystkich o podnoszenie tego wątku jak najczęściej. Mogę nie dać rady tego dopilnować. Dziękuję i pozdrawiam wszystkich. Magda Quote
Magda Olga Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Orzeszku, hop jeszcze raz, zanim mój komputer wybuchnie. Walcz o domek, kochanie. Quote
oktawia6 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 dogo nie działało! Olga a czy on ma ładne allegro i plakat? Quote
oktawia6 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 dlaczego ludzie są tacy ślepi:wallbash: zamówię plakat oraz ładne allegro dzisiaj dla niego Quote
magda bb Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Dobry Wieczór Orzeszku :loveu::loveu: Trzymam kciuki za ciebie :lol: Quote
oktawia6 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Zamówiłam już allegro dla maluszka i plakat-wtedy będzie można dodatkowo porozwieszać by dodatkowo zwiększyć mu reklamę. Quote
psiulka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Orzeszek cieszy się zainteresowaniem :loveu: Hopaj! Quote
oktawia6 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Plakat również zamówiony i śliczne allegro-jednak będzie max do tej środy banery które zrobiła Misiaczek a ja zaprojektowałam -proszę brac do swoich podpisów!!! założycielka niech je skopiuje na pierwszą stronę by było czytelniej: 500x100 250x100 100x100 Quote
oktawia6 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 na dobranoc maleńki staruszek w potrzebie na górę! P.S. Magda dodaj do tytułu miasto gdzie się znajduje oraz pilnie a ponadto staruszek - to nie jest młodziak-nie trzeba byc znawcą by to określic-podwójnie potrzebuje najlepszego domu! nie pisz proszę-(bo to nie w porządku)-na wątku Przygarnę Psa-że on ma 5 latek. mam 6 psów-gybym mogła już by u mnie był:( Quote
benitka608 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 śliczna kruszynka :loveu: trzymam za niego kciuki Quote
EVA2406 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Orzeszku co u Ciebie? Czy już jakiś domek Cię dojrzał? Quote
Folen Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Plakat do druku (format a4), mam nadzieję, że może być, wersja mini: Duże do ściągnięcia stąd - http://i32.tinypic.com/qz42gl.jpg Quote
akucha Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Bardzo biedny maluch. Prawe oko wygląda jak owrzodzone, jesli tak, to ono go boli. Trudno ostatnio o domy z dogo, trzeba malucha ogłaszać. Quote
psiulka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 W sobotę, jak będe w schronisku to zrobię Orzeszkowi zdjęcia i wrzucę. ;) Hopaj! Quote
magda bb Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 psiulka napisał(a):Orzeszek cieszy się zainteresowaniem :loveu: Hopaj! Pewno że się cieszy!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
agnes_czy Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 akucha napisał(a):Bardzo biedny maluch. Prawe oko wygląda jak owrzodzone, jesli tak, to ono go boli. Trudno ostatnio o domy z dogo, trzeba malucha ogłaszać. Orzeszek ma zaćmę, niestety nieuleczalną. Na drugie oczko trochę widzi, ale słabo. Kiełek, który wystawał i urażał nerwy, został spiłowany, ząbki oczyszczone. Stan ogólny, jak na staruszka, niezły, apetyt ma doskonały, umie pięknie prosić o smaczny kąsek. Jest wesoły i przyjazny w stosunku do innych psiaków, ale najlepiej się czuje na rękach. Quote
Magda Olga Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Nie miałam jak tu zajrzeć przez jakiś czas, ale widzę, że Orzeszek jest pod dobrą opieką. W imieniu Orzeszka wielkie dzięki za plakat i allegro. Cieszę się, że odezwało się też Przedstawicielstwo Schroniska. Wszyscy jesteście super :-) Quote
oktawia6 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Piękne zdjęcia!:placz::placz::placz: Dziękuję Folen za plakat!:loveu:(to właśnie jej wierciłam dziurę w brzuchu:p) te oczy powinny byc skonsultowane przed dobrego okulistę-dr Garncarz jest najelepszy z całej Polski do niego przywożą psy i koty-również psy ze schronisk są dowożone. Nie wiadomo w jakim stanie ma serce-to nie novum u staruszków że trzeba zrobic EKG serca i kardiolog by zbadał-to nprmalne w tym wieku, na odpowiednich lekach poprawia się komfort życia psa. Osoba, która go zaadoptuje-będzie miała skarb o który odpowiednio będzie się musiała troszczyc! a jest naprawdę wspaniały! Magda-weź sobie podmień na ten duży piękny baner Orzeszka zamiast tego co masz;) i proszę skopiuj ten komplet banerów zielonych na pierwszy post. P.S. a o Orzeszku dałam cynk wczoraj na wątku seniorów Rzeszowskich dlatego dziewczęta przyszły do kochanego malutkiego i w dodatku go znają!:) Quote
Recommended Posts