Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oktawio, nie biorę malucha, a szukam mu domku, właśnie dlatego, że nie mogę mu zapewnić spokojnej starości. na pewno prędzej czy później (raczej prędzej) zdecyduję się na kolejnego psa, ale nie będzie to jeszcze na razie schroniskowy psiak "szczególnej troski".

Będę bardzo szczęśliwa, jeśli ktoś się wreszcie zlituje nad Orzeszkiem... A jak szczęśliwy będzie Orzeszek, który prawdopodobnie nie zaznał w życiu prawdziwej miłości dobrego pana!

Wszystko, co o nim wiem, napisałam na początku.
Więcej informacji można uzyskać u pani dyr. Schroniska Kundelek w Rzeszowie pod nr tel: 0-510-170-788.
Mam nadzięję, że pani dyrektor nie będzie miała do mnie żalu o umieszczenie tu tego numeru, bo kilkakrotnie był wcześniej w psiarskich gazetach.

Coś jest ostatnio nie tak z moim komputerem, nie zawsze się łączy z dogomanią. Dlatego bardzo proszę wszystkich o podnoszenie tego wątku jak najczęściej. Mogę nie dać rady tego dopilnować.
Dziękuję i pozdrawiam wszystkich.
Magda

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Plakat również zamówiony i śliczne allegro-jednak będzie max do tej środy
banery które zrobiła Misiaczek a ja zaprojektowałam
-proszę brac do swoich podpisów!!!
założycielka niech je skopiuje na pierwszą stronę by było czytelniej:

500x100

250x100

100x100

Posted

na dobranoc maleńki staruszek w potrzebie na górę!
P.S. Magda dodaj do tytułu miasto gdzie się znajduje oraz pilnie a ponadto staruszek - to nie jest młodziak-nie trzeba byc znawcą by to określic-podwójnie potrzebuje najlepszego domu! nie pisz proszę-(bo to nie w porządku)-na wątku Przygarnę Psa-że on ma 5 latek.

mam 6 psów-gybym mogła już by u mnie był:(

Posted

akucha napisał(a):
Bardzo biedny maluch.
Prawe oko wygląda jak owrzodzone, jesli tak, to ono go boli.
Trudno ostatnio o domy z dogo, trzeba malucha ogłaszać.

Orzeszek ma zaćmę, niestety nieuleczalną. Na drugie oczko trochę widzi, ale słabo. Kiełek, który wystawał i urażał nerwy, został spiłowany, ząbki oczyszczone.
Stan ogólny, jak na staruszka, niezły, apetyt ma doskonały, umie pięknie prosić o smaczny kąsek. Jest wesoły i przyjazny w stosunku do innych psiaków, ale najlepiej się czuje na rękach.

Posted

Nie miałam jak tu zajrzeć przez jakiś czas, ale widzę, że Orzeszek jest pod dobrą opieką. W imieniu Orzeszka wielkie dzięki za plakat i allegro. Cieszę się, że odezwało się też Przedstawicielstwo Schroniska. Wszyscy jesteście super :-)

Posted

Piękne zdjęcia!:placz::placz::placz:
Dziękuję Folen za plakat!:loveu:(to właśnie jej wierciłam dziurę w brzuchu:p)
te oczy powinny byc skonsultowane przed dobrego okulistę-dr Garncarz jest najelepszy z całej Polski do niego przywożą psy i koty-również psy ze schronisk są dowożone.
Nie wiadomo w jakim stanie ma serce-to nie novum u staruszków że trzeba zrobic EKG serca i kardiolog by zbadał-to nprmalne w tym wieku, na odpowiednich lekach poprawia się komfort życia psa.

Osoba, która go zaadoptuje-będzie miała skarb o który odpowiednio będzie się musiała troszczyc! a jest naprawdę wspaniały!

Magda-weź sobie podmień na ten duży piękny baner Orzeszka zamiast tego co masz;) i proszę skopiuj ten komplet banerów zielonych na pierwszy post.
P.S. a o Orzeszku dałam cynk wczoraj na wątku seniorów Rzeszowskich dlatego dziewczęta przyszły do kochanego malutkiego i w dodatku go znają!:)