madziara1983 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Igor Bissenik SGGW-ELWET-warszawa Dr.Kourou Dembele-dermatolog SGGW-ELWET-warszawa Quote
Flaire Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 madziara1983, troszkę inna pisownia ;-) . Doktor Igor Bissenik również operuje w Elwecie w Al. Niepodległości i rozcinał Apci żołądek, coby usunąć piłkę o średnicy 8 cm, którą połknęła w całości. :crazyeye: Szwy były malutkie, piękniaste, jak hafcik mojej prababci ;-). Quote
madziara1983 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Flaire napisał(a):madziara1983, troszkę inna pisownia ;-) . Doktor Igor Bissenik również operuje w Elwecie w Al. Niepodległości i rozcinał Apci żołądek, coby usunąć piłkę o średnicy 8 cm, którą połknęła w całości. :crazyeye: Szwy były malutkie, piękniaste, jak hafcik mojej prababci ;-). ehehh ale ja baran jestem....co za wstyd...:oops: Ale ja zawsze to nazwisko odwrotnie pisze.... A z tą piłką to Bossseeeeeeee, utalentowane psicho jak mój Grubas dla niego wszystko możliwe co nie możliwe....:diabloti: Co do Haftu to Grubasa cerował asystent dr. Igora hehe Troche mu Grubo złapali ale wszystko ładnie się goi i nie długo nie będzie sladu,że kiedykolwiek była jakaś operacja!!!!!!!!! Quote
coco Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='madziara1983']Mam Pytanie dziś słyszałam nazwisko weta. Sepkowski, Sęmpowski ,Sembowski -nie pamiętam dokladnie ale jakos takoś czy moze zna ktoś go???Wiem , ze jest z warszawy??????????Prosze o pomoc. Na pewno już znalazłaś, ale w razie czego dopisuję, bo naprawdę warto, a chyba właśnie o niego chodzi: Jacek Stępkowski z Warszawy - to chirurg ortopeda, z którego pomocy sam korzystałem - był super :multi: , goniłem do niego z Radomia i było warto (teraz jak widzę już więcej specjalizacji). O ile dobrze pamiętam, przebywał troszku w Anglii swego czasu - praktyki czy coś. Moi znajomi też gnali z Radomia do niego i do dziś rozpływają się w pochwałach. Klinika Weterynaryjna "LANCET" Julitta Stępkowska, Jacek Stępkowski ul. Godebskiego 15, 02-912 Warszawa tel. (0-22) 842-28-02; (0-22) 651-53-28 Klinika jest czynna 7 dni w tygodniu w godzinach 8.00 - 23.00 e-mail: lancet@lancet.waw.pl http://www.lancet.waw.pl/index.htm Quote
Białe Szczęście Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Klinika KORA. Tylko i wyłącznie. ul. Moniuszki, tel. 052/ 341-04-88 Quote
malagos Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 A czy dr Dembele przyjmuje tylko na Ursynowie? Może tez w innej lecznicy? Quote
Flaire Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 malagos napisał(a):A czy dr Dembele przyjmuje tylko na Ursynowie? Może tez w innej lecznicy?Przyjmuje chyba w kilku miejscach. Ja odwiedzałam go w Elwecie, Al. Niepodległości 24/30, 022-843-23-46. Tam przyjmuje w piątki po południu/wieczorem. Quote
coco Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 O ile dobrze wiem, przyjmuje przede wszystkim w lecznicy "Białobrzeska". http://www.bialobrzeska.waw.pl/?modul=niusy&id=54 Quote
Flaire Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='coco']O ile dobrze wiem, przyjmuje przede wszystkim w lecznicy "Białobrzeska". http://www.bialobrzeska.waw.pl/?modul=niusy&id=54A co to znaczy "przede wszystkim"? ;-) Według ich rozpiski w podanym przez Ciebie linku, jest tam w poniedziałki i czwartki po południu/wieczorem. Quote
coco Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 No tak tylko mi się wypsnęło ;) . Wydawało mi się, że to jego kwatera główna. Jego małżonka również tam przyjmuje pacjentów :oops: . A czasem i w sobótkę można go trafić ;) . Ale mogę się mylić - najlepiej wypowiedzą się w tej materii Warszawiacy. Ja jednak wierzę przede wszystkim w homeopatię :multi: . Quote
shirrrapeira Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Szukam weterynarza na Bemowie na Powstańców Śląskich 108 chyba. tam przyjmuje malzenstwo lekarzy. Wiem jak facet wyglada, ale nie wiem jak sie nazywa moze pomozecie to taki lysy blondyn. Prosze o pomoc Quote
Belga Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 To pewnie dr Jarosław Wypart i jego żona dr Małgorzata Wojtasiak-Wypart. On jest świetnym chirurgiem, a ona znakomitym anestezjologiem. Oboje są twórcami VetSerwisu http://www.vetserwis.pl/ Przyjmują też w Żoliborskiej Klinice Weterynaryjnej ul. Schroegera 72 tel. 834-54-53 Quote
ASICA Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 czy ktos moge polecić mi dobrego dermatologa w Warszawie Quote
coco Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Np. dr n. wet. Kourou Dembele. Przyjmuje w kilku lecznicach. Był już chyba gdzieś o nim topik, przynajmniej tak mi się wydaje. Quote
Jerrinho Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Mam pytanie czy zna ktoś godnego polecenia weta w Dabrowie Górniczej? :bluepaw: Quote
A.Roxy Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Jerrinho napisał(a):Mam pytanie czy zna ktoś godnego polecenia weta w Dabrowie Górniczej? :bluepaw: właśnie ,albo w Sosnowcu...? i gdzie jest najbliższa klinika wet. całodobowa albo chociażby lekarz pod telefonem(też całą dobę) ? Quote
Kasia_i_Łukasz Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 A.Roxy napisał(a):właśnie ,albo w Sosnowcu...? i gdzie jest najbliższa klinika wet. całodobowa albo chociażby lekarz pod telefonem(też całą dobę) ? Z całą odpowiedzialnością polecam klinike ProVet w Sosnowcu. Podaje link do jej strony: http://provet.fm.interia.pl/ Klinika prowadzi dyżur całodobowy pod telefonem komórkowym. Wszystkie niezbędne info znajdziesz na stronie. Quote
kasiamaga Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Witaj:-) Ten weterynarz (J. Orzeł) przyjmuje w Krakowie, w krakvecie. Dużo dobrego słyszłam na jego temat, wiele osób mi go polecało jako świetnego specjalistę zwłaszcza od dysplazji i kulwizn. W dni, w które przyjmuje dr Orzeł, pod lecznicą koczują tłumy zwierzaków z właścicielami ;-). Sprawdź sobie www.krakvet.pl Powodzenia :-) Quote
Liloowka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 a owszem odwaze sie powiedziec,ze lek Joanna Karas -Tecza jest b dobrym specjalista dermatologiem. Nie znam dr Dembele, ale Pani dr jest naprawde dobra Quote
Malwiniasta Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Witam! Ja osobiście poleciłabym Dr Joannę Śliwe KRAKÓW ul. Lilii Wenedy 2 (prokocim) Baaardzo sympatyczna a co najważniejsze bardzo DOBRA (w fachu i dla zwierząt) lekarka! :) Quote
Laleczka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 KarolinkaAndRoni napisał(a):A z Częstochowy ??? Właśnie a z Cżęstochowy????Proszę podajcie namiary na:roll: :roll: kogoś naprawdę dobrego?????:roll: :roll: :roll: Quote
agusiazet Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 A ja jestem z Mielca i poszukuję dobrego wetrynarza, bo pies ma problemy z uszami, najlepiej w Mielcu i okolicach (Rzeszów, Kolbuszowa, Łańcut). Jeśli znacie takowych odpiszcie!!! Quote
NattyGG Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Poznań Chciałabym polecić naszą panią doktor - profesjonalizm i wielkie serce Specjalistyczny Gabinet Weterynaryjny lek.wet. Żaneta Sokołowska Os.Lecha 92A Godziny otwarcia gabinetu: Pon., Śr.,Pt. : 12.00 - 19.00 Wt., Czw : 13.00 - 18.00 , Sobota: 10.00 - 14.00 Tel : 0505845229 lub (0 prefix 61) 8722858. http://wetpoznan.republika.pl/ chodzę do niej z własnymi jak i fundacyjnymi kotuchami Quote
Recommended Posts