Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziara1983, troszkę inna pisownia ;-) . Doktor Igor Bissenik również operuje w Elwecie w Al. Niepodległości i rozcinał Apci żołądek, coby usunąć piłkę o średnicy 8 cm, którą połknęła w całości. :crazyeye: Szwy były malutkie, piękniaste, jak hafcik mojej prababci ;-).

Posted

Flaire napisał(a):
madziara1983, troszkę inna pisownia ;-) . Doktor Igor Bissenik również operuje w Elwecie w Al. Niepodległości i rozcinał Apci żołądek, coby usunąć piłkę o średnicy 8 cm, którą połknęła w całości. :crazyeye: Szwy były malutkie, piękniaste, jak hafcik mojej prababci ;-).

ehehh ale ja baran jestem....co za wstyd...:oops: Ale ja zawsze to nazwisko odwrotnie pisze....

A z tą piłką to Bossseeeeeeee, utalentowane psicho jak mój Grubas dla niego wszystko możliwe co nie możliwe....:diabloti:
Co do Haftu to Grubasa cerował asystent dr. Igora hehe Troche mu Grubo złapali ale wszystko ładnie się goi i nie długo nie będzie sladu,że kiedykolwiek była jakaś operacja!!!!!!!!!

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='madziara1983']Mam Pytanie dziś słyszałam nazwisko weta. Sepkowski, Sęmpowski ,Sembowski -nie pamiętam dokladnie ale jakos takoś czy moze zna ktoś go???Wiem , ze jest z warszawy??????????Prosze o pomoc.
Na pewno już znalazłaś, ale w razie czego dopisuję, bo naprawdę warto, a chyba właśnie o niego chodzi:
Jacek Stępkowski z Warszawy - to chirurg ortopeda, z którego pomocy sam korzystałem - był super :multi: , goniłem do niego z Radomia i było warto (teraz jak widzę już więcej specjalizacji). O ile dobrze pamiętam, przebywał troszku w Anglii swego czasu - praktyki czy coś. Moi znajomi też gnali z Radomia do niego i do dziś rozpływają się w pochwałach.
Klinika Weterynaryjna "LANCET" Julitta Stępkowska, Jacek Stępkowski
ul. Godebskiego 15, 02-912 Warszawa
tel. (0-22) 842-28-02; (0-22) 651-53-28
Klinika jest czynna 7 dni w tygodniu w godzinach 8.00 - 23.00
e-mail: lancet@lancet.waw.pl
http://www.lancet.waw.pl/index.htm

Posted

malagos napisał(a):
A czy dr Dembele przyjmuje tylko na Ursynowie? Może tez w innej lecznicy?
Przyjmuje chyba w kilku miejscach. Ja odwiedzałam go w Elwecie, Al. Niepodległości 24/30, 022-843-23-46. Tam przyjmuje w piątki po południu/wieczorem.

Posted

No tak tylko mi się wypsnęło ;) . Wydawało mi się, że to jego kwatera główna. Jego małżonka również tam przyjmuje pacjentów :oops: . A czasem i w sobótkę można go trafić ;) . Ale mogę się mylić - najlepiej wypowiedzą się w tej materii Warszawiacy.
Ja jednak wierzę przede wszystkim w homeopatię :multi: .

Posted

Szukam weterynarza na Bemowie na Powstańców Śląskich 108 chyba. tam przyjmuje malzenstwo lekarzy. Wiem jak facet wyglada, ale nie wiem jak sie nazywa moze pomozecie to taki lysy blondyn. Prosze o pomoc

Posted

To pewnie dr Jarosław Wypart i jego żona dr Małgorzata Wojtasiak-Wypart. On jest świetnym chirurgiem, a ona znakomitym anestezjologiem. Oboje są twórcami VetSerwisu http://www.vetserwis.pl/
Przyjmują też w Żoliborskiej Klinice Weterynaryjnej ul. Schroegera 72 tel. 834-54-53

Posted

Jerrinho napisał(a):
Mam pytanie czy zna ktoś godnego polecenia weta w Dabrowie Górniczej? :bluepaw:

właśnie ,albo w Sosnowcu...?

i gdzie jest najbliższa klinika wet. całodobowa albo chociażby lekarz pod telefonem(też całą dobę) ?

Posted

A.Roxy napisał(a):
właśnie ,albo w Sosnowcu...?

i gdzie jest najbliższa klinika wet. całodobowa albo chociażby lekarz pod telefonem(też całą dobę) ?

Z całą odpowiedzialnością polecam klinike ProVet w Sosnowcu. Podaje link do jej strony: http://provet.fm.interia.pl/
Klinika prowadzi dyżur całodobowy pod telefonem komórkowym. Wszystkie niezbędne info znajdziesz na stronie.

Posted

Witaj:-) Ten weterynarz (J. Orzeł) przyjmuje w Krakowie, w krakvecie. Dużo dobrego słyszłam na jego temat, wiele osób mi go polecało jako świetnego specjalistę zwłaszcza od dysplazji i kulwizn. W dni, w które przyjmuje dr Orzeł, pod lecznicą koczują tłumy zwierzaków z właścicielami ;-). Sprawdź sobie www.krakvet.pl Powodzenia :-)

Posted

a owszem odwaze sie powiedziec,ze lek Joanna Karas -Tecza jest b dobrym specjalista dermatologiem. Nie znam dr Dembele, ale Pani dr jest naprawde dobra

Posted

Witam!

Ja osobiście poleciłabym

Dr Joannę Śliwe
KRAKÓW
ul. Lilii Wenedy 2
(prokocim)

Baaardzo sympatyczna a co najważniejsze bardzo DOBRA (w fachu i dla zwierząt) lekarka! :)

Posted

KarolinkaAndRoni napisał(a):
A z Częstochowy ???

Właśnie a z Cżęstochowy????Proszę podajcie namiary na:roll: :roll: kogoś naprawdę dobrego?????:roll: :roll: :roll:

• 1 month later...
Posted

Poznań

Chciałabym polecić naszą panią doktor - profesjonalizm i wielkie serce

Specjalistyczny Gabinet Weterynaryjny
lek.wet. Żaneta Sokołowska

Os.Lecha 92A

Godziny otwarcia gabinetu: Pon., Śr.,Pt. : 12.00 - 19.00
Wt., Czw : 13.00 - 18.00 , Sobota: 10.00 - 14.00

Tel : 0505845229
lub (0 prefix 61) 8722858.

http://wetpoznan.republika.pl/