gops Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Elbląg Krzysztof Tege ul.Kosynierów Gdyńskich 11c Quote
Chefrenek Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='dreamer']Dzięki. ~*~ Byłam dzisiaj w lecznicy, wzięłam ulotkę z nazwiskami lekarzy. Bardzo proszę Was o opinie na temat: Dr nauk wet. Wojciech Karczewski Dr nauk wet. Janusz Jędruch Jeden z wetów (raczej dr Karczewski) będzie kastrował moją suczkę, dlatego bardzo zależy mi na Waszych opiniach, a w temacie nie znalazłam nic na temat tych lekarzy. Karczewski -Geniusz od rozrodu.;) Quote
dreamer Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Chefrenek']Karczewski -Geniusz od rozrodu.;) Dzięki. 10 znaków. Quote
boksiedwa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Chefrenek napisał(a):Karczewski -Geniusz od rozrodu.;) pod warunkiem, że nie zapomni i nie wyjedzie na ryby :mad: Quote
an1a Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Czy ktoś może mi coś powiedzieć o weterynarzu w W-wie na Bródnie - ul. Turmoncka? Będę tam kastrować psa.. Quote
infers Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A w Giżycku polecam Pana Jacka Brzeskiego! Adres I Dywizji im. T. Kościuszki 25, 11-500 Giżycko, pow. giżycki, woj. warmińsko-mazurskie Telefon +48874288969 Chodzę do niego z Leną, ma dobrze wyposażony gabinet, a w pomieszczeniu obok sklep zeologiczny. Quote
Goshka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Jacek Pełczyński z "Olwetu" w Olsztynie..Nie tylko świetny chirurg, ale również wspaniały człowiek... Quote
Wojtek_K Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 jaką macie opinię o tej łódzkiej lecznicy ? Quote
moniaa7 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [b][size=4]trÓjmiasto![/size][/b] [b][size=4]polecam Dr.koŃczaka [/size][/b] [b][size=4]rumia.ul.leŚna 1[/size][/b] [b][/b] [b]lecznice Prowadzi Ojciec I Syn Obydwoje Sa Znakomitymi Lekarzami,przyjeŻdzaja Do Nich Ludzie Z CaŁych Okolic TrÓjmiasta,nie Biora DuŻo Kasy,kochaja Zwierzaki I Naprawde W 100% Godni Polecenia[/b] Quote
G.Lindenberg Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 W Mińsku Mazowieckim, Popławskiego 7, absolutnie znakomita p. doktór Ewa Miernik-Degórska, tel.(25) 758-27-15, codziennie po południu, w sobotę też. Leczymy u niej od 5 lat nasze psy i koty, pomimo mnóstwa pacjentów pamięta o każdym zwierzęciu, co mu było i kiedy. Warto przyjechać nawet z Warszawy, jeśli nie macie tam kogoś super. Quote
black_cat Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 AiMiN napisał(a):dr Roman LIZOŃ Wałcz, woj, zachodniopomorskie tel.: 067-258-32-30 Ja jeżdże tam ponad 130 km. Polecam jako weta z krwi i kości, z ogromną wiedzą i bogatym doświadczeniem, chętnie udzielającego porady. Godny polecenia! Ja również polecam. Fachowiec z wielkim sercem dla zwierząt. Quote
ninghe Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 OPOLE Tomasz Pięknik Lecznica Eden ul. Słowackiego 6, tel: (0-77) 453-83-33 Fantastyczny doktor. Wielka wiedza. Niesamowite zaangażowanie. Od dawna opiekuje się moimi zwierzętami. Ninghe Quote
wix Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 kasiaak napisał(a):A ja polecam Szpital Weterynaryjny Krzemińskiego w Gdańsku na ul. łąkowej 35/38, tel 301 39 09. Cały personel jest fachowy przemiły i oddany swojej pracy :) a ja BARDZO ODRADZAM! wszedzie, byle nie tam.. naprawde koszmar co tam sie dzieje, kilku wetow faszerowalo mi psa przeroznymi lekami, chcieli dawac coraz mocniejsze sterydy, wymyslili babeszjoze, borelioze, autoimmunoagresje, zatrucie, erlichioze, niewydolnosc nerek, watroby, wszystkiego po kolei. Zrobili milion badan- wynikow nie wydają, psa zabieraja do kazdego najprostszego badania /chocby mierzenia temperatury/. kiedy przyjechalam w nocy z psem z goraczka 42stopnie czekalam przed wejsciem do lecznicy 10 minut z psem na rekach, zanim laskawie mi otworzono, po czym na weta czekalam prawie pol godziny. wet zamiast dzialac - kolejne 30 minut na luzie sobie ze mna rozmawial i kazal mi podpisywac oswiadczenia, po czym oznajmil, ze jesli nie zostawie u nich psa w szpitalu na noc, to pewnie nie przezyje. pies mial zapalenie krtani i tchawicy.............. natomiast jesli chodzi o polecanych wetow w Trojmiescie- w Gdansku polecam przede wszystkim dr Marka Wyszyńskiego - przyjmuje w gabinecie na Siedlcach przy ul.Skrajnej 5B. Quote
sylwinka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 dr Stefanowicz z Arki z ul.Chłopskiej świetny człowiek i doskonały lekarz okulista,ja i moja psiarnia wiele mi zawdzięczamy! Quote
Lucek Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 lek. wet. Tomasz Jaworek ul. Bytkowska 32 Siemianowice Śląskie Lekarz wyleczył naszego szczeniaka z parwowirozy. Jest bardzo troskliwy i widać, że zależy mu na losie pacjentów. Muszę nadmienić, że psina była strasznie wychudzona po zabraniu jej ze schroniska. Quote
Ania od Bory Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Lucek']lek. wet. Tomasz Jaworek ul. Bytkowska 32 Siemianowice Śląskie Lekarz wyleczył naszego szczeniaka z parwowirozy. Jest bardzo troskliwy i widać, że zależy mu na losie pacjentów. Muszę nadmienić, że psina była strasznie wychudzona po zabraniu jej ze schroniska. Dla mnie polecanie w/w lekarza jest nieśmiesznym żartem! Zdecydowanie odradzam! Ten lekarz nie ma pojęcia o leczeniu psa, miałam sunieczkę chorą na wodogłowie wewnątrz - mózgowe, miała silne ataki neurologiczne a Pan Jaworek wmówił nam, że ma źle zrośniętą łapkę po złamaniu i wpakował ją w gips :angryy: Jak sobie dziś o tym przypomnę to mnie krew zalewa. W dodatku nakrzyczał na mojego męża, że nie potrafi utrzymać psa przy wykonaniu rentgena :mad:. Podawał mojej suni sterydy bez poinformowania nas o tym! :shake: Zero podejścia do zwierzęcia, zero cierpliwości, zero informacji, o wszystko należy się wypytywać. ODRADZAM! Quote
irmkap Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Hejka, szukam dobrego weterynarza w Krośnie lub okolicach (woj. podkarpackie), najlepiej żeby się orientował w nowotworach. Irmina Quote
ania K. Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Kto poleci mi dobrego wete w Rybniku bądź okolic;) Quote
halinakurek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 lepszy dermatolog od Kuru to już pisałam Joanna Karas-Tęcza,ona skończyła stia dermatologiczne chyba w Wiedniu nie daje na dzień dobry sterydziku w zastrzyku,przyjmuje na Gagarina 5. Quote
misiek-kurczak Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Całodobowa Klinika na powstańców Śląskich 101. Czy jest tam jakikolwiek lekarz którego można polecić do psa? Quote
Kanzaj Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 misiek-kurczak napisał(a):Całodobowa Klinika na powstańców Śląskich 101. Czy jest tam jakikolwiek lekarz którego można polecić do psa? Chyba Anita Wróblewska. Quote
Margolka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Polecam JAKUBA RYMARCZUKA z Szamotuł. Mimo, że mieszkam w Poznaniu, to właśnie do niego jeżdżę z psem. Jest wetem z dziada pradziada – solidny, konkretny, fachowy, z ogromnym doświadczeniem i wiedzą. Ma świetne podejście do zwierzaków. Leczy nie tylko psy i koty. Namiary: JAKUB RYMARCZUK Szamotuły, ul. Tenisowa 4 d/2, tel. 061 2921938 Quote
misiek-kurczak Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Tylko Pani Anita Wróblewska jest dobrym, ale kardiologiem. Quote
strzyga Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 z Powstańców Śląskich to do polecenia tylko włascieiel, czy tam szef tego całego pierdzielnika. Ale też trzeba uważać, bo zleca studentom, czy innym niedoświadczonym osobom wykonywanie zabiegów, które sam ibecuje robić (dla porównania: operacja wykonana przez niego i moja sunia żyła, operacja zlecona - masa kasy, a sunia przeżyła kilka dni - chodzi oczywiście o dwa rózne psy). Uwaga na taką rudą z kręconymi włosami. Jak ostatnio byłam to nie umiała zajrzeć yorkowi do pyszczka. :crazyeye: Z tego powodu nie poznała się też, ze wysoka tempka i inne dolegliwości są spowodowane mleczakiem, który nie chciał wypaść - zamist tego za to dzielnie zrobiła prześwietlenie całego ciałka i podała antybiotyk z diagnozą, że coś jest nie w porządku z brzuszkiem. Poza tym dobry wet: Matuszewski z lecznicy 'na górce' na Kole na Górczewskiej (po schodkach w dół, kilka metórw dalej jest lecznica o tej samej nazwie, ale wchodzi się na górę - tej nie polecam). STANOWCZO NIE POLECAM! całodobowej lecznicy z Gagarina!!!! W ten długi weekend jak byłam z moją yorką, która była już w bardzo złym stanie, próbowali wmówić, że ma anginę i zafaszerowali antybiotykami, a ona miała kawałek czegoś w brzuszku!!! słabła w oczach... w końcu w sb wieczorem wylądowałam z psem w Sochaczewie w lecznicy zdaje się Multi-vet na ul. Warszawskiej. Wet - Mariusz Klok przeprowadził operację, sunia wybudziła się z narkozy, do nastepnego dnia było w porządku. Pierwszy raz widziałam jak mój pies łasi się do weterynarza! zamiast uciekać! Niestety sunia była już bardzo słaba i płucka nie wytrzymały obciążenia po operacji. :placz: I przez imbecyli, którzy nie potrafili postawić właściwiej diagnozy nie mam już mojej ukochanej suni :placz::placz::placz:Gdybym na koniec nie trafiła do tego Sochaczewa sunia pewnie zmarłaby w męczarniach dalej leczona na nieistniejącą anginę. :angryy: Quote
Recommended Posts