Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

P.Olga Jaworska
Gabinet Weterynaryjny "ALVET"
30-126 - Kraków
Poland
G. Zapolskiej 21
501259254
Lekarze weterynarii : Olga Jaworska

Aha! KRAKWET- nie jest wart niczego...

• 2 weeks later...
Posted

Potrzebuję bardzo dobrego weta w Warszawie - moja suczka ma od kilku miesięcy przewlekłe zapalenie jelita, oddaje kał z krwią, leczyłam ją u dwóch wetów i nic z tego. Wciąż to samo bardzo zależy mi na jakimś sprawdzonym specjaliście bo już brak mi sił i szkoda mi psa. Bardzo proszę o pilną radę!!!!

Posted

przyjmuje w gabinecie na Pradze pl. Hallera 6a; 03-464 Warszawa(022) 618-51-51 tylko rozpiski godzin nie pamietam

mam do niego komore jak chcesz, mozna umowic sie na konkretna godzine albo przyjsc w czasie jego godzin, ale to jakies 2 godzinki czekania

raz w tygodniu przyjmuje w klinice na Gagarina

Posted

saganka napisał(a):
Tygra, polecam prof. Lechowskiego. Nam pomogl bardzo w sprawach jelitowych. Przyjmuje w Multiwecie i na Bemowie.

Bemowo mamy pod nosem, przemyślę - narazie dostała leki - jak nie pomoże to spróbuję u Lechowskiego. Dzieki

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='tygra']Potrzebuję bardzo dobrego weta w Warszawie - moja suczka ma od kilku miesięcy przewlekłe zapalenie jelita, oddaje kał z krwią, leczyłam ją u dwóch wetów i nic z tego. Wciąż to samo bardzo zależy mi na jakimś sprawdzonym specjaliście bo już brak mi sił i szkoda mi psa. Bardzo proszę o pilną radę!!!!

Aboslutnie moge polecic lecznice Wila Vet w Wilanowie. lecznica jest czynna całą dobe. Super lekarze i specjalisci, ktorzy kochają swoją pracę i mają świetne podejscie do zwierząt, tak że moj pies 50 metrów przd lecznicą zaczyna ciągnac, zeby jak najszybciej sie tam znaleść.
Byłam juz w wielu lecznicach ale tę mogę polecic z czystym sumieniem. Mój psiak jest leczony tutaj i zawsze o kazdej porze moge liczyc na fachową pomoc.

http://www.wila-vet.pl/

• 3 weeks later...
Posted

Przeszłam już z moją sunią przez całą masę weterynarzy od największych klinik na Śląsku po niewielkie gabinety weterynaryjne. Bora cierpiała przez trzy lata i żaden nie potrafił jej pomóc (sunia jest chora, ma wodogłowie wewnątrz-mózgowe), gorzej bo leczyli ją nie na to co mieli i jeszcze jej szkodzili :angryy: Na całe szczęście trafił się jeden weterynarz, który najzwyczajniej "zabrał się konkretnie do roboty". Dr Przemysław Padykuła z DOG-Vet-u w Chorzowie tel: 032/241-27-41, cudowny człowiek z wieeeeelkim serduchem dla psiaków. Jeśli ktoś szuka fachowca dla swojego czworonożnego przyjaciela to szczerze go polecam, jest uczciwy i ma świetne, rewelacyjne podejście do zwierząt :lol:

• 4 weeks later...
Posted

Polecam następującego lekarza:

Lek. wet. Remigiusz Cichoń Specjalista Chorób Psów i Kotów

Adres. 26-110 Skarzysko-Kam. ul. Żeromskiego 66
tel. (0-41) 25-15-500

Lekarz ten to lekarz z doskonałym doświadczeniem , super podejściem do właściciela i pacjenta , oraz wykazujący się bardzo dobrą wiedzą. W gabinecie mnóstwo dyplomów i odznaczeń. Specjalistyczna i fachowa pomoc!:multi:;) Lekarz z powołania a nie dla zysku....

Adres www lecznicy : www.dog.com.pl

Posted

Śląsk.
Katowice- dr. Gierek-świetny chirurg na ul. Ceglanej.:lol:
Wiele jest dobrych opinii na jego temat, nie tylko moja.
Zoperował łapę memu ciężko choremu psu.
Wymienił więzadło na sztuczne i usunął zapsutą łękotkę.
Efekt- w ogóle nie widać, że pies miał kiedykolwiek operację.
Katowice- VITA VET mała przychodnia weterynaryjan, bodajrze na Kijowskiej.:lol:
Tam uratowano życie memu psu.
Lekarz z powołania a nie dla zysku.
Bierze grosze za pomoc, właściwie nie wiem jak on egzystuje.
Chorzów- ul. Batorego 11, najlepsze w okolicy zdjęcia RTG, pomoc fachowa, przychodnia godna polecenia.:lol:
Nie polecam- kliniki na Brynowskiej w Katowicach, pana K.CZ.
Materialiści za wszelką cenę.:angryy:

Posted

[quote name='Chefrenek']Na Podleśnej to chyba dr. Ratajska. Z tego co słyszałam jest niezła.
Dzięki.

~*~

Byłam dzisiaj w lecznicy, wzięłam ulotkę z nazwiskami lekarzy. Bardzo proszę Was o opinie na temat:
Dr nauk wet. Wojciech Karczewski
Dr nauk wet. Janusz Jędruch

Jeden z wetów (raczej dr Karczewski) będzie kastrował moją suczkę, dlatego bardzo zależy mi na Waszych opiniach, a w temacie nie znalazłam nic na temat tych lekarzy.

Posted

Do śląskich lek.weterynarii należy dodać także(to nie te same osoby..):
Olszewski Marek, gabinet profilaktyczno - leczniczy
Ruda Śląska, ul.Poloczka 3
oraz:
Olszewski M. Przychodnia weterynaryjna
Chorzów, ul. Machy 2