Flaire Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 coztego napisał(a):Czy to ten przystojny, brodaty brunet? 8)O, to znaczy do Krakowa trzeba zacząć do weta jeździć :wink: ? Quote
coztego Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Flaire napisał(a):O, to znaczy do Krakowa trzeba zacząć do weta jeździć :wink: ? Jeśli to ten, którego mam na myśli to naprawdę warto ;) Wielu wetów w życiu widziałam... i ten zdecydowanie prowadzi w rankingu :lol: Quote
serafe Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Hmmm... Z tego, co ja wiem za mistrza uchodzi wspólnik dr Słowińskiego, dr Kujawski... Szczerze mówiąc zaś, pierwszy raz słyszę pochwałę Słowińskiego. Na pewno się nie pomylili? ;) Quote
asher Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 coztego napisał(a):Flaire napisał(a):O, to znaczy do Krakowa trzeba zacząć do weta jeździć :wink: ? Jeśli to ten, którego mam na myśli to naprawdę warto ;) Wielu wetów w życiu widziałam... i ten zdecydowanie prowadzi w rankingu :lol: ale czy on aby nie zaobraczkowany? :evilbat: Quote
aga_ostaszewska Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Zmienilam post z zapytaniem, gdyz przez moje gapiostwo nie zauwazylam vetow podanych przez Was powyzej. Przepraszam :oops: Quote
Billa Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 odp. dla Serafe. To fakt że jest tam tez dr Kujawski i do niego s± duuuze kolejki ale ja chodze do Słowińskiego i naprawde jest ok. Może mój piesek nie cierpi na jakieś poważne choroby ale słyszałam że w różnych operacjech jest dobry. (pozatym wyleczył mojego królika również a z gryzoniami mało kto sobie radzi) POZDRAWIAM Quote
LAZY Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Wiem, że odkopuję temat...ale może jakies szczecinskie kliniki obiły się Wam o uszy, bo ten temat to jednak Warszawa zdominowała.. :wink: Quote
Faro Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 I miejsce w internerowym rankingu na klinikę 2004 r na www.vetopedia.pl Leonard Gugała, Szczecin, ul.Chopina 53a. (Trudno mi osobiście oceniać, bo tylko 1 raz miałam kontakt z tym lekarzem - w czasie wakacyjnego pobytu w okolicach Szczecina. Wrażenie??? P.doktor bardzo miły /jesteśmy stałymi pacjentami Jego znajomego w naszym mieście/ . Jeśli chodzi o diagnozę - trudno mi oceniać jej trafność, bo nie było to nic poważnego. Warto zasięgnąć opinii wśród szczecinian. Quote
Cząsteczka Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 nie czytałam wszystkich postów więc mogę kogos powtórzyć , ale polecam serdecznie lekarza weterynarii w zabrzu przy ul. wolności542d/8 (obok Hali Pogoni) Pan doktor Piotr Młynarski tel 32-370 10 72 Quote
Alfik Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 BeataG napisał(a):Ursynowska Klinika Weterynaryjna ul. Strzeleckiego 10 E tel. 644 95 31 My też chodzimy do tej kliniki. Po pierwsze jest calodobowa, więc o każdej porze i w każdy dzień jesteśmy przyjęci na wizytę. Po drugie opis wszystkich wizyt i schorzeń jest wpisywany do systemu komputerowego, więc niezależnie od tego który z lekarzy przyjmuje - każdy sprawdza, co się dzialo na przestrzeni ostatniego czasu. Chodzimy tu od pól roku i polecamy :D Wcześniej próbowaliśmy w innych lecznicach, ale zawsze coś bylo nie tak. Tym razem jest ok. Mam nadzieję, że nie zmienię zdania :D Quote
jovanna Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Ja mogę śmiało polecić dr.Judka .To weterynarz na telefon. Przyjeżdża z wizytą do domu.Korzystam z jego usług już od 10 lat i nie narzekam. Jak była potrzeba własnym samochodem moja kicię zawiózł na zabieg sterylizacji i go przeprowadził .Psa zawiózł na prześwietlenie (nie mam samochodu) ponieważ pies ledwo chodził.I wyleczył mi pieska z nosówki.Ostatnio kicia spała i spadła z półeczki na schody i strasznie płakała .Myśleliśmy ,że kręgosłup ma uszkodzony .Przyjechał natychmiast.Królisia mi leczył.I czasami jak nie miałam akurat gotówki a było jakieś nieszczęście poczekał na pieniążki.Z jego usług korzysta kilkoro moich znajomych i nigdy nie słyszalam o nim złego słowa.Więc jesli ktoś jest z Bydgoszczy może skorzystać. dr. Judek tel.kom. 602458205 Quote
virtavalo Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 W Bydgoszczy mogę polecić klinikę całodobową "CENTRUM" dr Parzęckiego. Przyjmuja tam super weci, wiedzą o co chodzi w weterynarii. Znajduje sie ona na ul. Marcinkowskiego. Opiekują się od jakiegoś czasu momi psiakami ( a mam ich 4 i jeszcze 4 szczeniaki aktualnie). Jestem zadowolona i ich wiedzy kompetencji. Szczerze ich polecam . Quote
Anna. Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Klinika Therios -Myslenice koło Krakowa. http://therios.strefa.pl/ Polecam bardzo.Mieszkajac w Krakowie musze jezdzić 30 km do Myślenic,bo nigdzie bliżej nie znalazłam równie kompetentnych lekarzy. Quote
SnowyStar Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 BYDGOSZCZ - Fantastyczni weterynarze pracują w dwóch bydgoskich klinikach : "Wyżyny" ul.Grzymały- Siedleckiego 6 lek.wet. Michał i Wiesława Połulich oraz klinice "Fila" ul. Grobla 15 - lek.wet. Jarosław Michalski . Są to wspaniali chirurdzy, okuliści i kardiolodzy !!! Kochają psiaki, sami również posiadają swoje pociechy. Bardzo życzliwi i współpracujący ze sobą. Gdy zajdzie taka potrzeba odwiedzą psa w domu. POLECAM !!! Pozdrowienia od hodowli psów rasowych The Glow of The Snowy Star:) Quote
Gocha13 Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Nowa przychodnia" Trop" Warszawa Kabaty ul.Szajnowicza 1 tel 648 25 94 . Pani Agnieszka zajmuje się Ozzym już ponad rok .Mogę ją polecić z czystym sumieniem . Quote
_Aga_ Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Widzę,że króluje tutaj Warszawa :) A o tarnowskich wetach nic nikt nie słyszał??? Nie mam gdzie sprawdzić, który jest najlepszy :( A potrzebuję... Quote
jaskółka Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 witam :) jeśli chodzi o tarnowskiego weterynarza to ja polecam dr Jacka Jakubka :D dobry fachowiec ;) Quote
dzurga Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 No to ja mam kolejnego super hiper weta. Jarosław Juszczak sie nazywa ten przemily pan i bede go wychwalac jak tylko moge bo uratowal oczko mojemu Bubie (a bylo naprawde kiepsko). Wet oczywiscie z Poznania. Gabinet Juszczak&Gorzelanczyk na Os. Armii Krajowej, tel: 061 872-07-81 Specjalizacja okulistyka i dermatologia. Quote
_Aga_ Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 jaskółka napisał(a):witam :) jeśli chodzi o tarnowskiego weterynarza to ja polecam dr Jacka Jakubka :D dobry fachowiec ;) Trafiłam w końcu z moimi psiurami do dr Jakubka i jak na razie jestem zadowowolona :) Jesteśmy w trakcie leczenia, więc na razie nie wychwalam :lol: Quote
Cervarius Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 potrzebuję namiarów na dobrego kardiologa w Warszawie lub okolicach... Quote
Flaire Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 annaszustakiewicz, poszukaj na forum używając wyszukiwarki, bo pomimo że nie mam psa chorego na serce, pamiętam co najmniej trzech warszawskich kardiologów polecanych na forum - Garncarz (żona okulisty Garncarza), Kurski (ojciec stomatologa Kurskiego), Niziołek. Linki do Niziołka i do kliniki Elwet, w której przyjmuje Kurski są nawet w topiku Linkownia. Ludziki, próbujcie opcji Szukaj zanim piszecie nowy post, bardzo proszę... Quote
Cervarius Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Flaire napisał(a):annaszustakiewicz, poszukaj na forum używając wyszukiwarki, bo pomimo że nie mam psa chorego na serce, pamiętam co najmniej trzech warszawskich kardiologów polecanych na forum - Garncarz (żona okulisty Garncarza), Kurski (ojciec stomatologa Kurskiego), Niziołek. Linki do Niziołka i do kliniki Elwet, w której przyjmuje Kurski są nawet w topiku Linkownia. Ludziki, próbujcie opcji Szukaj zanim piszecie nowy post, bardzo proszę... bardzo dziekuję za informacje i przepraszam, ale dzwoniła do mnie zdenerowana hodowczyni i zalezało mi na czasie, więc postanowiłam działać na dwa fronty,na pisałam post i szukałam Quote
Flaire Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 annaszustakiewicz napisał(a):bardzo dziekuję za informacje i przepraszam, ale dzwoniła do mnie zdenerowana hodowczyni i zalezało mi na czasie, więc postanowiłam działać na dwa fronty,na pisałam post i szukałamNo widzisz, ale gdybyś zaczęła od linkowni, to zaoszczędziłabyś czasu, jak się okazuje :wink: . Quote
Cervarius Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Flaire napisał(a):annaszustakiewicz napisał(a):bardzo dziekuję za informacje i przepraszam, ale dzwoniła do mnie zdenerowana hodowczyni i zalezało mi na czasie, więc postanowiłam działać na dwa fronty,na pisałam post i szukałamNo widzisz, ale gdybyś zaczęła od linkowni, to zaoszczędziłabyś czasu, jak się okazuje :wink: . tak ale niespecjalnie potrafię sie w tym poruszać Quote
Flaire Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 annaszustakiewicz napisał(a):tak ale niespecjalnie potrafię sie w tym poruszaćPozwól więc, że pomogę. Otwórz stronę Weterynaria. Na górze strony jest przyklejony topik "Linki do stron o tematach weterynaryjnych". Otwórz ten topik. W pierwszym poscie znajdziesz link do Elwetu, gdzie przyjmuje dr Kurski (nie ma tam zapisu, że w tej klinice jest kardiolog - ten fakt musiałabyś znaleźć za pomocą wyszukiwarki). O kilka postów niżej znajdziesz post agi_ostaszewskiej, z linkiem gabinetu dra Niziołka - tu napisane jest, że to kardiolog. Proste? Quote
Recommended Posts