Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
Kurcze, działajcie ciotki. Zróbcie wszystko co możliwe, adoptujcie, zasugerujcie zainteresowanie mediów (gazety, tv) sprawą - wyrwijcie bo się zmarnuje w schronie.

Właśnie chodzi o to , że wstrzymano adopcje. Podano powód, brak szczepień psów.

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika55 napisał(a):
Shanti a sprobuj przygotowac oswiadczenie, ze bierzesz psa na wlasna odpowiedzialnosc i zaszczepisz.

Moniko, próbowałam wszystkiego. Dzwoniłam do weta Budzika, ale będzie dopiero w lecznicy o 16.30 a komórki nie ma. Jedyna szansa że o tej 15 wydadzą mi psa właśnie na takie oświadczenie.

Posted

No, niestety, nie damy rady. Nie zdazymy zalatwic w schronie, a potem zdazyc do Katowic na 15.30. A Erazm czekac nie moze. Trudno, szukamy dalej. Teraz pojedziemy do schronu zobaczyc co sie stalo.

Posted

monika55 napisał(a):
No, niestety, nie damy rady. Nie zdazymy zalatwic w schronie, a potem zdazyc do Katowic na 15.30. A Erazm czekac nie moze. Trudno, szukamy dalej. Teraz pojedziemy do schronu zobaczyc co sie stalo.

Kurcze niech to :-(:-(:-(

Posted

Tak jak napisała Monika. Wyglada na to, że to tylko zła wola pracowników rannej zmiany. Teraz pies byłby wydany. Pan nie wiedział o żadnym zakazie.
Może tak miało być :roll:
Jeśli jest jej pisane być Warszawianką to co się odwlecze....... a może bedzie Raciborzanką;) Zobaczymy.

Posted

Dziewczyny taki psiak jak ona znajdzie szybko dobry domek, byle byście miały wpływ na osobę adoptującą i oby jak najszybciej, nie ma się co martwić

Posted

Erazm napisał(a):
Dziewczyny taki psiak jak ona znajdzie szybko dobry domek, byle byście miały wpływ na osobę adoptującą i oby jak najszybciej, nie ma się co martwić

Mam nadzieję. Telefonicznie już Ci podziękowałam, ale powtórzę się na wątku;)
Dzięki za zainteresowanie i pomoc:lol: