monika55 Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Ciekawe ze szczeka. U nas nie kojarzyla dzwiekow za drzwiami wiec nie szczekala. No a teraz Was pilnuje.:razz: Ilez mam telefonow w sprawie jej adopcji.A przeciez nieaktualne. Szkoda, ze o inne psiaki tak nie wypytuja.Pozdrowienia.:loveu: Quote
Julia07 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Witaj Mini wraz ze swoja rodzinka...cieszę się,że tak dobrze trafiłaś..widać że jest ci dobrze.Cudne to zdjęcie jak tak przytulasz sie do swojej pańci :loveu::multi: Quote
madzia828 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 jaka ona cudna i słodka:loveu::loveu: ostatnie zdjęcie jest boskie jak ma opartą mordkę o rękę :loveu::loveu: Quote
monika55 Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Jakie przytulaki. Swietnie trafila Mini. Quote
ulcia&tommy Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 w związku z tym,że MINI przepada za trawą. zaraz po wizycie u weta wypuszczamy się za Warszawę-jedziemy do rodziców na pola i łąki. Będziemy robić zdjęcia w plenerze. szczegóły po powrocie. Quote
Isadora7 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ulcia&tommy napisał(a):w związku z tym,że MINI przepada za trawą. zaraz po wizycie u weta wypuszczamy się za Warszawę-jedziemy do rodziców na pola i łąki. Będziemy robić zdjęcia w plenerze. szczegóły po powrocie. Super będzie jej pięknie na zielonym tle :loveu: Quote
monika55 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Po pobycie w ciasnym boksie to naprawde dla nie trawka jest wazna.Jak dobrze ze moze sie wyszalec.:lol: Quote
ulcia&tommy Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 słuchajcie co się dzieje z tym DOGO..?? ciężko mi się zalogować.. ?? u MINIÓWKI wsystko ok, roszalała się dziewczyna. cały czas nie moze się nacieszyć przestrzenią, dużo biega i dużo wcina..i wszystko gryzie.. najbardziej lubi mamy skóry i frędzle od dywanów :) słuchajcie MINI długo przebywała w tym schronisku?? Quote
Isadora7 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 ulcia&tommy napisał(a):słuchajcie co się dzieje z tym DOGO..?? ciężko mi się zalogować.. ?? u MINIÓWKI wsystko ok, roszalała się dziewczyna. cały czas nie moze się nacieszyć przestrzenią, dużo biega i dużo wcina..i wszystko gryzie.. najbardziej lubi mamy skóry i frędzle od dywanów :) słuchajcie MINI długo przebywała w tym schronisku?? loguj się przez proxy: http://www.ekmll.com/viewpage.php?page_id=6 :p Quote
Ania R Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 no niesamowicie piekna sunia:))) i extra foty! a my jutro z rana jedziemy po Pasje do Poznania (czarnulke) dla rodzicow:) Nowe imie brzmi MOJA:) pozdrawiam! Quote
andzia69 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ania R napisał(a):no niesamowicie piekna sunia:))) i extra foty! a my jutro z rana jedziemy po Pasje do Poznania (czarnulke) dla rodzicow:) Nowe imie brzmi MOJA:) pozdrawiam! a nasza czarnulka z Kielc tez pojechała do Poznania...czy to po nią jedziesz? czy po inną?:cool3: Quote
monika55 Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Nie wiem dokladnie, moze 2 miesiace. A ile sie tulala po ulicy - ktoz to wie?A to maly gryzak. Widac, ze juz sie pewnie czuje w domku. I jest jej dobrze.:loveu: Quote
Ania R Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 po inna. Nasza sunia jest z Elblaga:) Ma juz nowe imie, nowy dom & jest cudowna:) Quote
ulcia&tommy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 po ciężkich próbach od tygodnia udało mi sie zalogowac no stronie. Miniówka (tak na nią mówimy) jest suuuper. Bardzo żywiołowy z niej pies, uwielbia biegać. najchetniej chciałaby abyśmy biegały razem - wtedy jest przeszczęsliwa... nie lubi zostawać sama w domu, wtedy psoci, sama się częstuje, sama wyjmuje ciuchy z kosza do prania, obgryza dywany i przestawia z miejsca na miejsce wszystkie rodzaje butów jakie napotka. A co do jedzenia - je wszystko, przez te jej oczęta każdy z nas coś jej oddaje ze swojego talerza. Z dnia na dzień coraz bardziej weselsza i pewniejsza siebie. Quote
monika55 Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Utuczycie Miniowe i bedzie z niej klucha.Ulcia, jaka to dzielnica Warszawy, musze zorganizowac wizyte.Na tymczasie sie mala maskowala: cichutka, potulna. A tu patrzcie, jaka spryciula. Pozdrowienia. Quote
ulcia&tommy Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Z Mini przebywamy albo w Ursusie, albo w województwie podlaskim w miejscowości Ciechanowiec. Często wyjeżdżamy na łąki do dziadków. A teraz taka ładna pogoda więc często tam jesteśmy. dziś też jedziemy :) a na wizytę zapraszamy i tu i tu... pozdrowienia Quote
Erazm Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Mam nadzieję spotkać się z wyrozumieniem za offa, błagam zajrzyjcie, kilka maili może bardzo pomóc http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112680 Quote
Recommended Posts