Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciekawe ze szczeka. U nas nie kojarzyla dzwiekow za drzwiami wiec nie szczekala. No a teraz Was pilnuje.:razz: Ilez mam telefonow w sprawie jej adopcji.A przeciez nieaktualne. Szkoda, ze o inne psiaki tak nie wypytuja.Pozdrowienia.:loveu:

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Mini wraz ze swoja rodzinka...cieszę się,że tak dobrze trafiłaś..widać że jest ci dobrze.Cudne to zdjęcie jak tak przytulasz sie do swojej pańci :loveu::multi:

Posted

w związku z tym,że MINI przepada za trawą. zaraz po wizycie u weta wypuszczamy się za Warszawę-jedziemy do rodziców na pola i łąki.
Będziemy robić zdjęcia w plenerze.
szczegóły po powrocie.

Posted

ulcia&tommy napisał(a):
w związku z tym,że MINI przepada za trawą. zaraz po wizycie u weta wypuszczamy się za Warszawę-jedziemy do rodziców na pola i łąki.
Będziemy robić zdjęcia w plenerze.
szczegóły po powrocie.

Super będzie jej pięknie na zielonym tle

:loveu:

Posted

słuchajcie co się dzieje z tym DOGO..?? ciężko mi się zalogować.. ??
u MINIÓWKI wsystko ok, roszalała się dziewczyna. cały czas nie moze się nacieszyć przestrzenią, dużo biega i dużo wcina..i wszystko gryzie.. najbardziej lubi mamy skóry i frędzle od dywanów :)
słuchajcie MINI długo przebywała w tym schronisku??

Posted

ulcia&tommy napisał(a):
słuchajcie co się dzieje z tym DOGO..?? ciężko mi się zalogować.. ??
u MINIÓWKI wsystko ok, roszalała się dziewczyna. cały czas nie moze się nacieszyć przestrzenią, dużo biega i dużo wcina..i wszystko gryzie.. najbardziej lubi mamy skóry i frędzle od dywanów :)
słuchajcie MINI długo przebywała w tym schronisku??

loguj się przez proxy:
http://www.ekmll.com/viewpage.php?page_id=6

:p

Posted

no niesamowicie piekna sunia:)))
i extra foty!
a my jutro z rana jedziemy po Pasje do Poznania (czarnulke) dla rodzicow:) Nowe imie brzmi MOJA:)
pozdrawiam!

Posted

Ania R napisał(a):
no niesamowicie piekna sunia:)))
i extra foty!
a my jutro z rana jedziemy po Pasje do Poznania (czarnulke) dla rodzicow:) Nowe imie brzmi MOJA:)
pozdrawiam!

a nasza czarnulka z Kielc tez pojechała do Poznania...czy to po nią jedziesz? czy po inną?:cool3:

Posted

po ciężkich próbach od tygodnia udało mi sie zalogowac no stronie. Miniówka (tak na nią mówimy) jest suuuper. Bardzo żywiołowy z niej pies, uwielbia biegać. najchetniej chciałaby abyśmy biegały razem - wtedy jest przeszczęsliwa... nie lubi zostawać sama w domu, wtedy psoci, sama się częstuje, sama wyjmuje ciuchy z kosza do prania, obgryza dywany i przestawia z miejsca na miejsce wszystkie rodzaje butów jakie napotka. A co do jedzenia - je wszystko, przez te jej oczęta każdy z nas coś jej oddaje ze swojego talerza. Z dnia na dzień coraz bardziej weselsza i pewniejsza siebie.

Posted

Utuczycie Miniowe i bedzie z niej klucha.Ulcia, jaka to dzielnica Warszawy, musze zorganizowac wizyte.Na tymczasie sie mala maskowala: cichutka, potulna. A tu patrzcie, jaka spryciula. Pozdrowienia.

Posted

Z Mini przebywamy albo w Ursusie, albo w województwie podlaskim w miejscowości Ciechanowiec. Często wyjeżdżamy na łąki do dziadków. A teraz taka ładna pogoda więc często tam jesteśmy. dziś też jedziemy :) a na wizytę zapraszamy i tu i tu... pozdrowienia

• 5 weeks later...