Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mini podróż zniosła rewelacyjnie, bez żadnych niespodzianek. jako młoda psinka ciekawa wszystkiego i tyle nowych zapachów więc do Częstochowy wierciła się niezmiernie.. a potem spała jak aniołek prawie do końca podróży.
Warszawskie kąty co do jednego zostały zwąchane więc MINI czuje się już jak U SIEBIE. Zjadłyśmy kolację ( dużą porcję) taka była głodna że mało brakowało i połknełaby łyżkę, ale łyżkę uratowano.
MINI dostała niebieski kocyk w kratkę - strasznie się jej spodobał, leży na nim z wyciągniętymi łapami i odpoczywa po podróży.
Dziś wieczorem czeka jeszcze MINI pierwszy spacer i nowi kumple psi sąsiedzi.
Na dziś i tak wiele wrażeń wiec na jutro zaplanowaliśmy kąpiel, czesanie i niedzielną wycieczkę na zielona trawkę..

buziaki i pozdrowienia dla cioć z Jastrzebiej

Posted

Jeszcze raz wielkie dzięki , ze pokochaliście Mini oby jak najwięcej takich dobrych ludzi. Proszę ja wydrapac za uchem od nas i duzo mizianka :lol::multi:

Posted

Mini jest suuuper...
pieszczoszka, grzeczniutka, ciekawska i bardzo posluszna. A jak ładnie szczeka. I ciągl chce się bawić. Wielki z niej głodomor. Najbardziej lubi biegać po wysokiej trawie, skacze w niej jak zając. pilnuje się, nie odchodzi daleko. w nocy spi bardzo spokojnie razem z nami w pokoju na swoim kocyku. budzi sie razem z budzikiem. poznała juz dalszą część rodziny-tatę i siostrę. akceptuje wszystkich, którzy mają cos do jedzenia...
jestesmy po pierwszej wizycie u weterynarza, MINI zaczyna leczenie. najpierw odrobaczenie, a jak wszystko pójdzie zgodnie z planem w piatek szczepienia. MINI ma przepuklinę, na którą trzeba uważać (uzgodniłyśmy z lekarzem że usuniemy ją przy sterylizaci). na dzień dzisiejszy jest pod obserwacją.

Posted

Co za wiesci.:lol: Nie wiedzialam, ze ma przepukline. Biedaczka. Sprobuj foty przez Fotosik albo Image Shack.Fotosik jest po polsku. Ja tez mam problemy i nie za bardzo mi to wychodzi. Ciesze sie ze Mini do gustu przypadla, jej nie mozna nie kochac.Pozdrowionka i mizianka.

Posted

starałam się wkleic kilka zdjęć.. może się uda.

mini - zaczyna czuć sie coraz bardziej swobodnie.. szczekaczka z niej okropna. tylko coś usłyszy i szczeka. bardzo lubi biegać, najchętniej cały czas spedzałaby na dworzu. wczoraj pierwszy raz została sama w domu. bałam się starsznie jak zareaguje, wziełam ją podstępem - dałam jej kilka smakołyków i pocichu wyszłam. Jak się zorientowała,że jest sama troche poszczekła, podrapała i w mairę szybko się uspokoiła. buty i kapcie mamy całe, upodobała sobie natomiast moją opaskę na włosy ją obgryza doszczętnie...
mini - również uwiebia jeździć samochodem, lubi siedziec z przodu (więcej widać)
jutro jedziemy na kolejną wizytę do weterynarza, bedziemy szczepić i