andzia69 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 super są mini-goldenki:loveu::loveu::loveu::loveu: a nasza czarna mini-goldenka ma jechac do Poznania do nowego domku:multi::multi::multi::multi::multi: mam nadzieję, że nic się już nie zmieni i obie śliczne panny zamieszkają niedługo w swoich domkach:lol: Quote
monika55 Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Jak sie ciesze. Mowilam ze szczescie psom przynosze?:razz: Quote
Julia07 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 oj przynosisz,przynosisz, kolejna psia bida dupke grzeje Quote
shanti Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 No i gdzie maleństwo spało;) Nie wierzę ,że na posłanku:lol: Quote
monika55 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Malenstwo sie awanturowalo pol nocy. Na stole w kuchni lezaly 2 ptasie mleczka i mala kombinowala jak sie do nich dostac.:lol: Jest poza tym grzeczniutka, w ogole nie szczeka. A rano na spacerku witala sie ze mna jakby mnie znala nie wiem ile. Tylko Dropsik nie polubil jej i wredota warczy na nia.Czuje sie w domu jak u siebie. Quote
shanti Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Mała kombinatorka;) Mój też na początku małej nie tolerował a teraz bawią się ze sobą na całego. Malutka to pierwszy pies któremu mój jaśnie pan hrabia pozwala na jakiś bliższy kontakt i poufałości typu gryzienie i lizanie. Tak piszę "malutka" a ona już wagowo mu zaczyna dorównywać;) Quote
Ania R Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 :laola: Gratulacje za akcje i mizianka dl Mini!!!! Quote
Julia07 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Mini własnie odsypia nocke..w nocy troche jej sie chyba nudziło..szkoda czasu na sen jak tyle wokół ciekawych rzeczy, zapachów a zwłaszcza jedzonko w zasięgu nosa. Próbowała się wpakować do łożka ale przeprowadziłysmy powazna rozmowe;) i z pełnym zrozumieniem oddaliła sie w okolice swojego posłanka. Kochana jest i mądra..troszeczkę uwagi i idealny pies.. Quote
ulcia&tommy Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 cieszę się bardzo, że MINI szybko aklimatyzuje się w nowym miesjcu.. moje bagaże juz spakowane i nie moge sie doczekać jutra:) Moniko mam twój numer telefonu jak bedziemy sie zbliżać do Jastrzebiej bede dzwonić. Postaramy sie byc jak najwcześniej żeby pobyć troszkę z pieskiem aby mógł się z nami troszke oswoić. piekna z niej suczka.. Quote
ulcia&tommy Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='monika55']http:// cudowne zdjęcie, ja też nie należe wzrostem do najwyższych więc bedziemy do siebie pasować ona MINI i ja MINI Quote
Julia07 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Będziecie mieli z niej naprawde duzo pociechy..po prawie jednym dniu coz moge o niej powiedzieć..w pełni akceptuje dzieci, ani razu nie załatwiła się w domu, apetyt duży to typ łasucha, chyba mnie zaakceptowała i traktuje jako przewodnika ..gdzie ja tam i ona. Jest strasznie spragniona człowieka i pieszczot aaa i nie jest szczekliwa..jeszcze nie słyszałam zeby szczekała czy wogóle jakies dzwięki wydawała :lol: Quote
Julia07 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Koło której mniejwięcejprzewidujecie przyjazd do Jastrzębia? Quote
ulcia&tommy Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Julia07 napisał(a):Koło której mniejwięcejprzewidujecie przyjazd do Jastrzębia? za około 30 minut dopiero ruszamy, wiec trzeba doliczyc około 5 godzin i jestesmy.. dozobaczenia Quote
shanti Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Szerokiej drogi. Powodzenia malutka, niech się w tobie nowe Państwo zakochają:loveu: Quote
MARCHEWA Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ulcia&tommy napisał(a):za około 30 minut dopiero ruszamy, wiec trzeba doliczyc około 5 godzin i jestesmy.. dozobaczenia To jeszcze 2 godzinki i malutka pozna swoją rodzinkę:loveu: Quote
monika55 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 No i masz DT:mad: Juz placza, ze musza oddac. Sunka przeurocza. Quote
madzia828 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ja się wcale dt nie dziwię:eviltong: sunia cudna:loveu: Quote
monika55 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Pojechala:multi:Wiecej potem napisze, bo na tym komputerze DGM wariuje. Quote
monika55 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 No i Panstwo przyjechali. Mini sie bardzo spodobala. Mnie Panstwo tez. Mysle, ze wspaniale trafila. Malo sie nie poplakalam przy pozegnaniu.Panstwo obiecali napisac o ile Dogo pozwoli im wejsc.I pojechali. Chyba juz sa w Warszawie. Quote
MARCHEWA Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 :laola:super,trzeba ten dzień oblać:popcorn:dzisiaj 4 psiaki z Jastrzębia pojechały do nowych domków :cool2::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
monika55 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Faktycznie trzeba. Takie dni rzadko sie zdarzaja, a szkoda. Quote
Recommended Posts