Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super są mini-goldenki:loveu::loveu::loveu::loveu:

a nasza czarna mini-goldenka ma jechac do Poznania do nowego domku:multi::multi::multi::multi::multi: mam nadzieję, że nic się już nie zmieni i obie śliczne panny zamieszkają niedługo w swoich domkach:lol:

Posted

Malenstwo sie awanturowalo pol nocy. Na stole w kuchni lezaly 2 ptasie mleczka i mala kombinowala jak sie do nich dostac.:lol: Jest poza tym grzeczniutka, w ogole nie szczeka. A rano na spacerku witala sie ze mna jakby mnie znala nie wiem ile. Tylko Dropsik nie polubil jej i wredota warczy na nia.Czuje sie w domu jak u siebie.

Posted

Mała kombinatorka;)
Mój też na początku małej nie tolerował a teraz bawią się ze sobą na całego. Malutka to pierwszy pies któremu mój jaśnie pan hrabia pozwala na jakiś bliższy kontakt i poufałości typu gryzienie i lizanie. Tak piszę "malutka" a ona już wagowo mu zaczyna dorównywać;)

Posted

Mini własnie odsypia nocke..w nocy troche jej sie chyba nudziło..szkoda czasu na sen jak tyle wokół ciekawych rzeczy, zapachów a zwłaszcza jedzonko w zasięgu nosa. Próbowała się wpakować do łożka ale przeprowadziłysmy powazna rozmowe;) i z pełnym zrozumieniem oddaliła sie w okolice swojego posłanka. Kochana jest i mądra..troszeczkę uwagi i idealny pies..

Posted

cieszę się bardzo, że MINI szybko aklimatyzuje się w nowym miesjcu.. moje bagaże juz spakowane i nie moge sie doczekać jutra:)
Moniko mam twój numer telefonu jak bedziemy sie zbliżać do Jastrzebiej bede dzwonić. Postaramy sie byc jak najwcześniej żeby pobyć troszkę z pieskiem aby mógł się z nami troszke oswoić. piekna z niej suczka..

Posted

Będziecie mieli z niej naprawde duzo pociechy..po prawie jednym dniu coz moge o niej powiedzieć..w pełni akceptuje dzieci, ani razu nie załatwiła się w domu, apetyt duży to typ łasucha, chyba mnie zaakceptowała i traktuje jako przewodnika ..gdzie ja tam i ona. Jest strasznie spragniona człowieka i pieszczot aaa i nie jest szczekliwa..jeszcze nie słyszałam zeby szczekała czy wogóle jakies dzwięki wydawała :lol:

Posted

Julia07 napisał(a):
Koło której mniejwięcejprzewidujecie przyjazd do Jastrzębia?

za około 30 minut dopiero ruszamy, wiec trzeba doliczyc około 5 godzin i jestesmy..
dozobaczenia

Posted

ulcia&tommy napisał(a):
za około 30 minut dopiero ruszamy, wiec trzeba doliczyc około 5 godzin i jestesmy..
dozobaczenia

To jeszcze 2 godzinki i malutka pozna swoją rodzinkę:loveu:

Posted

No i Panstwo przyjechali. Mini sie bardzo spodobala. Mnie Panstwo tez. Mysle, ze wspaniale trafila. Malo sie nie poplakalam przy pozegnaniu.Panstwo obiecali napisac o ile Dogo pozwoli im wejsc.I pojechali. Chyba juz sa w Warszawie.