Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania R napisał(a):
wiem, ze Mini jedzie do dt, ale musze wspomniec, ze pokazalam ja rodzicom
i oczywiscie byli gotowi ja wziac. Ciesze sie, ze jedzie do Wawy.

Mam jeszcze jednego niusa - zadzialalam dalej i jezeli wszystko dobrze pojdzie, to zawita do nich czarnulka wyciagnieta przez dziewczyny z Poznania kilka dni temu.
Jest odwodniona, ma nosowke, ale jak dojdzie do siebie, ma u moich rodzicow milosc do koca zycia. trzymajcie kciuki, zeby wyzdrowiala i zeby rodzice przebrneli przez procedury adopcyjne:)
sciskam
a.

Aniu byłoby wspaniale gdyby twoi rodzice adoptowali Pasję:cool3: Moniko powodzenia;)

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sobota - potwierdzona.
już powoli szykuję sie do podróży... jadę kupić smycz i obróżkę (aviomarin na wszelki wypadek równiez) no i oczywiściem czekam na wszelkie szczegóły związane z MINI. Tak chybą ją nazwę - MINI :)
Moniko przekaż Mini że to już niedługo..

Posted

[quote name='ulcia&tommy']sobota - potwierdzona.
już powoli szykuję sie do podróży... jadę kupić smycz i obróżkę (aviomarin na wszelki wypadek równiez) no i oczywiściem czekam na wszelkie szczegóły związane z MINI. Tak chybą ją nazwę - MINI :)
Moniko przekaż Mini że to już niedługo..

:multi:

Shanti czy moge Cie "wyzyskac" i uzyc Twoich zdjec. Ja za diabla nie umiem zrobic porzadnego

A wyzyskuj:p W takiej sprawie lubię być wyzyskiwana;)

Posted

Mini juz w DT. Nie jezdzila samochodem. Zwymiotowala , ale byla swiezo po karmieniu. Moj TZ malo do niej nie dolaczyl i stwierdzil ze nasze auto do roznych celow uzywane [ zwlaszcza malo przyjemnych]:diabloti: Zreszta oni by chcieli wypucowane autko ale tak sie nie da. Mini na poczatku byla niespokojna. Pozniej juz rozdawala buziaki i przytulala sie. Kochana i miziasta z niej sunia. Suczynek ze zdjecia nie ma bo odebrali wlasciciele.

Posted

Ulcia ,spiesz sie. DT sie zakochal w suczusi.Spokojniutka, pieszczocha. Tylko sie drapie.Pewnie ma pchly. Aha i wzielam nieszczepiona. Zreszta nie bardzo wierze w te ich szczepienia.Dt stwierdzil ze gdyby pobyla wiecej dni, to chyba by jej nie oddali.;)

Posted

Chyba Mini zostanie u nas;) ten kto jej daje domek będzie miał duzo radości...cudo nie pies...spokojna, przyjaznie nastawiona do dzieci..nie chce nic mówic ale uwaliła sie na kanapie i śpi..i straaszna pieszczocha ale przy tym bardzo delikatna.Jak pomysle , że takie cuda trafiają do schroniska to:mad::angryy:

Posted

Ciekawa jestem jaką będziemy mieli nocke...sunia jest spokojna, widać, że to jeszcze bardzo młodziutki piesek bo skory do zabawy. Zero stresu po dzisiejszych wrażeniach..szybko sie zadomowiła..dlatego przyszli cudowni Państwo nie będą mieli z nia żadnego problemu.

Posted

To suczynka zostaje w DT-czy jedzie dalej????A dzwonił już ktos do osoby, która miała przyjechac po MIni??
Moze zechce wersje czarną??:cool3:

Andzia napisała:

...a gdyby ktoś szukał wersji czarnej to u nas jest taka - ma ok. rok-półtora - wykupiona od meneli:-(

Posted

własnie Mini przeszła calą sesje foto jest sliczna...hm...ciekawe gdzie mała spędzi dziś nocke...przygotowałam jej mięciutkie posłanko po tym schroniskowym zimnym i twardym betonie ale ona taka przylepa , tam gdzie ja tam i ona...czyli gdzie spędzi nockę:razz:?