Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przygarne Was wszystkie, bo serce macie tak wielkie, ze podczas przeszczepu obdarowalybyscie pol Polski:)
ps. Warszawa to nie jest piekne miejsce do mieszkania:(

Posted

ulcia&tommy napisał(a):
moja oferta nowego domku jest nadal aktualna :) ta cisza spowodowana została wyjazdem i brakiem dostepu do internetu...
ale mozemy juz zacząć rozmawiać o konkretach...
pozdrawiam Ula:multi:

Bardzo się cieszę,że sunia już niedługo będzie miała swój domek:loveu:

Posted

kurcze, musicie mi pomóc. w sobotę bede w jastrzebiej (najwcześniej jak się da) po MINI. Boję się trochę o podróż. Nie wiem jak ona na nas zareaguje - przecież będziemy dla niej całkiem obcy i taka długa droga do domu... jak mam się przygotować żeby piesek nie czuł się źle podczas podróży.?? oczywiście częste przystanki są w planach, ale może to za mało??

Posted

Będziecie jechali ok 4-5 godzin, więc teoretycznie suska może cała podróż przespać..więc opcje sa dwie. Albo cos na spokojnośc-tu najlepiej zadzwonić do weta, znac mniej więcej wage psa i zapodac tabletke (sa różne-ziołowe również), albo jechac na żywca-czyli kilka przystanków, micha z woda, ale na pewno nic do jedzenia..
Mój Timus z Warszawy jechał z jednym przystankiem-a jechaliśmy ponad 6 godzin-warunki pogodowe nie sprzyjały-resztę tak w miarę przespał-nie chciało mu sie wychodzic-mimo, ze stawaliśmy czesto..Tablety zapodac nie można było-bo miał chory żołądek...inaczej-zapodalibyśmy..Całą droge sapał-to stres ,tyci wody wypił, ale był spokojny... Sunia może piszczeć, wiercic sie i szczekać-jesli zdrowie jej nie przeszkadza-podałabym cos na spanie...

Posted

Trzymamy kciuki bardzo mocno.
I myślę,że będzie dobrze.Ostatnio wiozłam Rudzię,która prawie mnie nie znała i na początku troszkę popiskiwała i była zdezorientowana,ale po godzince leżała spokojnie.

Posted

Ja po moją Małą pojechałam z Wawy do Tarnowskich Gór, całą podróż powrotną stała, musiałam ją podtrzymywać, taka już była zmęczona, ale ani nie wymiotowała, ani nie załatwiła się w aucie, troszkę piszczała na początku, a przecież też mnie zupełnie nie znała. Prowadził mój tato, ja siedziałam z nią z tyłu. Będzie dobrze :p
Trafiłam na wątek, bo szukam młodziutkiej niedużej suni dla przyjaciółki, może macie jakieś propozycje?

Posted

Śliczne są, zaraz prześlę Marcie. Tylko to na prawdę muszą być baaardzo młode psiaki i maksymalnie średnie, jak dorosną. Marta wolałaby co prawda z Wawy, żeby można obejrzeć, poznać, ale w końcu Polska nie taka szeroka :p
Jak założysz wątek, wyślij mi na PW.
Ania

Posted

wiem, ze Mini jedzie do dt, ale musze wspomniec, ze pokazalam ja rodzicom
i oczywiscie byli gotowi ja wziac. Ciesze sie, ze jedzie do Wawy.

Mam jeszcze jednego niusa - zadzialalam dalej i jezeli wszystko dobrze pojdzie, to zawita do nich czarnulka wyciagnieta przez dziewczyny z Poznania kilka dni temu.
Jest odwodniona, ma nosowke, ale jak dojdzie do siebie, ma u moich rodzicow milosc do koca zycia. trzymajcie kciuki, zeby wyzdrowiala i zeby rodzice przebrneli przez procedury adopcyjne:)
sciskam
a.