Isadora7 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 MARCHEWA napisał(a):Trzymamy i to baaardzo mocno. Moje kciukasy też dokładam Quote
Ania R Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Witam, Pani Iwono (Shanti), to ja dzwonilam do Pani z Warszawy;) Rodzice nadal nad morzem. Nasza rodzina jest PROpsia w 100%, stad czekam na decyzje sercową rodzicow do ich powrotu (czwartek rano). Musza tego chciec oboje. Na 1000% dam odpowiedz w czwartek rano, bez wzgledu na jej wymiar... Tymczasem podpytam - rozmawiacie o Raciborzu, czy sunia ma szanse tam do kogos zawitac na stale?;) pozdrawiam, Ania i Docent (na fotce) Quote
monika55 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Tak, P. Agata z Raciborza takze chcialaby adoptowac Mini. Jeszcze nie jestesmy umowione na wizyte w Jastrzebiu. Termin bede znac po poludniu. Quote
Ania R Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 to ciesze sie cholernie. Bo caly czas czekam na odpowiedz. A skoro zaswiecilo sie w tunelu, to juz nie zgasnie!!! Jezeli tylko Pani Agata spelni Wasze oczekiwania, to bede sie na maxa cieszyc! ps. swoja droga dam odpowiedz oczywiscie:) czy udalo sie juz wyciagnac Mini ze schronu? Quote
shanti Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ania R napisał(a):to ciesze sie cholernie. Bo caly czas czekam na odpowiedz. A skoro zaswiecilo sie w tunelu, to juz nie zgasnie!!! Jezeli tylko Pani Agata spelni Wasze oczekiwania, to bede sie na maxa cieszyc! ps. swoja droga dam odpowiedz oczywiscie:) czy udalo sie juz wyciagnac Mini ze schronu? W tym momencie nie mamy ją gdzie umieścić. Musi biedna poczekać:-( Zobaczymy co wyniknie z Raciborzem, Monika zdecyduje. Ale jeśli Pani się cieszy Aniu, z tego że sunia może mieć tam dom, to jest Pani cudownym człowiekiem!:loveu: Pozdrawiam serdecznie! Proszę nas tutaj odwiedzać, może inny psiaczek podbije serce Pani rodziców. Mamy jeszcze trzy takie młodziutkie cudeńka, wszystkie sunie:loveu: Quote
Ania R Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 tylko nie Pani - Anka albo Rysiek i juz!:) Jak moglabym sie nie cieszyc? Oby miala dobry dom, swego oddanego przyjaciela na 2 lapach:-) Czekam na niusy. I licze goraco na to, ze p. Agata zostanie pozytywnie "rozpatrzona". Dawajcie znac jak najszybciej dziewczeta:) Quote
Ania R Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 dzieki za zdjecia:) rowniez pokaze. A dzis zobaczylam na moim forum flatowym sunie w schronisku - Pasje, mala czarnulke - jak goldenkowa mini tylko czarna - bede pokazywac po powrocie rodzicom. Moze z nia sie uda:) Trzymajcie kciuki Quote
monika55 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Teraz znowu telefon z Andrychowa. Pa jakis chce Mini. Wybiera sie do Jastrzebia. Quote
Ania R Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 to ja zapytam z ciekawosci - jak to sie odbywa? czy istnieje jakies pierwszenstwo - typu Pani Agata przed tym Panem, bo byla pierwsza, czy sprawdza sie obie osoby i podejmuje decyzje? sorry, ale jestem pocztakujaca w tym temacie... Quote
monika55 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Tak sie boje, ze ktos ja wezmie nie przeze mnie. Na szczescie dzwonilam wczesniej do schronu, ze przyjade. Chyba jej nie wydadza. Nie wiem skad Pan wiedzial, ze ze schronu. Nie pisalam tego w ogloszeniach. Ale mam zgryz. Pani Agata nie oddzywa sie na razie. Zawsze tak sie boje, ze pies zle trafi. A moze za duzo mysle? Quote
madzia828 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Moniko bedzie dobrze musi być;) moze Pan czyta dogo :roll: Quote
andzia69 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 sliczna ta niunia:loveu: my też mieliśmy prawie identyczną u nas w schronie...niestety jak ją wyciagnęłam i oddałam super ludziom do Krakowa to po 2 mies walki o jej życie musieli podjąć decyzję o jej uśpieniu - miała tylko 5 mies i pokonała ją nosówka:-( taka była: trzymam kciuki za dobry domek:loveu: a gdyby ktoś szukał wersji czarnej to u nas jest taka - ma ok. rok-półtora - wykupiona od meneli:-( Quote
monika55 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Dobrze wiedziec. Moze sie uda, Warszawa, Raciborz, Andrychow. Moze akurat, ktorys domek pokocha. Skad sunia jest? Moze ktos pytac. Quote
andzia69 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 monika55 napisał(a):Dobrze wiedziec. Moze sie uda, Warszawa, Raciborz, Andrychow. Moze akurat, ktorys domek pokocha. Skad sunia jest? Moze ktos pytac. Kielce niestety:-( u nas takie śliczne piesy, a domów zero:shake: Quote
monika55 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Nie martw sie. Pomoge. Podrzuce ktoremus panstwu zdjecie. Moze sie uda. Jak nie naszej Mini to tej. Quote
MARCHEWA Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Kurcze,dobrze by było gdyby wreszcie jakiś domek się zdecydował,bo sunia może w każdej chwili trafić do kogoś przypadkowego,kto zabierze ją prosto ze schroniska. Quote
ulcia&tommy Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 moja oferta nowego domku jest nadal aktualna :) ta cisza spowodowana została wyjazdem i brakiem dostepu do internetu... ale mozemy juz zacząć rozmawiać o konkretach... pozdrawiam Ula:multi: Quote
monika55 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Czekamy w sobote. Czulam ze u Ciebie bedzie miec dobrze. Quote
Ania R Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jak Warszawianka, to ja z checia sie spotkam z mala i jej nowymi ludzmi:)))) Bo tez jestesmy z Wawy! Trzymamy mocno kciuki i łapy:) HOP! Quote
shanti Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ania R napisał(a):Jak Warszawianka, to ja z checia sie spotkam z mala i jej nowymi ludzmi:)))) Bo tez jestesmy z Wawy! Trzymamy mocno kciuki i łapy:) HOP! Jak wszystkie Warszawianki takie są to ja się tam przeprowadzam;) Quote
Recommended Posts