shoo Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 pakej napisał(a):To jest dyskryminacja meżczyzn :mad: haha :D nie no na upartego mozna sprobowac :razz: kto wie ,moze cos zaiskrzy :angryy: na + :loveu: Quote
Taishi Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 jak w styczniu...staniemy każdy w odległości 5m od kolejnego w kółku ;) Quote
ania_wawa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Może po prostu kagańce na pyszczyska i niech sie dzieje wola nieba. W końcu będą musiały się polubić :evil_lol:. Quote
Agappe Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Anata i Aiko nie nadają się na takie spotkania.. dziś obie panienki się obraziły na całą resztę za walki, przepychanki, burczenia itd i obie po kilkunastu minutach chciały wracać do samochodów i do towarzystwa się nie chciały przyznać :cool3: Quote
Agappe Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 może ktoś ma ochotę jutro ok 19-20 na spacer na Polach Mokotowskich z nie jedzącymi innych psów akitami?:roll: Quote
ewcik Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Agappe']może ktoś ma ochotę jutro ok 19-20 na spacer na Polach Mokotowskich z nie jedzącymi innych psów akitami?:roll:[/QUOTE] odbył sie spacerek?? ja chetnie,ale moja jedzą dosłownie wszystkie psy!! aczkolwiek z Kirciem to bym woadła.. może po kastracji cuś sie zmieniło...? pozdrawiam Dario :)) Quote
Agappe Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 niestety nie.. brak chętnych - chociaż pewnie mało kto przeczytał na czas moje "zaproszenie" no i niewiele już zostało tych kitek, które nie jedzą innych psów.. może w sierpniu się coś uda.. bo ja to wybywam za tydzień i mnie nie będzie przez miesiąc.. Pozdrawiamy również serdecznie :) Quote
ewcik Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 może w sierpniu się coś uda.. bo ja to wybywam za tydzień i mnie nie będzie przez miesiąc.. Pozdrawiamy również serdecznie :)[/QUOTE] To jakby co to odzywaj sie Dario, bo ja tak dawno juz nie widziałam innej akity z bliska,ze normalnie szok!! :O miłych wakacji!! my niestety bedziemy miec dopiero w październiku!! :)) Quote
Agappe Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='ewcik'] To jakby co to odzywaj sie Dario, bo ja tak dawno juz nie widziałam innej akity z bliska,ze normalnie szok!! :O miłych wakacji!! my niestety bedziemy miec dopiero w październiku!! :))[/QUOTE] my? o widze, że znowu zmienił się Twoj "stan cywilny" ;) milych wakacji? hmm pytanie tylko czy to wakacje - czy nie kolejna projektowo-programistyczna harówka.. w takim razie może do sierpnia ;) Quote
Kateczka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 ja bym była chętna...ale sporo kilometrów mam żeby do Was dotrzeć :( i mój Tano nei zjada innych akit jak na razie :D znaczy suczek wcale :P Quote
Recommended Posts