Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pakej napisał(a):
To jest dyskryminacja meżczyzn :mad:

haha :D nie no na upartego mozna sprobowac :razz: kto wie ,moze cos zaiskrzy :angryy: na + :loveu:

Posted

Anata i Aiko nie nadają się na takie spotkania.. dziś obie panienki się obraziły na całą resztę za walki, przepychanki, burczenia itd i obie po kilkunastu minutach chciały wracać do samochodów i do towarzystwa się nie chciały przyznać :cool3:

• 1 year later...
Posted

[quote name='Agappe']może ktoś ma ochotę jutro ok 19-20 na spacer na Polach Mokotowskich z nie jedzącymi innych psów akitami?:roll:[/QUOTE]

odbył sie spacerek?? ja chetnie,ale moja jedzą dosłownie wszystkie psy!! aczkolwiek z Kirciem to bym woadła.. może po kastracji cuś sie zmieniło...?
pozdrawiam Dario :))

Posted

niestety nie.. brak chętnych - chociaż pewnie mało kto przeczytał na czas moje "zaproszenie"
no i niewiele już zostało tych kitek, które nie jedzą innych psów..

może w sierpniu się coś uda.. bo ja to wybywam za tydzień i mnie nie będzie przez miesiąc..
Pozdrawiamy również serdecznie :)

Posted

może w sierpniu się coś uda.. bo ja to wybywam za tydzień i mnie nie będzie przez miesiąc..
Pozdrawiamy również serdecznie :)[/QUOTE]

To jakby co to odzywaj sie Dario, bo ja tak dawno juz nie widziałam innej akity z bliska,ze normalnie szok!! :O
miłych wakacji!! my niestety bedziemy miec dopiero w październiku!! :))

Posted

[quote name='ewcik']
To jakby co to odzywaj sie Dario, bo ja tak dawno juz nie widziałam innej akity z bliska,ze normalnie szok!! :O
miłych wakacji!! my niestety bedziemy miec dopiero w październiku!! :))[/QUOTE]

my? o widze, że znowu zmienił się Twoj "stan cywilny" ;)
milych wakacji? hmm pytanie tylko czy to wakacje - czy nie kolejna projektowo-programistyczna harówka..
w takim razie może do sierpnia ;)