Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem jak najbardziej za spacerkiem ale może wymyślimy jakieś bardziej odludne miejsce dla naszych agresorów?? Na PM i tak prawie każdy musi dojechać więc chyba nie ma znaczenia gdzie się spotkamy. Znacie jakieś odludne miejsca gdzie walki psów :diabloti: nie będą nikomu przeszkadzać??

• 3 weeks later...
Posted

Witam,

Zastanawiamy się nad kupnem akity i w związku z tym chętnie dołączylibyśmy do akitowego spaceru na terenie Warszawy. Zanim zdecydujemy się na takiego psa chcielibyśmy porozmawiać z właścicielami o wadach i zaletach tej rasy. No i przyjrzeć się psom z bliska (o ile to w ogóle możliwe... ;) ).

Agata i Szymon

Posted

Niestety w ten weekend to ja odpadam... mam cale dwa dni szkolenie :roll: Ale gdyby tak weekend 11-12 kwietnia ustalic to juz chetnie sie pisze :)

Posted

wani napisał(a):
Niestety w ten weekend to ja odpadam... mam cale dwa dni szkolenie :roll: Ale gdyby tak weekend 11-12 kwietnia ustalic to juz chetnie sie pisze :)

w ten weekend to jest wystawa.. a kiedy są święta? ;>

Posted

Aaa tak, wystawa. I nawet, jako widz nie bedzie mi dane sie pojawic :roll:
A 12-13 Swieta, wiec pewnie w sobote tez nikt nie pokusi sie o spacer tylko bedzie stal przy kuchni ;) No coz... trzeba te przyjemnosc w takim razie przelozyc. Chyba, ze jakos w tygodniu? Ja proponuje piatek jakby co :p

Posted

my odpadamy przed wystawą.. nie chce żeby mi Anata znowu okulała na dzień przed wystawą.. w szczególności, że kontuzja palca ostatnio jakoś się odnowiła (przed czym ostrzegał mnie lekarz) i bez tego zdarza się Niuni delikatnie kuleć:shake:

Posted

Cieszę się z pozytywnego odzewu na moje spacerowe zapytanie :)

Jeśli w najbliższy weekend macie wystawę, a w następny są święta... to może jeszcze następny weekend, czyli 18-19.04...?

• 2 weeks later...
Posted

bywalcy pól znają Geishe.. dziś ja byłam na chwilę na polach i też ją widziałam..
po polach jeszcze regularnie kursuje FRED Pętkowskie Wzgórza, ale raczej z dala od psów..

Posted

uu jaka fajniusia :D!! kłębusia :loveu:
ja sie moze z muszantym wybiore na pola,jak zamówimy linke :multi: tylko musimy jakąs kobiecą*ekipe skołować :oops:
bo z menami to ja nie wiem.. :shake: