pakej Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ja już wiem niestety nas nie będzie praca :angryy: Quote
Dolina Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Cześć! Nasz synek własnie skończył miesiac a ja gonię w piętkę każdego dnia, tyle się dzieje! Co do spotkania - jeśli tylko cieczka Ichiko się skończy a powietrze nie będzie bardzo mroźne, to my też chętnie. Pozdrawiam serdecznie. Quote
ania_wawa Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 hejka :) My z Psybratami też wstępnie się piszemy na spacerek :). Oj będzie chyba sporo kitek:multi:. Proponuję zabrać na wszelki wypadek kagańce :evil_lol:. Quote
Migoto Inu Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Zapowiada się niezła stawka! Nie jedna wystawa mogłaby pozazdrościć takiej frekwencji :sweetCyb: Pakej, szkoda, że Was nie będzie:-( może następnym razem ;) Doskonale Cię rozumiem, bo też muszę iść w sobotę do pracy - na szczęście w godzinach popołudniowych. oby tylko pogoda dopisała...:stormy-sad: Quote
wani Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Podobno ma byc minus ;) Jednak najwazniejsze, zeby bylo slonecznie i bezwietrznie. Quote
Agappe Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jeśli nie będzie padać to melduje obecność kilku kitek: ANATA Yamamoto TAISHI GO Yamamoto SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken Akita u Izis (FCI) YOKO .. Grodzki Zakątek (biała młodziutka suczka (ok7miesięcy) po KUKURYUU Yamamoto) mam nadzieje do zobaczenia :) to co robimy wystawę? ;> kto sedziuje :cool3: Quote
Druchna Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ale fajnie :multi:. Proponuję nie przejmować się pogodą bo to rzadka okazja taką kupą się spotkać. Więc 11.00 w okolicy psich spotkań? p.s kagańce chyba niezbędne, przynajmniej dla psubratów :shake: Quote
Migoto Inu Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 super :D tak 11, ale gdzie się spotykamy ? Quote
Agappe Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 na polance przy tym dużym jeziorku.. jak się idzie od parkingu przy batorego w kierunku ochoty ;) Quote
pakej Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Kurcza ale Wam zazdroszczę ale co zrobić praca to praca ale ja przynajmniej mam dużo śniegu ( Zakopane ) ale i tak Wam zazdroszcze zróbcie parę zdjęć :placz::placz: Quote
wani Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 pierwsza ucieklam... zimno bylo strasznie :roll: Zdjecia beda, ale pozniej.Teraz musze leciec szykowac obiad dla mojego, imieninowego Maruska :p Frekwencja byla bardzo wysoka... tyle kitek w jednym miejscu jeszcze nie widzialam (poza wystawa) ;) Quote
Agappe Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 8 kitek obecnych :) niestety Taishowie nie dojechali i znajomi od suczki z Grodzkiego Zakątka się odrobine pochorowali, ale sa chętni na kolejny spacerek obecni dzis: 1.ANATA Yamamoto 2.Akita u Izis (FCI) AIKO 3.KAYUMI Migoto Inu 4.SHITSUKO FUMI of Amayadori Ken 5.Akita u Izis (FCI) DAICHI 6.Akita u Izis (FCI) DAITARO 7.Akita u Izis (FCI) EMIKO 8.YASUMI Migoto Inu 9.Gendżi (nie wiem czy moge podać imie rodowodowe i przydomek :roll: ) czekam z niecierpliwością na zdjęcia :) Quote
ania_wawa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Daria jak mogłaś zapomnieć o Fumiszonie??:mad:. Dzięki za spacerek, mam nadzieję że szybko się powtórzy :). Quote
Agappe Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ojoj rzeczywiście .. za długo zastanawiałam się czy starsza jest Kayumi czy Fumi i uznalam, że potem wymyśle, a potem zapomniałam :oops::oops: Quote
wani Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 I nie udalo mi sie wczoraj nic wrzucic... :roll: Dzis juz na pewno zdjecia sie pojawia... Tylko, ze ciut pozniej ;) Quote
Migoto Inu Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Akita u Izis (FCI) GENJI :) Dziękujemy wszystkim za spacerek, miło było poznac :lol: Wrzucimy później parę grupowych fotek. Quote
Druchna Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 My też dziękujemy było bardzo miło :multi: Czekamy na fotki, a sami obiecujemy wstawić filmiki na youtube - o ile okiełznamy to urządzenie :) Powoli uczymy Tara pisać na klawiaturze żeby mógł korespondować ze swoją nową narzeczoną Kajumi :loveu: i żeby mogli umówić się na następne spotkanie :evil_lol: Quote
wani Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 zdjecia sa dostepne w Emisiowej galeryjce :p Quote
Migoto Inu Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Druchna napisał(a):My też dziękujemy było bardzo miło :multi: Czekamy na fotki, a sami obiecujemy wstawić filmiki na youtube - o ile okiełznamy to urządzenie :) Powoli uczymy Tara pisać na klawiaturze żeby mógł korespondować ze swoją nową narzeczoną Kajumi :loveu: i żeby mogli umówić się na następne spotkanie :evil_lol: A to Wy jeszcze nie kupiliście swojemu psu komórki ? Bo Kaja (ma najlepszy model Nokii :evil_lol: ) i od dwóch dni czeka na telefon, albo chociaz smsa od Tara... Quote
Druchna Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Migoto Inu napisał(a):modelki :loveu: Ale fajne :multi: Taro jakiś niewyraźny - będziemy mu dawać rutinoscorbin :loveu: Quote
Recommended Posts