Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłam dziś w Zalesiu - ale mój spacer wyglądał następująco: dojechałysmy na miejsce, znalazłyśmy miejsce gdzie jest słońce i gdzie można rozłożyć kocyk, zdjełyśmy ubrania (zostałyśmy w strojach kompielowych i leżałyżmy odłogiiem przez ponad 4 h - a Anata w miedzyczasie taplała się w bajorku i przychodziła nas ochlapać wodą :evil_lol::evil_lol:
aa no i tak leżąc i się opalając czytałysmy jakies dziwne rzecz - ja marketing, koleżanka bankowość.. kolejny taki naukowo-leżakujący spacer zapowiada się na poniedziałek jak pogoda dopisze..
ale dziś było bosko :oops::loveu:

Posted

[quote name='Agappe']na Szczęśliwicach bywała Ewa z Kirofune Halne Wzgórze i Calką Porażynianka ("Tajga"), ale biorąc pod uwagę fakt, że Ewa się przeprowadziła, to do tego parku już chyba nie chodzi..

ojj stanowczo za rzadko bywam na forum... widze,ze pancia od foresta jeszcze nas pamieta!! to dobrze :):):) bardzo mily psiak i jego wlascicielka. czasem jeszcze bywamy na szczesliwicach, nadal jest to moj ukochany park... poza tym mieszka tam moja mamulka i siostra,takze jestesmy regularnie! tyle,ze nie biegamy juz po gorce z iinymi psiakami, bo zawsze konczy sie to awantura! tajga i kircio- morderczy duet!!!!!
niedlugo nas ujrzycie bo od nowa przymierzamy sie do wystaw! tym razem polecimy wszystkie po koleii!! a co!! raz sie zyje! szkolenie zakonczone, przeprowadzka rowniez..trzeba nowe wyzwania podejmowac!! :lol::lol::lol:
a na spacerki to my teraz najczesciej po pruszkowskich polach biegamy!! tu gdzie zamieszkalismy jest zbyt wiele psow i nie ma mozliwosci na swobodne bieganie.
ostatnio na klatce zostalismy napadnieci przez 3 jaminiki!!!! dobrze,ze jeszcze pozostalo mi troche sily w ramionach, bo bylaby niezla masakra!! kiro zostal pogryziony po kostkach....ale lepsze to niz matrwy jamnik. :-(:-(
miesiac temu widzialam co kiro potrafi i powiem wam,ze jestem w szoku!! jaka to sila!!:crazyeye::crazyeye: wytarmosil jednego kundla,a tamten ledwo z zyciem uszedl... ludzie wypuszczaja psy bez smyczy, tamte rzucaja sie na inne no i tak to sie wlasnie konczy!! :mad::mad::mad: wscieka mnie nie niesamowicie,ale niestety nie mam na to wplywu.
rozspisalam sie za bardzo........
pozdrawiam wszystkich forumowiczow!!!!!!!!
ps. daria chyba niedlugo pojawi sie sama na polach , tylko po to by poznac wszystkie nowe pieski i ich wlascicieli!!!

Posted

ps. daria chyba niedlugo pojawi sie sama na polach , tylko po to by poznac wszystkie nowe pieski i ich wlascicieli!!!

ja to na pola zwitam pewnie dopiero po sesji.. :placz::placz: jutro 2 kolokwia, w środe kolejne, w następnym tygodniu kolejne 3 lub 4.. a jak sie cały semestr nic nie robiło to teraz się cierpi :shake:

Posted

Moze by weekend jakis spacerek na polach uskutecznic, jesli pogoda dopisze? My zostajemy w domku (kopanie w ogrodku nas czeka), wiec jak beda jacys chetni to z checia sie wybierzemy :)

Posted

hmmm pomyślmy czy pomiędzy nauką prawa, zarządzania finansami, budżetowaniem, bankowością i ekonometrią znajdę jakąś chwilkę?? ;) chyba nie :oops::shake:

Posted

A gdzie tu czas na relaks, na dotlenienie mozgu? Na pewno taki spacer Ci nie zaszkodzi... byle tylko Cie zbyt nie rozprezyl ;)

• 3 weeks later...
Posted

Dzień dobry wszystkim :)
A może by tak pomyśleć a jakimś spotkanku?? Jak dłużej taka susza spacerkowa będzie panować to nasze psiaki zapomną że się znają :placz:.

Posted

Bardzo dobry pomysl droga Aniu :p My w ten weekend wyjezdzamy pewnie na dzialeczke, wiec jesli juz to pasuje nam jakos w tygodniu, a jesli w weekend to dopiero przyszly ;)

Posted

u mnie wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie.. nic nie wiem :roll: a moja uczelnia wcale nie pomaga mi się dowiedzieć:angryy::angryy:
ale w ten weekend najprawdopodobniej też odpadam.. w nastepny nie wiem czy bede w polsce i generalnie możliwe że już od 24 mnie w pl nie będzie.. ale o tym dowiem sie pewnie 23:shake:

Posted

my w tygodniu chętnie. jeśli będzie ładna pogoda to na 100% jutro ok.14 będę na Polach. Szczerze mówiąc nie przepadam za chodzeniem po Polach w weekend bo nie ma gdzie nogi postawić takie tłumy.

Posted

Za bardzo sie pospieszylam... do piatku jestem zawalona roznymi mniejszymi i wiekszymi sprawami. W czwartek mam ostatni egzam to dbrze by go bylo zdac - ustny egzam, wiec nawet nie oszukam jakbym chciala ;) Oprocz tego jeszcze kilka rzeczy do zrobienia. Mysle, ze w przyszlym tygodniu juz na luzie bedzie sie mozna jakos spotkac :)

• 3 weeks later...