Taishi Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 o fajnie, będzie całe stadko. Czyli Daria z ciotką, Paulina z dziewczynkami, Ewelina z Emiśkiem,Feari...i...jeden rodzynek wśród kobiet?:crazyeye: Taishi, ten nasz nadpobudliwiec dostanie świra jak tyle babek na raz zobaczy....Aneta, Ania może zasilicie waszymi braćmi męskie szeregi? Quote
wani Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Szykuje nam sie calkiem pokazne stadko. Mam nadzieje, ze do czwartku nikt sie nie wykruszy... W kitach sila! :cool1: Quote
ania_wawa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Wiajcie Kochani. My z Dajutem chętnie ale dołączymy do was o 17 bo wcześniej nie dam rady. Do zobaczenia w takim razie :multi:. Quote
Agappe Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 ania_wawa napisał(a):Wiajcie Kochani. My z Dajutem chętnie ale dołączymy do was o 17 bo wcześniej nie dam rady. Do zobaczenia w takim razie :multi:. no to nas już nie spotkacie :-( Quote
Veene2 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 To moze ja wezme Emiko na druga zmiane - akurat bede konczyl prace, tylko jakos malo mi sie usmiecha latanie w gajerku po polach;) hehe;) Quote
Veene2 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Beata z FEARII tez sie wybiera. Dziubek - ale zadzwon jeszcze do niej i potwierdz;) Quote
wani Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 swietnie! To teraz trzymajmy kciuki za pogode, bo cos szarawo sie zrobilo na niebosklonie :roll: Quote
Druchna Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Wczorajszy spacer zrealizowany - czas umawiać się na następny :loveu:. My jesteśmy jutro na Polach na szkoleniu 14-16 więc możemy przed lub po - ale wolimy po :p I pokażemy wam dziuuuure :lol: Quote
wani Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 haha no jak pokazecie nam dziure to my musimy byc obecni :lol: Quote
Agappe Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Druchna napisał(a):Wczorajszy spacer zrealizowany - czas umawiać się na następny :loveu:. My jesteśmy jutro na Polach na szkoleniu 14-16 więc możemy przed lub po - ale wolimy po :p I pokażemy wam dziuuuure :lol: może się zjawimy, ale jeśli już to po (dzis juwenalia ;) ) Quote
ania_wawa Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 to na czym w końcu stanęło?? Przed czy po szkoleniu Tara?? My się zjawimy bo Dajut odzyskał energię i muszę go zmęczyć :). Quote
wani Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 My na pewno PO :) Dotrzemy okolo 16-16:30. Do zobaczenia! Quote
Taishi Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 dzisiaj zamiast na Pola poszliśmy na Szczęśliwice, też bardzo fajnie. Spotkaliśmy cudo tosa inu- Forrest Gump :loveu: Podobno bywają też kitki. Kiro i ktoś jeszcze. Ja nie znam. Taishi dostał świra bo zawsze biega po płaskim, a dzisiaj na górce okazało się, że jak się biegnie w dół to się strasznego rozpędu nabiera:evil_lol: i ciężko wyhamować. Quote
Agappe Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Taishi napisał(a):dzisiaj zamiast na Pola poszliśmy na Szczęśliwice, też bardzo fajnie. Spotkaliśmy cudo tosa inu- Forrest Gump :loveu: Podobno bywają też kitki. Kiro i ktoś jeszcze. Ja nie znam. Taishi dostał świra bo zawsze biega po płaskim, a dzisiaj na górce okazało się, że jak się biegnie w dół to się strasznego rozpędu nabiera:evil_lol: i ciężko wyhamować. na Szczęśliwicach bywała Ewa z Kirofune Halne Wzgórze i Calką Porażynianka ("Tajga"), ale biorąc pod uwagę fakt, że Ewa się przeprowadziła, to do tego parku już chyba nie chodzi.. a my ostanio 2 dni z rzędu byłyśmy w Zalesiu :) Niunia potaplała się w jeziorku i była taaaaaaaaaaaka uśmiechnieta:multi::loveu: Quote
Agappe Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ok chociaż chwilowo musze troche wiecej uwagi poświecić marketingowi, ekonometrii, itp :shake: Quote
Taishi Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 ...nawet nic nie mów...czerwiec się zbliża wielkimi krokami....:placz: Quote
Recommended Posts