Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my na 90% możemy :loveu:
Na zachętę dodam, że jak zmarzniemy to knajpa Lolek bardzo mile wita pieski. Na moje pytanie czy możemy wejść bo jest nas dużo, Pan odpowiedział szkoda, że tak mało :lol:
Pyszne grzane wino 12 zł, grzane piwo 9.
Może Tara narzeczona by mogła?...

Posted

Aneta, widzę, że nie tylko ja robię się głodna na Polach, faktycznie Lolek super, nie wiem jak teraz przy takiej pogodzie ale w lecie nie było żadnego problemu z psami a i jedzenie świetne

Posted

ania_wawa napisał(a):
Marta na ostatnim akitkowym spotkaniu też nie było problemu a zdjęcie grupowe jest właśnie z Lolka :)
Może jeśli pogoda dopisze ktoś pojawi się na PM w sobotę??

Ja teraz bede na 95 % może sie w koncu uda a jest duze prawdopodobieństwo że będę miał wolne :multi:

Posted

Witam może jakieś spotkanko bo z ostatniego nic nie wyszło oprócz zainteresowania Ani. Tylko jak już byli by chętni na sobotę ( termin do uzgodnienia ) to czy troszkę później niż 11 :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Poszukuje zabawowego towarzystwa chętnego na spacer w ten piątek lub sobotę jak pogoda dopisze.. Ktoś z Warszawiaków chętny???
Musze moją Niunie wybiegać.. a teraz mam chwilke czasu:oops:

Posted

pakej napisał(a):
Na sobote to ja jestem chetny :eviltong:

oo :D to moze i ja z muszim sie jakoś ustawie,tylko jeszcze nie wiem kiedy,ale napeno bysmy byli chętni na jakies spacerowe szalenstwo,+ siostra (podwozka :D)

• 3 weeks later...
Posted

Jeśli ma ktoś ochotę połazić zimą z psem po Beskidach (Bielsko Biała, Szczyrk, ew. Brenna i Wisła) to poproszę o kontakt. Wyjście bez względu na to, czy pada śnieg czy nie i bez względu na to czy trasy są odśnieżone :))

Posted

Pakej czy po ostatnich walkach :) na PM nadal masz ochotę na zbiorowe spotkania ??:cool3: Moim zdaniem trzeba by znaleźc jakieś mniej uczęszczane miejsce bo ludziska patrzyli na nas trochę dziwnie:diabloti:. No i kagańce obowiązkowo:).

Posted

MargoK napisał(a):
Jeśli ma ktoś ochotę połazić zimą z psem po Beskidach (Bielsko Biała, Szczyrk, ew. Brenna i Wisła) to poproszę o kontakt. Wyjście bez względu na to, czy pada śnieg czy nie i bez względu na to czy trasy są odśnieżone :))

Margo bardzo chętnie tylko niech jeszcze ktoś wymyśli teleporter :). Kiedyś po kilku głębszych byliśmy z moim chłopakiem już całkiem blisko ale rano niestety nic nie pamietaliśmy:evil_lol:.

Posted

ania_wawa napisał(a):
Pakej czy po ostatnich walkach :) na PM nadal masz ochotę na zbiorowe spotkania ??:cool3: Moim zdaniem trzeba by znaleźc jakieś mniej uczęszczane miejsce bo ludziska patrzyli na nas trochę dziwnie:diabloti:. No i kagańce obowiązkowo:).

Jestem otwarty na propozycje co do kagańców to tez nabyłem już ( wcale nie mam dosc spotkań a nawet wręcz przeciwnie :diabloti: )

• 2 weeks later...