Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jeszcze nie wiem.. musze się pojawić między 8 a 18 na uczelni na 2h.. a rano raczej nie bardzo mi się będzie chciało biorąc pod uwagę, że cały tyg musze wstawać przed 7.. chyba, że pojade na 16.. zobacze jeszcze..

Posted

Super... w takim razie widzimy sie w piatek na spacerku... wezme aparat (pewnie nie tylko ja) to zrobimy troche zdjec :lol:

Pomoc wstawic ikonke? Jako avatar, czy zdjecie w poscie?

Posted

My też czekamy na fotki, to było super miłe spotkanie - choć Ichiko była strasznie wykończona nadmiarem wrażeń. Piszemy się na następne (pewie już będę z wózkiem...)

Posted

Pisalam juz w watku braci "D", ale napisze jeszcze tutaj... moze ktos sie skusi ;) Otoz w srode odrabiamy szkolenie na polach, wiec okolo 17 proponuje spacerek.

Posted

[quote name='wani']Pisalam juz w watku braci "D", ale napisze jeszcze tutaj... moze ktos sie skusi ;) Otoz w srode odrabiamy szkolenie na polach, wiec okolo 17 proponuje spacerek.

ja odpadam.. zajecia do 18:shake:

Posted

Dolina jak u Ciebie "rozpakowana" juz czy jeszcze w dwupaku? bo my tu kciuki ściskamy od piątku (właściwie od niedzieli zgodnie z terminem) i żadnych wieści...

• 1 month later...
Posted

Dolina napisał(a):
Cały czas dwupak....nic się nie dzieje... cisza..marazm...tracę cierpliwość .:sad:..dziękuję za kciuki, dam znać jak już się rozpakuję.

Minal miesiac... pewnie proces "rozpakowywania" masz juz dawno za soba, bo sie w ogole nie odzywasz. Czekamy na wiesci i zdjecia :lol:

Posted

Migoto Inu napisał(a):
W przyszłą sobotę ok. 11 mamy zamiar pojawić się z naszymi rudymi pociechami na PM. Jest ktoś chętny na mały spacer ? :cool3:

Ja bardzo chętnie jeżeli tylko nie bede pracował

Posted

Migoto Inu napisał(a):
W przyszłą sobotę ok. 11 mamy zamiar pojawić się z naszymi rudymi pociechami na PM. Jest ktoś chętny na mały spacer ? :cool3:

Bede miala pierwszy wolny weekend od trzech misiecy akurat wtedy, wiec wstepnie rowniez sie pojawiamy :lol: