Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no a ja własnie wróciłam z kolejnego akiciego spacerku :multi::multi:

do bloku obok wprowadziła się mała biała akitka - mała ma 4 miesiące.. z hodowli z Krobskiego Hajmatu :) więc moze kolejny bywalec pól mokotowskich nam rośnie, a właściciele wpadną najprawdopodobniej na wystawe w niedziele :)

• 2 months later...
Posted

Właścicieli akit z Bielska i okolic/ Skoczów, Cieszyn, Żywiec itd/ zapraszam z psiakiem na wędrówki górskie po Beskidach :) zaproszenie aktualne cały rok, bez względu na pogodę / oprócz upałów 30st, oraz burz/ :)

Posted

Na razie nikt się "z dogo" nie odezwał :( więc chodzimy najczęściej we dwoje, stąd nie wszystkie nasze wyprawy są uwiecznione na zdjęciach. Wczoraj w deszczu i mgle brnęliśmy na Wielki Stożek w Wiśle, - podejście niebieskim szlakiem z Wisły Dziechcinki, zejście do Wisły Głębce. Na dole lało, a na górze mżyło :) ale ach.. góry mają swój urok bez względu na pogode i kto je kocha będzie je odkrywał o każdej porze dnia i nocy przy każdej pogodzie. Nie moge się doczekać zimowych pełni w górach :))) Polecam i zachęcam.

Posted

aha- przy okazji pisania o Wielkim Stożku... - do schroniska można wejść z psem (co prawda na smyczy, ale i to dobre, bo nie do wszystkich schronisk psy wpuszczają :(((

Posted

MargoK napisał(a):
Na razie nikt się "z dogo" nie odezwał :( więc chodzimy najczęściej we dwoje, stąd nie wszystkie nasze wyprawy są uwiecznione na zdjęciach. Wczoraj w deszczu i mgle brnęliśmy na Wielki Stożek w Wiśle, - podejście niebieskim szlakiem z Wisły Dziechcinki, zejście do Wisły Głębce. Na dole lało, a na górze mżyło :) ale ach.. góry mają swój urok bez względu na pogode i kto je kocha będzie je odkrywał o każdej porze dnia i nocy przy każdej pogodzie. Nie moge się doczekać zimowych pełni w górach :))) Polecam i zachęcam.

ja będziemy kiedyś jechać do rodziny w Bielsku z Niunią to damy znać ;)

• 2 weeks later...
Posted

Po sniadanku? To zalezy, o ktorej jesz sniadanie... ja na przyklad okolo 7 :lol: Mi bardziej pasowalaby pora obiadowa... np. 13.
A spacerek tam, gdzie zawsze sie spotykamy... od strony parkingu patrzac po lewej stronie jeziorka (najwieksze polacie trawy na polach) ;)