wani Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 jak najpredzej ;) o 13? Gdzies mi sie do Ciebie numer zapodzia i nie moge drydnac :/ Quote
Taishi Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 jakbyś się wyrobiła wcześniej, o 13.30 będę musiała uciekać z pól na uczelnię. 12.30? Quote
Agappe Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 o 18 druga część spacerowiczów - ja, Ineczka i Taishi :) Quote
Agappe Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 dzis o 17: ja,ineczka i Taishi.. może ktoś jeszcze ma ochote?? oczywiście pola mokotowskie Quote
ania_wawa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 oooo, szkoda że tego wcześniej nie zobaczyłam :(. Quote
Agappe Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 no i po spacerku ;) tym razem wszyscy, którzy mieli być byli :multi: Quote
wani Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 ania_wawa napisał(a):oooo, szkoda że tego wcześniej nie zobaczyłam :(. Szkoda... im wiecej kitek tym lepiej! Quote
Agappe Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 no a ja własnie wróciłam z kolejnego akiciego spacerku :multi::multi: do bloku obok wprowadziła się mała biała akitka - mała ma 4 miesiące.. z hodowli z Krobskiego Hajmatu :) więc moze kolejny bywalec pól mokotowskich nam rośnie, a właściciele wpadną najprawdopodobniej na wystawe w niedziele :) Quote
MargoK Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Właścicieli akit z Bielska i okolic/ Skoczów, Cieszyn, Żywiec itd/ zapraszam z psiakiem na wędrówki górskie po Beskidach :) zaproszenie aktualne cały rok, bez względu na pogodę / oprócz upałów 30st, oraz burz/ :) Quote
ania_wawa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 echhh ale wam zazdroszczę tych górskich wycieczek. Koniecznie załóż galerię żebyśmy mogli chociaż troszkę uczestniczyć w waszych wyprawach :). Quote
MargoK Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Na razie nikt się "z dogo" nie odezwał :( więc chodzimy najczęściej we dwoje, stąd nie wszystkie nasze wyprawy są uwiecznione na zdjęciach. Wczoraj w deszczu i mgle brnęliśmy na Wielki Stożek w Wiśle, - podejście niebieskim szlakiem z Wisły Dziechcinki, zejście do Wisły Głębce. Na dole lało, a na górze mżyło :) ale ach.. góry mają swój urok bez względu na pogode i kto je kocha będzie je odkrywał o każdej porze dnia i nocy przy każdej pogodzie. Nie moge się doczekać zimowych pełni w górach :))) Polecam i zachęcam. Quote
MargoK Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 aha- przy okazji pisania o Wielkim Stożku... - do schroniska można wejść z psem (co prawda na smyczy, ale i to dobre, bo nie do wszystkich schronisk psy wpuszczają :((( Quote
Agappe Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 MargoK napisał(a):Na razie nikt się "z dogo" nie odezwał :( więc chodzimy najczęściej we dwoje, stąd nie wszystkie nasze wyprawy są uwiecznione na zdjęciach. Wczoraj w deszczu i mgle brnęliśmy na Wielki Stożek w Wiśle, - podejście niebieskim szlakiem z Wisły Dziechcinki, zejście do Wisły Głębce. Na dole lało, a na górze mżyło :) ale ach.. góry mają swój urok bez względu na pogode i kto je kocha będzie je odkrywał o każdej porze dnia i nocy przy każdej pogodzie. Nie moge się doczekać zimowych pełni w górach :))) Polecam i zachęcam. ja będziemy kiedyś jechać do rodziny w Bielsku z Niunią to damy znać ;) Quote
Taishi Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 o rany Stożek...ale zazdroszczę..i Wisła...i Czantoria...Ustroń...buu ja chcę w góry... Quote
Dolina Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Hej, czy nadal Akitki spotykają się na Polach Mokotowskich? Myślałam o piątkowym spacerku, może ktoś jest chętny? pz Quote
wani Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 O! ja bardzo chetnie... byleby pogoda dopisala :lol: Quote
Agappe Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 jak pogoda dopisze to może się zjawimy.. ale obiecać nie mogę:oops: Quote
Dolina Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wani, może byśmy się spotkały? Myślę, ze "po śniadanku" tam przyjadę. Ood której strony Pól polecasz spacerki? Quote
wani Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Po sniadanku? To zalezy, o ktorej jesz sniadanie... ja na przyklad okolo 7 :lol: Mi bardziej pasowalaby pora obiadowa... np. 13. A spacerek tam, gdzie zawsze sie spotykamy... od strony parkingu patrzac po lewej stronie jeziorka (najwieksze polacie trawy na polach) ;) Quote
Taishi Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 koło 12- 13 to i ja się piszę na spacerek :) ( parking od ul. Batorego) Quote
Recommended Posts