Agappe Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 byłam dziś w Zalesiu - ale mój spacer wyglądał następująco: dojechałysmy na miejsce, znalazłyśmy miejsce gdzie jest słońce i gdzie można rozłożyć kocyk, zdjełyśmy ubrania (zostałyśmy w strojach kompielowych i leżałyżmy odłogiiem przez ponad 4 h - a Anata w miedzyczasie taplała się w bajorku i przychodziła nas ochlapać wodą :evil_lol::evil_lol: aa no i tak leżąc i się opalając czytałysmy jakies dziwne rzecz - ja marketing, koleżanka bankowość.. kolejny taki naukowo-leżakujący spacer zapowiada się na poniedziałek jak pogoda dopisze.. ale dziś było bosko :oops::loveu: Quote
Taishi Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 niektóre młode, a niektóre za dużo sobie na łepek wzięły i się przeciąga..:evil_lol: Quote
ewcik Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [quote name='Agappe']na Szczęśliwicach bywała Ewa z Kirofune Halne Wzgórze i Calką Porażynianka ("Tajga"), ale biorąc pod uwagę fakt, że Ewa się przeprowadziła, to do tego parku już chyba nie chodzi.. ojj stanowczo za rzadko bywam na forum... widze,ze pancia od foresta jeszcze nas pamieta!! to dobrze :):):) bardzo mily psiak i jego wlascicielka. czasem jeszcze bywamy na szczesliwicach, nadal jest to moj ukochany park... poza tym mieszka tam moja mamulka i siostra,takze jestesmy regularnie! tyle,ze nie biegamy juz po gorce z iinymi psiakami, bo zawsze konczy sie to awantura! tajga i kircio- morderczy duet!!!!! niedlugo nas ujrzycie bo od nowa przymierzamy sie do wystaw! tym razem polecimy wszystkie po koleii!! a co!! raz sie zyje! szkolenie zakonczone, przeprowadzka rowniez..trzeba nowe wyzwania podejmowac!! :lol::lol::lol: a na spacerki to my teraz najczesciej po pruszkowskich polach biegamy!! tu gdzie zamieszkalismy jest zbyt wiele psow i nie ma mozliwosci na swobodne bieganie. ostatnio na klatce zostalismy napadnieci przez 3 jaminiki!!!! dobrze,ze jeszcze pozostalo mi troche sily w ramionach, bo bylaby niezla masakra!! kiro zostal pogryziony po kostkach....ale lepsze to niz matrwy jamnik. :-(:-( miesiac temu widzialam co kiro potrafi i powiem wam,ze jestem w szoku!! jaka to sila!!:crazyeye::crazyeye: wytarmosil jednego kundla,a tamten ledwo z zyciem uszedl... ludzie wypuszczaja psy bez smyczy, tamte rzucaja sie na inne no i tak to sie wlasnie konczy!! :mad::mad::mad: wscieka mnie nie niesamowicie,ale niestety nie mam na to wplywu. rozspisalam sie za bardzo........ pozdrawiam wszystkich forumowiczow!!!!!!!! ps. daria chyba niedlugo pojawi sie sama na polach , tylko po to by poznac wszystkie nowe pieski i ich wlascicieli!!! Quote
Agappe Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 ps. daria chyba niedlugo pojawi sie sama na polach , tylko po to by poznac wszystkie nowe pieski i ich wlascicieli!!! ja to na pola zwitam pewnie dopiero po sesji.. :placz::placz: jutro 2 kolokwia, w środe kolejne, w następnym tygodniu kolejne 3 lub 4.. a jak sie cały semestr nic nie robiło to teraz się cierpi :shake: Quote
wani Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Moze by weekend jakis spacerek na polach uskutecznic, jesli pogoda dopisze? My zostajemy w domku (kopanie w ogrodku nas czeka), wiec jak beda jacys chetni to z checia sie wybierzemy :) Quote
Agappe Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 hmmm pomyślmy czy pomiędzy nauką prawa, zarządzania finansami, budżetowaniem, bankowością i ekonometrią znajdę jakąś chwilkę?? ;) chyba nie :oops::shake: Quote
wani Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 A gdzie tu czas na relaks, na dotlenienie mozgu? Na pewno taki spacer Ci nie zaszkodzi... byle tylko Cie zbyt nie rozprezyl ;) Quote
wani Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 W sprawie spacerku to u nas w gre wchodzi niedziela ;) Quote
Taishi Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 To może my się wybierzemy w niedzielę. Jeśli będzie przyzwoita pogoda. Quote
wani Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Podobno w niedziele ma nastapic znaczna poprawa... Mam nadzieje, ze do jutra wieczor ktos sie zadeklaruje :p Quote
Agappe Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 ja się jednak nie pisze na spacer.. za dużo bym musiała potem wysłuchiwać od rodziców ;):evil_lol: Quote
wani Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Chociaz bylo nas malutko to i tak bylo milutko ;) Niestety zdjec nie bedzie, bo nikt nie pomyslal o aparacie... :shake: Quote
ania_wawa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Dzień dobry wszystkim :) A może by tak pomyśleć a jakimś spotkanku?? Jak dłużej taka susza spacerkowa będzie panować to nasze psiaki zapomną że się znają :placz:. Quote
wani Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Bardzo dobry pomysl droga Aniu :p My w ten weekend wyjezdzamy pewnie na dzialeczke, wiec jesli juz to pasuje nam jakos w tygodniu, a jesli w weekend to dopiero przyszly ;) Quote
Agappe Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 u mnie wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie.. nic nie wiem :roll: a moja uczelnia wcale nie pomaga mi się dowiedzieć:angryy::angryy: ale w ten weekend najprawdopodobniej też odpadam.. w nastepny nie wiem czy bede w polsce i generalnie możliwe że już od 24 mnie w pl nie będzie.. ale o tym dowiem sie pewnie 23:shake: Quote
Taishi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 my w tygodniu chętnie. jeśli będzie ładna pogoda to na 100% jutro ok.14 będę na Polach. Szczerze mówiąc nie przepadam za chodzeniem po Polach w weekend bo nie ma gdzie nogi postawić takie tłumy. Quote
wani Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Za bardzo sie pospieszylam... do piatku jestem zawalona roznymi mniejszymi i wiekszymi sprawami. W czwartek mam ostatni egzam to dbrze by go bylo zdac - ustny egzam, wiec nawet nie oszukam jakbym chciala ;) Oprocz tego jeszcze kilka rzeczy do zrobienia. Mysle, ze w przyszlym tygodniu juz na luzie bedzie sie mozna jakos spotkac :) Quote
Migoto Inu Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Hmm a może i my dołączymy do spacerów PM...:razz: Planujecie jakiś wypad w najbliższym czasie ? Pogoda śliczna, aż chce sie gdzieś wybyć :) Quote
Taishi Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Ja z Taishim w tygodniu jestem codziennie na polach więc bardzo chętnie się spotkamy. Quote
Migoto Inu Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 To super. A w jakich godzinach jesteście ? Quote
Taishi Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 raczej przed 16. tzn między 12 a 16, albo po 20 zależy jak dotrzemy i ile mamy czasu. Quote
wani Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Skoro mam dzis troche wiecej czasu pomyslalam, ze skocze z Emisiem na PM. Ma ktos ochote na maly spacerek? ;) Quote
Recommended Posts