monikab Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 :lol::multi::multi:TYMUŚ MA DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WCZORAJ ODWIOZŁYŚMY GO DO NOWYCH WŁAŚCICIELI,DO DOMU CUDOWNYCH LUDZI-PSIARZY,TYMEK BĘDZIE MIAŁ TOWARZYSZKĘ ZABAW-SUNIE BOKSERA. BĘDZIE MIAŁ CUDOWNIE,I OBY DOŻYŁ SĘDZIWEJ STAROŚCI OTOCZONY MIŁOŚCIĄ,CZUŁOŚCIĄ,CIEPŁEM A ODWDZIĘCZY SIĘ TYM SAMYM.POWODZENIA MÓJ MALEŃKI PRAWIE HUSKY!!!!BĄDŹ SZCZĘŚLIWY-BO JAK KAŻDY PIES ZASŁUGUJESZ NA PRAWDZIWY DOM I KOCHAJĄCYCH LUDZI:lol::multi::lol::multi::lol: *dziękuję wszystkim za pomoc w podnoszeniu wątku i w poszukiwaniu nowego domu.Oby los każdego biedaka kończył się tak szczęśliwie* BŁAGAM O DOM TYMCZASOWY DLA TEGO SZCZENIACZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znaleziony został wczoraj(28 kwiecień) na osiedlu,biegał bezradnie za dziećmi,pomiędzy samochodami. Matki siedzące z dziećmi na placu zabaw mówiły że został wyrzucony z samochodu.Ktos podjechał, wyjął go z bagażnika,rzucił na trawnik i odjechał. Powodem pozbycia sie tego biedactwa był prawdopodobnie fakt,że psiak okazał się zwykłym kundlem a nie husky-im. Ma umaszczenie jak husky-niepowtarzalnego koloru,bursztynowo-piwne oczy,jest przekochany,ma około 3 miesięcy,jest zdrowy,trochę chudy,dzis jedzie do weta na odrobaczenie.Jest to samiec.Jest przesympatyczny,jak to szczeniak uwielbia się bawić,biegać,rozrabiać,załatwia sie na dworzu choć zdarzyło mu się siknąć w biurze ale przeciez to normalne,oduczy się. :placz::shake:NIE MAMY GDZIE GO PRZETRZYMAĆ!!!!W MALEŃKIM POMIESZCENIU BIUROWYM SĄ JUŻ PSY,CZEKAMY NA NASTĘPNEGO NA CHWILOWE PRZECHOWANIE. W PIĄTEK(2 maj) ODWOZIMY MALCA DO SCHRONISKA:placz::placz:NIE MAMY INNEGO WYJŚCIA:shake::-( BŁAGAM POMÓŻCIE!!!!!!!NIE SKAZUJMY GO NA PIEKŁO SCHRONISKA. Kontakt w sprawie psiaka; 509-285-517 lub 506-133-568 Quote
madzia828 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 bosze :placz::placz: Monika fotki malucha by sie przydały porobi się ogłoszenia szukamy dt Quote
madzia828 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 napisz do masienki wrzuci go na forum huskych :roll: Quote
madzia828 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 ogłoszenia http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=34746&id_kat=11 http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7744 http://www.eoferty.com.pl/id74682.html http://radom.olx.pl/item_page.php?Id=9424111&g=6 http://www.drobne.centrumofert.pl/index.php?a=os1&id=83828 Quote
monikab Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 ślicznie dziękuje za ogłoszenie malca!!!!!!moze w ten sposób szybciej ktoś się zgłosi.Dziękuję raz jeszcze Quote
madzia828 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 nie ma za co;)oby tylko domek sie znalazł:roll: Quote
Selket Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Wstawie go dziś na swoją małą stronę - trochę ludzi zagląda, moze ktoś go wypatrzy. Sliczny :loveu: Quote
monikab Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 a tu taka straszna cisza.........................w górę Tymesiu!!!!!!! Quote
madzia828 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Monika ktoś do mnie pisał w sprawie pieska napisałam ze ma sie z toba skontaktowac pytano czy można go dowieźć do Kielc tutaj email kikasu@bluebottle.com Quote
demi Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 oj bidulek jeden, taki haskuczek ... Słuchajcie Kochani. Ja dopiero co wydałam HAskacza w bardzo dobre ręce. Ale miałam ful telefonów, kilka zapisałam! I tym samym mam tylko cztery osoby chętne na haskacze! dwie okolice Wrocławia- 1-mieszkałby w budzie...ale spacery i cała reszta jak najbardziej:) i jest osoba niepracujaca, siedząca w domu pilnujaca buraka :) a 2- ma piesio bude i hałupe do wyboru. jest ktoś cały czas w domu i chłopak biegający raz dziennie na długie dystanse:) 3 opcja to chałupka pod łodzią, piesio spał by w domu, jak by w lato chciał na podwórku to kupili by mu bude, tu też jest ktos cały czas w domu. 4- piesu mieszkał by w bloku, we Wrocku, u Państwa którzy są lada przed emeryturą, jeszcze pracują, ale tak, ze zawsze ktoś jest w domu. Obok nich przepiekne tereny na spacery:) jeśli ktoś był by chetny podzonic i pogadać to proszę pisać na PW;) oczywiście to tylko telefoniczne deklaracje, więc cała akcja z wizytami przeadopcyjnymi jeszcze do przerobienia! I oczywiscie allegro-jak najbardziej polecam, ful telefonów, ale też bardzo dużo niepoważnych, jak jest piesio kastrowany/sterylizowana to odpada wiele psycholi. Quote
demi Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 w razie czego proszę pisać do masieńki, ona ma wszystkie namiary na chętnych, w sumie uzbierało mi sie 10 telefonów;) może coś fajnego znajdzie dla piesia! Quote
monikab Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 ślicznie wszystkim dziękuję za pomoc.Na chwilę obecną wstrzymałam adopcje poniewaz dostalam telefon od osoby z Radomia chętnwj adoptowac malucha.Za 2 tyg nowy pan chcialby odebrac malca.Czekam na telefon czy aby napewno nowi potencjalni wlasciciele nie zmienili zdania.Ze względu na fakt iz sa na urlopie nie mam z nimi narazie kontaktu i pozostaje mi cierpliwie czekac.Mam nadzieje ze się nie rozmyślą a tym samym nie pozbawią malca innego domu gdzis tam Quote
iwop Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Jakby ktoś miał dom dla husky to ja się polecam... Dzisiaj przybłąkała się suczka, młoda z błękitnymi oczami i nie mamy co z nią zrobić... Chyba pojedzie do schronu:shake: Quote
demi Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ludzie, no ja was powiesze:razz: przecież dałąm tyle namiarów na chętnych na haskacze masieńce- nie wierze, ze choć 5 osób nie jest adekwatnych do adopcji takiej bestyjki! :evil_lol: Quote
monikab Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Tymek jutro popoludniu jedzie do domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!narazie nie zmieniam tytulu dopóki psiak nie zostanie zabrany.Trzymajcie kciuki,mam nadzieje ze się nie rozmyślą i Tymek będzie mial cudowny,jutro goodwozimy,Czekam na telefon od potencjalnego właściciela Quote
emilia2280 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 iwop napisał(a):Jakby ktoś miał dom dla husky to ja się polecam... Dzisiaj przybłąkała się suczka, młoda z błękitnymi oczami i nie mamy co z nią zrobić... Chyba pojedzie do schronu:shake: Cudownie ze Tymeczek znalazl swój dom! Iwop, czy ta sunka jest gdzies na wátku? Quote
monikab Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Tymek od wczoraj w swoim domku!!!!!!został adoptowany przez młode małżeństwo,typowi psiarze i miłośnicy zwierząt.Jestem pewna że lepiej nie mógł trafic.Za towarzyszkę zabaw będzie miał bokserkę.Ciesze się ogromnie że są na świecie jeszcze tacy ludzie jak nowi właścicciele Tymka.Dziękuję!!!! Dziękuję również wszystkim tym,którzy podnosili wątek i pomagali w poszukiwaniu domku dla psiaka. Quote
demi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 no to gratulacje, jak prześlą zdjecia to prosimy je tu wrzucić;) Quote
Recommended Posts