Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Margo05 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zostałam kociarą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękuję :) Muszę to powiedzieć Czarnuszkowi, chłopak z radości zamacha ogonem :diabloti:

A co Ci szkodzi. Może kota mu doadoptujesz

Donvitow, mnie nie ochodzą wzajemne animozje Arki i Agi_Mazury. Akurat na tym wątku ani razu nie padło słowo o Arce, więc nie rozumiem skąd nagle jej wskok tutaj i kolejne wzniecanie awantury. Przecież to można robić gdzie indziej i inaczej, prawda?

To nie chodzi o animozje Arki i Agi Mazury. Tylko o to że osoba która nie rozlicza się z otrzymanych pieniędzy. Sprzedaje psy, wystawia bazarki z niemieckich darów. I za pomocą modów "moderowała" wątki ma jeszcze czelność się odzywać.
Mnie osobiście na wątku Guzika odmówiła informacji na co poszły moje pieniądze przelane przez AFN. " bo faktury spływają z opóźnieniem a mnie nie musi się tłumaczyć" Psa z czwórką rodzeństwa puściła do niemiec przez pajunię po 250 Euro za sztukę a na pieniądzach z Dogo położyły "łapę". I jak spokojnie do tego podchodzić ?

vioxxal napisał(a):
ARKA pisałas już kilka razy "EOT" a nadal piszesz.

Konsekwencja jak w Korabiewicach:evil_lol:

A gdzie twój pierwszy post?

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):
To nie chodzi o animozje Arki i Agi Mazury. Tylko o to że osoba która nie rozlicza się z otrzymanych pieniędzy. Sprzedaje psy, wystawia bazarki z niemieckich darów. I za pomocą modów "moderowała" wątki ma jeszcze czelność się odzywać.
Mnie osobiście na wątku Guzika odmówiła informacji na co poszły moje pieniądze przelane przez AFN. " bo faktury spływają z opóźnieniem a mnie nie musi się tłumaczyć" Psa z czwórką rodzeństwa puściła do niemiec przez pajunię po 250 Euro za sztukę a na pieniądzach z Dogo położyły "łapę". I jak spokojnie do tego podchodzić ?

A gdzie twój pierwszy post?

Niesamowite :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a terapeucie o tym opowiadałeś?

Gdzie mój pierwszy post?

Odpowiedziałbym Twoim "stylem" ale za stary jestem aby tak nisko się schylać :)

Posted

Donvitow, koty mam dwa :) A raczej kotki :evil_lol: Czarnuszek, niestety, nie mieszka u mnie, ale jest w tej chwili moim oczkiem w głowie i kto wie... Może... Póki co szukamy mu domu i zastanawiamy się jak go zabrać ze schroniska do innego (niż schroniskowy) weta :cool3:

Posted

Eh, Donvitow, powiem Ci, że my to naprawdę bez serca jesteśmy, podli tacy:mad:Aga Mazury jest powszechnie nie rozumiana i wszystko sprzysięgło się przeciw niej - jak do schroniska przyjadą dziennikarze, to niewłasciwe zdjecia zamieszczą i do tego jeszcze przywiozą niedobrą panią prezes TOZ, która chce zaistnieć kosztem zwierząt, - jak schronisko konkurs wygra - to karmę przysyłają w pogniecionych puszkach i podartych paczkach, jak założy fundację, to wszyscy się czepiają, zamiast docenic i w dodatku bezczelnie domagają się jakichs rozliczeń:evil_lol: i do tego na prawie każdym wątku pojawia się ktoś z pretensjami nieuzasadnionymi... Nic, tylko współczuć;)

Posted

egradska napisał(a):
Eh, Donvitow, powiem Ci, że my to naprawdę bez serca jesteśmy, podli tacy:mad:Aga Mazury jest powszechnie nie rozumiana i wszystko sprzysięgło się przeciw niej - jak do schroniska przyjadą dziennikarze, to niewłasciwe zdjecia zamieszczą i do tego jeszcze przywiozą niedobrą panią prezes TOZ, która chce zaistnieć kosztem zwierząt, - jak schronisko konkurs wygra - to karmę przysyłają w pogniecionych puszkach i podartych paczkach, jak założy fundację, to wszyscy się czepiają, zamiast docenic i w dodatku bezczelnie domagają się jakichs rozliczeń:evil_lol: i do tego na prawie każdym wątku pojawia się ktoś z pretensjami nieuzasadnionymi... Nic, tylko współczuć;)

Aga_Mazury i AFN ma schronisko?

Idąc dalej. egradska podaj do jakiego schroniska Ty chodzisz, co robisz, komu pomogłaś lub nie wygrac karmę, którą się cieszyłaś. Jaką fundację założyłaś i gdzie umieszczasz rozliczenia?

Bo wiecznie masz pretensje a spoglądając na Twoją działalność to niewiele wnosisz oprócz literek na dogo :)

Nie trudno było odszukać Twoją działalność.
Jeden pies i to sobie nie potrafisz poradzić ze znalezieniem domu.

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10066792#post10066792

Posted

vioxxal napisał(a):
Niesamowite :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a terapeucie o tym opowiadałeś?

Gdzie mój pierwszy post?

Odpowiedziałbym Twoim "stylem" ale za stary jestem aby tak nisko się schylać :)

Może mi polecisz Swego terapeutę. Nie mam namiarów. Odpowiedz choć moim stylem a nie kręc jak "święta trójca".
To o czym piszemy " wisi" na wątkach Dogo. Nie chce mi się tylko szukać dla Ciebie " staruszku" linków. Weź nootropil i włącz wyszukiwarkę zanim palniesz kolejną głupotę.

Margo05 napisał(a):
Donvitow, koty mam dwa :) A raczej kotki :evil_lol: Czarnuszek, niestety, nie mieszka u mnie, ale jest w tej chwili moim oczkiem w głowie i kto wie... Może... Póki co szukamy mu domu i zastanawiamy się jak go zabrać ze schroniska do innego (niż schroniskowy) weta :cool3:

Wchodzisz i bierzesz i zabrany:loveu:

Posted

Donvitow napisał(a):
Może mi polecisz Swego terapeutę. Nie mam namiarów. Odpowiedz choć moim stylem a nie kręc jak "święta trójca".
To o czym piszemy " wisi" na wątkach Dogo. Nie chce mi się tylko szukać dla Ciebie " staruszku" linków. Weź nootropil i włącz wyszukiwarkę zanim palniesz kolejną głupotę.

Głupotę to palnął ktoś kto Cię do ludzi wypuścił :) Twoje chamskie odzywki są powszechnie znane i nie potrzebuję do tego wyszukiwarki. Nie samym internetem człowiek żyje :)

Twoje wypowiedzi to bełkot, podnoszenie swojego ego i nic więcej, ale podobno faceci w tym wieku to mają :) dobrze, że nie wszyscy.

Fajny ten wątek.

Posted

vioxxal napisał(a):
Głupotę to palnął ktoś kto Cię do ludzi wypuścił :) Twoje chamskie odzywki są powszechnie znane i nie potrzebuję do tego wyszukiwarki. Nie samym internetem człowiek żyje :)
Swoją drogą, jak na te trzy posty na krzyż, jesteś wyjątkowo dobrze obeznany :razz::diabloti::angryy:

Posted

GoniaP napisał(a):
Swoją drogą, jak na te trzy posty na krzyż, jesteś wyjątkowo dobrze obeznany :razz::diabloti::angryy:

oczywiście, że tak i to bardzo dobrze

Mało tego nie ilość wypowiedzi świadczy o czymkolwiek jak i nie wiek świadczy o rozumie :evil_lol:

Bardzo Dorośli ludzie a dogadać się nie mogą. Jeden drugiego nie zna a udają, że znają lepiej niż oni sami siebie

Posted

vioxxal napisał(a):

Mało tego nie ilość wypowiedzi świadczy o czymkolwiek jak i nie wiek świadczy o rozumie :evil_lol:

*** Dorośli ludzie a dogadać się nie mogą. Jeden drugiego nie zna a udają, że znają lepiej niż oni sami siebie.

wizjoner:multi::multi::multi:

Posted

Donvitow napisał(a):

Wchodzisz i bierzesz i zabrany:loveu:

Żeby to takie proste było :roll: Nie mogę wziąć Czarnuszka na dłużej niż 4 godziny. Nie jestem wolontariuszką na Paluchu i szans nią zostać nie mam :shake: Jestem tylko osobą z zewnątrz

Posted

vioxxal napisał(a):

Bardzo Dorośli ludzie a dogadać się nie mogą. Jeden drugiego nie zna a udają, że znają lepiej niż oni sami siebie

Nie rozumiem o co Ci chodzi. Nie rozumiem jaki związek z Donosem. Jaki z AFN.
Widocznie nie dorosłem.:evil_lol:

Posted

Margo05 napisał(a):
Żeby to takie proste było :roll: Nie mogę wziąć Czarnuszka na dłużej niż 4 godziny. Nie jestem wolontariuszką na Paluchu i szans nią zostać nie mam :shake: Jestem tylko osobą z zewnątrz

a cos wiecej??? watek jakis?

pzdr
GreenEvil

Posted

vioxxal napisał(a):

Twoje wypowiedzi to bełkot, podnoszenie swojego ego i nic więcej, ale podobno faceci w tym wieku to mają :) dobrze, że nie wszyscy.

Fajny ten wątek.

No to pokazałeś klase, wejście smoka jak nic....

Posted

mariee napisał(a):
Kim jestes Pan vioxxal, bo my tutaj chociaz sie znamy z dogomani,a Pan wyskoczyl jak Filip z konopi zabierajac od razu glos na tym akurat watku?! Pozdrawiam vioxxal, moze sie przedstawiasz!?:p

Czyżby główny zainteresowany? :diabloti:

Posted

mariee napisał(a):
Kim jestes Pan vioxxal, bo my tutaj chociaz sie znamy z dogomani,a Pan wyskoczyl jak Filip z konopi zabierajac od razu glos na tym akurat watku?! Pozdrawiam vioxxal, moze sie przedstawisz!?:p

Trolla i jego wzniosłe konstatacje proponuję ignorować; do dyskusji trzeba miec partnera a nie g.....o.
EMIR

Posted

emir napisał(a):
Trolla i jego wzniosłe konstatacje proponuję ignorować; do dyskusji trzeba miec partnera a nie g.....o.
EMIR

Nie ma ikonki " chylę czoła". A szkoda;)

• 2 weeks later...
Posted

vioxxal napisał(a):

no masz ci los! znalazł się Ted Bundy:cool1: jednak i tak nie znajdziesz się w MENSIE.

podzielam EMIR-a sugestie-j.w.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...