Donvitow Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Margo05 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zostałam kociarą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękuję :) Muszę to powiedzieć Czarnuszkowi, chłopak z radości zamacha ogonem :diabloti: A co Ci szkodzi. Może kota mu doadoptujesz Donvitow, mnie nie ochodzą wzajemne animozje Arki i Agi_Mazury. Akurat na tym wątku ani razu nie padło słowo o Arce, więc nie rozumiem skąd nagle jej wskok tutaj i kolejne wzniecanie awantury. Przecież to można robić gdzie indziej i inaczej, prawda? To nie chodzi o animozje Arki i Agi Mazury. Tylko o to że osoba która nie rozlicza się z otrzymanych pieniędzy. Sprzedaje psy, wystawia bazarki z niemieckich darów. I za pomocą modów "moderowała" wątki ma jeszcze czelność się odzywać. Mnie osobiście na wątku Guzika odmówiła informacji na co poszły moje pieniądze przelane przez AFN. " bo faktury spływają z opóźnieniem a mnie nie musi się tłumaczyć" Psa z czwórką rodzeństwa puściła do niemiec przez pajunię po 250 Euro za sztukę a na pieniądzach z Dogo położyły "łapę". I jak spokojnie do tego podchodzić ? vioxxal napisał(a):ARKA pisałas już kilka razy "EOT" a nadal piszesz. Konsekwencja jak w Korabiewicach:evil_lol: A gdzie twój pierwszy post? Quote
vioxxal Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Donvitow napisał(a):To nie chodzi o animozje Arki i Agi Mazury. Tylko o to że osoba która nie rozlicza się z otrzymanych pieniędzy. Sprzedaje psy, wystawia bazarki z niemieckich darów. I za pomocą modów "moderowała" wątki ma jeszcze czelność się odzywać. Mnie osobiście na wątku Guzika odmówiła informacji na co poszły moje pieniądze przelane przez AFN. " bo faktury spływają z opóźnieniem a mnie nie musi się tłumaczyć" Psa z czwórką rodzeństwa puściła do niemiec przez pajunię po 250 Euro za sztukę a na pieniądzach z Dogo położyły "łapę". I jak spokojnie do tego podchodzić ? A gdzie twój pierwszy post? Niesamowite :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a terapeucie o tym opowiadałeś? Gdzie mój pierwszy post? Odpowiedziałbym Twoim "stylem" ale za stary jestem aby tak nisko się schylać :) Quote
Margo05 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Donvitow, koty mam dwa :) A raczej kotki :evil_lol: Czarnuszek, niestety, nie mieszka u mnie, ale jest w tej chwili moim oczkiem w głowie i kto wie... Może... Póki co szukamy mu domu i zastanawiamy się jak go zabrać ze schroniska do innego (niż schroniskowy) weta :cool3: Quote
egradska Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Eh, Donvitow, powiem Ci, że my to naprawdę bez serca jesteśmy, podli tacy:mad:Aga Mazury jest powszechnie nie rozumiana i wszystko sprzysięgło się przeciw niej - jak do schroniska przyjadą dziennikarze, to niewłasciwe zdjecia zamieszczą i do tego jeszcze przywiozą niedobrą panią prezes TOZ, która chce zaistnieć kosztem zwierząt, - jak schronisko konkurs wygra - to karmę przysyłają w pogniecionych puszkach i podartych paczkach, jak założy fundację, to wszyscy się czepiają, zamiast docenic i w dodatku bezczelnie domagają się jakichs rozliczeń:evil_lol: i do tego na prawie każdym wątku pojawia się ktoś z pretensjami nieuzasadnionymi... Nic, tylko współczuć;) Quote
vioxxal Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 egradska napisał(a):Eh, Donvitow, powiem Ci, że my to naprawdę bez serca jesteśmy, podli tacy:mad:Aga Mazury jest powszechnie nie rozumiana i wszystko sprzysięgło się przeciw niej - jak do schroniska przyjadą dziennikarze, to niewłasciwe zdjecia zamieszczą i do tego jeszcze przywiozą niedobrą panią prezes TOZ, która chce zaistnieć kosztem zwierząt, - jak schronisko konkurs wygra - to karmę przysyłają w pogniecionych puszkach i podartych paczkach, jak założy fundację, to wszyscy się czepiają, zamiast docenic i w dodatku bezczelnie domagają się jakichs rozliczeń:evil_lol: i do tego na prawie każdym wątku pojawia się ktoś z pretensjami nieuzasadnionymi... Nic, tylko współczuć;) Aga_Mazury i AFN ma schronisko? Idąc dalej. egradska podaj do jakiego schroniska Ty chodzisz, co robisz, komu pomogłaś lub nie wygrac karmę, którą się cieszyłaś. Jaką fundację założyłaś i gdzie umieszczasz rozliczenia? Bo wiecznie masz pretensje a spoglądając na Twoją działalność to niewiele wnosisz oprócz literek na dogo :) Nie trudno było odszukać Twoją działalność. Jeden pies i to sobie nie potrafisz poradzić ze znalezieniem domu. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10066792#post10066792 Quote
Donvitow Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 vioxxal napisał(a):Niesamowite :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a terapeucie o tym opowiadałeś? Gdzie mój pierwszy post? Odpowiedziałbym Twoim "stylem" ale za stary jestem aby tak nisko się schylać :) Może mi polecisz Swego terapeutę. Nie mam namiarów. Odpowiedz choć moim stylem a nie kręc jak "święta trójca". To o czym piszemy " wisi" na wątkach Dogo. Nie chce mi się tylko szukać dla Ciebie " staruszku" linków. Weź nootropil i włącz wyszukiwarkę zanim palniesz kolejną głupotę. Margo05 napisał(a):Donvitow, koty mam dwa :) A raczej kotki :evil_lol: Czarnuszek, niestety, nie mieszka u mnie, ale jest w tej chwili moim oczkiem w głowie i kto wie... Może... Póki co szukamy mu domu i zastanawiamy się jak go zabrać ze schroniska do innego (niż schroniskowy) weta :cool3: Wchodzisz i bierzesz i zabrany:loveu: Quote
vioxxal Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Donvitow napisał(a):Może mi polecisz Swego terapeutę. Nie mam namiarów. Odpowiedz choć moim stylem a nie kręc jak "święta trójca". To o czym piszemy " wisi" na wątkach Dogo. Nie chce mi się tylko szukać dla Ciebie " staruszku" linków. Weź nootropil i włącz wyszukiwarkę zanim palniesz kolejną głupotę. Głupotę to palnął ktoś kto Cię do ludzi wypuścił :) Twoje chamskie odzywki są powszechnie znane i nie potrzebuję do tego wyszukiwarki. Nie samym internetem człowiek żyje :) Twoje wypowiedzi to bełkot, podnoszenie swojego ego i nic więcej, ale podobno faceci w tym wieku to mają :) dobrze, że nie wszyscy. Fajny ten wątek. Quote
GoniaP Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 vioxxal napisał(a):Głupotę to palnął ktoś kto Cię do ludzi wypuścił :) Twoje chamskie odzywki są powszechnie znane i nie potrzebuję do tego wyszukiwarki. Nie samym internetem człowiek żyje :) Swoją drogą, jak na te trzy posty na krzyż, jesteś wyjątkowo dobrze obeznany :razz::diabloti::angryy: Quote
vioxxal Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 GoniaP napisał(a):Swoją drogą, jak na te trzy posty na krzyż, jesteś wyjątkowo dobrze obeznany :razz::diabloti::angryy: oczywiście, że tak i to bardzo dobrze Mało tego nie ilość wypowiedzi świadczy o czymkolwiek jak i nie wiek świadczy o rozumie :evil_lol: Bardzo Dorośli ludzie a dogadać się nie mogą. Jeden drugiego nie zna a udają, że znają lepiej niż oni sami siebie Quote
egradska Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 vioxxal napisał(a):oczywiście, że tak i to bardzo dobrze Mało tego nie ilość wypowiedzi świadczy o czymkolwiek jak i nie wiek świadczy o rozumie :evil_lol: *** Dorośli ludzie a dogadać się nie mogą. Jeden drugiego nie zna a udają, że znają lepiej niż oni sami siebie. wizjoner:multi::multi::multi: Quote
Margo05 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Donvitow napisał(a): Wchodzisz i bierzesz i zabrany:loveu: Żeby to takie proste było :roll: Nie mogę wziąć Czarnuszka na dłużej niż 4 godziny. Nie jestem wolontariuszką na Paluchu i szans nią zostać nie mam :shake: Jestem tylko osobą z zewnątrz Quote
Donvitow Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 vioxxal napisał(a):oczywiście, że tak i to bardzo dobrze Mało tego nie ilość wypowiedzi świadczy o czymkolwiek jak i nie wiek świadczy o rozumie :evil_lol: Bardzo Dorośli ludzie a dogadać się nie mogą. Jeden drugiego nie zna a udają, że znają lepiej niż oni sami siebie Nie rozumiem o co Ci chodzi. Nie rozumiem jaki związek z Donosem. Jaki z AFN. Widocznie nie dorosłem.:evil_lol: Quote
GreenEvil Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Margo05 napisał(a):Żeby to takie proste było :roll: Nie mogę wziąć Czarnuszka na dłużej niż 4 godziny. Nie jestem wolontariuszką na Paluchu i szans nią zostać nie mam :shake: Jestem tylko osobą z zewnątrz a cos wiecej??? watek jakis? pzdr GreenEvil Quote
UeMka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 vioxxal napisał(a):Głupotę to palnął ktoś kto Cię do ludzi wypuścił :) Twoje chamskie odzywki są powszechnie znane i nie potrzebuję do tego wyszukiwarki. Nie samym internetem człowiek żyje :) Twoje wypowiedzi to bełkot, podnoszenie swojego ego i nic więcej, ale podobno faceci w tym wieku to mają :) dobrze, że nie wszyscy. Fajny ten wątek. No to pokazałeś klase, wejście smoka jak nic.... Quote
UeMka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 mariee napisał(a):Kim jestes Pan vioxxal, bo my tutaj chociaz sie znamy z dogomani,a Pan wyskoczyl jak Filip z konopi zabierajac od razu glos na tym akurat watku?! Pozdrawiam vioxxal, moze sie przedstawiasz!?:p Czyżby główny zainteresowany? :diabloti: Quote
Donvitow Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 UeMka napisał(a):Czyżby główny zainteresowany? :diabloti: Aj o tym nie pomyślałem.:evil_lol: Zazdrosny o Donos.:crazyeye: Quote
emir Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 mariee napisał(a):Kim jestes Pan vioxxal, bo my tutaj chociaz sie znamy z dogomani,a Pan wyskoczyl jak Filip z konopi zabierajac od razu glos na tym akurat watku?! Pozdrawiam vioxxal, moze sie przedstawisz!?:p Trolla i jego wzniosłe konstatacje proponuję ignorować; do dyskusji trzeba miec partnera a nie g.....o. EMIR Quote
Margo05 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 GreenEvil napisał(a):a cos wiecej??? watek jakis? pzdr GreenEvil GreenEvil, Czarnuszek jest na końcu w moim podpisie :roll: Quote
AguśSosnowiec Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Donvitow napisał(a):Zazdrosny o Donos.:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Donvitow Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 emir napisał(a):Trolla i jego wzniosłe konstatacje proponuję ignorować; do dyskusji trzeba miec partnera a nie g.....o. EMIR Nie ma ikonki " chylę czoła". A szkoda;) Quote
oktawia6 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 vioxxal napisał(a): oczywiście, że tak i to bardzo dobrze Mało tego nie ilość wypowiedzi świadczy o czymkolwiek jak i nie wiek świadczy o rozumie :evil_lol: Bardzo Dorośli ludzie a dogadać się nie mogą. Jeden drugiego nie zna a udają, że znają lepiej niż oni sami siebie no masz ci los! znalazł się Ted Bundy:cool1: jednak i tak nie znajdziesz się w MENSIE. podzielam EMIR-a sugestie-j.w. Quote
Margo05 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Czy są jakieś wieści? Temat jakby się skończył :cool3: Quote
Margo05 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Wciąż mnie ciekawi jak się zakończyła sprawa donosu... A tu cisza absolutna... Quote
spa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Sprawa toczy się dalej, a jak się zakończy czas okaże. Quote
Recommended Posts