Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tweety znałaś nowy adres Edyty ?. Tweety kto zbierał rok pieniądze na psy na prywatne konto?
Oj w prokuraturze nie pomogą Wam mateusz,laluna, pianka czy inni.
Pozdrawiam AFN " serdedcznie":evil_lol:

• Replies 273
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Donvitow napisał(a):
Pianka. kasuj jakie chcesz posty. Ale tym razem robicie to za wolno. Są zrzuty. A policję bardzo i one interesują.
Jak możesz twierdzić że dociekania kto złożył z Dogo donos i dlaczego zaśmiecają wątek.
Tweety znałaś nowy adres Edyty ?. Tweety kto zbierał rok pieniądze na psy na prywatne konto?
Masz rację Donvitow!
Wilczurek też WSZYSTKIE posty ma - nawet te już usunięte! Wszystko w 2,3 sekundy pojawia się w subskrybcji via mail z Dogo do Outlooka... Pan Policjant i Pan Prokurator mogą na te screeny i kopie mailów reflektować... Heh! I nie tylko ja z naszej rodziny ma konto na Dogo i subskrypcję tego wątku! I są one wszystkie na HDD zarejestrowane. Zamordyzm stalinowski czy "palący się ogon" ? No z tym usuwaniem postów? :diabloti: Ciekawe czy po tym poście dostanę bana na stałe? A dalej co? Wszystkich " nie - z - AFN" do zbanowania?

Posted

WILCZUREK napisał(a):
Zamordyzm stalinowski czy "palący się ogon" ? No z tym usuwaniem postów? :diabloti:
Pięknie to Wilczurku ująłeś :klacz::klacz::klacz:

Posted

GreenEvil napisał(a):

Prokuratury, dziecino, boi sie ten, ktory ma cos na sumieniu. Napewno Tweety nie bedzie tam potrzebowac wsparcia modow :evil_lol:

pzdr
GreenEvil
Kto sie śmieje, ten sie śmieje ostatni ;)

Posted

Donvitow napisał(a):
Pianka. kasuj jakie chcesz posty. Ale tym razem robicie to za wolno. Są zrzuty. A policję bardzo i one interesują.
Jak możesz twierdzić że dociekania kto złożył z Dogo donos i dlaczego zaśmiecają wątek.

Dogo czytaja tazke ludzie niezalogowani, o czym laskawie zapominasz.

Donvitow napisał(a):

Tweety znałaś nowy adres Edyty ?.

co za rznica czy znala czy nie znala, sadzisz, ze pojechala do Szczecina celem nadania listu? Doprawdy smieszny jestes w tym swoim zacietrzewieniu.

Donvitow napisał(a):

Prokuratury, dziecino, boi sie ten, ktory ma cos na sumieniu. Napewno Tweety nie bedzie tam potrzebowac wsparcia modow :evil_lol:

pzdr
GreenEvil

Posted

GreenEvil napisał(a):
Dogo czytaja tazke ludzie niezalogowani, o czym laskawie zapominasz.

co za rznica czy znala czy nie znala, sadzisz, ze pojechala do Szczecina celem nadania listu? Doprawdy smieszny jestes w tym swoim zacietrzewieniu.

pzdr
GreenEvil

Czytają niezalogowani. Owszem ale oni nie znają takich niuansów jak są w donosie.

Tylko AFN znał nowy adres i ten zgłoszono w donosie. A to zasadnicza różnica.

Dzięki za Dziecinkę. " smarkulo". Nie bo dzieciaki modzi nie pomogą jej rozliczyć faktur. Oni potrafią banować a nie mają pojęcia o księgowości i nierozliczonych finansach.

Pozdrawiam dzieciak Kajtuś.

Posted

Donvitow napisał(a):
Czytają niezalogowani. Owszem ale oni nie znają takich niuansów jak są w donosie.

Dzięki za Dziecinkę. " smarkulo". Nie bo dzieciaki modzi nie pomogą jej rozliczyć faktur. Oni potrafią banować a nie mają pojęcia o księgowości i nierozliczonych finansach.

Pozdrawiam dzieciak Kajtuś.

To AFN doniósł? :crazyeye:

Posted

Donvitow napisał(a):

No widzisz, milo ze znasz szczegoly donosu. Moze je zdradzisz wiec? Bo mi niestety jest ciezko dyskutowac na tematy ktorych szczegolow nie znam :roll:
A na jakiej podstawie sadzisz, ze AFN znal nowy adres Edyty?

Donvitow napisał(a):

ojoj... dziekuje za komplimenta. A jak tam Twoja wiedza na temat meandrow ksiegowosci?

pzdr
GreenEvil

Posted

Gosiapk napisał(a):
To AFN doniósł? :crazyeye:

w.g Donvitowa nie jestesmy tylko odpowiedzialni za trzesienia ziemi i pomor w Afryce.. caly czas usiluje mu tylko wytlumaczyc ze jego zacietrzewienie nie pomaga mu wcale w pelnym ogladzie sprawy. Co wiecej sadze, ze pan_donosiciel ma w tym momencie niezly ubaw :shake:.

p.s. AFN niegdzie nic nie donosil, nie bywa w Szczecinie ani w zaden sposob nie jest powiazany z ta sprawa. (bo niby po co)

pzdr
GreenEvil

Posted

GreenEvil napisał(a):
No widzisz, milo ze znasz szczegoly donosu. Moze je zdradzisz wiec? Bo mi niestety jest ciezko dyskutowac na tematy ktorych szczegolow nie znam :roll:
A na jakiej podstawie sadzisz, ze AFN znal nowy adres Edyty?

ojoj... dziekuje za komplimenta. A jak tam Twoja wiedza na temat meandrow ksiegowosci?

pzdr
GreenEvil

Nie znasz treści donosu :evil_lol:.

Nowy adres Edyty AFN znał:evil_lol:. Nie odważył bym się tego napisać wiedząc że policja przegląda Dogo. Mogą poprosić o wyjaśnienia dlaczego tak twierdzę.:eviltong:

Nie ciesz się. Smarkula była w cudzysłowie.:evil_lol:

Co do ksiegowości. Sam prowadzę w swojej maleńkiej firmie. A jeszcze mam konsultanta po Akademi Ekonomicznej w Poznaniu.

Gren Evil widzę że masz dyżur dzisiaj na tym wątku. A kiedy Aga Mazury:evil_lol:

Posted

GreenEvil napisał(a):
w.g Donvitowa nie jestesmy tylko odpowiedzialni za trzesienia ziemi i pomor w Afryce.. caly czas usiluje mu tylko wytlumaczyc ze jego zacietrzewienie nie pomaga mu wcale w pelnym ogladzie sprawy. Co wiecej sadze, ze pan_donosiciel ma w tym momencie niezly ubaw :shake:.

p.s. AFN niegdzie nic nie donosil, nie bywa w Szczecinie ani w zaden sposob nie jest powiazany z ta sprawa. (bo niby po co)

pzdr
GreenEvil
Przesłona dymna nic nie pomoże ;) Nie mogę się doczekać aż kity wam sie wreszcie spalą :p

Posted

Donvitow napisał(a):
Nie znasz treści donosu :evil_lol:.

Nowy adres Edyty AFN znał:evil_lol:. Nie odważył bym się tego napisać wiedząc że policja przegląda Dogo. Mogą poprosić o wyjaśnienia dlaczego tak twierdzę.:eviltong:

Ja Cie prosze o wyjasnienia dlaczego tak sadzisz. Edyta nie przekazywala na bezposrednio zadnych faktur, wiec skad mamy go miec?
I jeszcze raz Cie prosze o wyjasnienie skad znasz tresc donosu, bo ja jako (podobno) strona jej nie znam.

Donvitow napisał(a):

Nie ciesz się. Smarkula była w cudzysłowie.:evil_lol:
Co do ksiegowości. Sam prowadzę w swojej maleńkiej firmie. A jeszcze mam konsultanta po Akademi Ekonomicznej w Poznaniu.

i Co Twoje doswiadczenie i konsultant wskazuje apropos tego, jakie konsekwencje poniesie Edyta z racji donosu?

Donvitow napisał(a):

Gren Evil widzę że masz dyżur dzisiaj na tym wątku. A kiedy Aga Mazury:evil_lol:

Znow sobie pochlebiasz... ja tylko znalazlam sobie rozrywke w postaci Twojej osoby na dzisiejszy wieczor. :loveu:

pzdr
GreenEvil

Posted

GreenEvil napisał(a):

pzdr
GreenEvil

To co robicie na tym wątku. AFN nie bywa w szczecinie/ jako fundacja, czy wy osobiście/ :evil_lol:.

Zacietrzewienie. Płonna nadzieja. Bardzo spokojnie podchodzę do Was i Waszej działalności.

Pan donosiciel:eviltong: to jest sfeminizowane forum. Pani donosiciel :diabloti: i raczej jest zaskoczona że to jej policja szuka i zamierza się dobrać do jej personaliów i prawdziwego, EKONOMICZNEGO powodu złożenia donosu.

Pozdrawiam Donvitow

Posted

GreenEvil napisał(a):

i Co Twoje doswiadczenie i konsultant wskazuje apropos tego, jakie konsekwencje poniesie Edyta z racji donosu?
A poniesie Edyta???:crazyeye:Za co??:-o Czy kto inny??:evil_lol:

GreenEvil napisał(a):
Znow sobie pochlebiasz... ja tylko znalazlam sobie rozrywke w postaci Twojej osoby na dzisiejszy wieczor. :loveu:

pzdr
GreenEvil
A ty nie masz co robić???? Zajmij sie swoimi statutowymi OBOWIĄZKAMI :cool1:

Posted

Donvitow napisał(a):
To co robicie na tym wątku. AFN nie bywa w szczecinie/ jako fundacja, czy wy osobiście/ :evil_lol:.

widzisz, dziecino, ja ten watek mam w subskrypcji od dosc dawna.

Donvitow napisał(a):

Zacietrzewienie. Płonna nadzieja. Bardzo spokojnie podchodzę do Was i Waszej działalności.

Coz, Twoje slowa na forum wskazuja na sytuacje wprost przeciwna.

Donvitow napisał(a):

Pan donosiciel:eviltong: to jest sfeminizowane forum. Pani donosiciel :diabloti: i raczej jest zaskoczona że to jej policja szuka i zamierza się dobrać do jej personaliów i prawdziwego, EKONOMICZNEGO powodu złożenia donosu.

czy laczac to zdanie z faktem, iz jestes przekonany ze jest to dzielo tweety, moge wysnuc wniosek, ze ona sie wlasnie ukrywa? :crazyeye: czy moze inny, ze gdzies gadasz co Ci slina na jezyk przynosi?

pzdr
GreenEvil

Posted

GreenEvil napisał(a):
Ja Cie prosze o wyjasnienia dlaczego tak sadzisz. Edyta nie przekazywala na bezposrednio zadnych faktur, wiec skad mamy go miec?
I jeszcze raz Cie prosze o wyjasnienie skad znasz tresc donosu, bo ja jako (podobno) strona jej nie znam.

pzdr
GreenEvil

Adres nowy znałyście. I ty wiesz skąd.:evil_lol:

Nasze doświadczenie i konsultanta.:evil_lol: Edyta nie poniesie odpowiedzialności lub symboliczną. A dlaczego. Nie ujawniła publicznie konta.

Jak sobie pochlebiasz:diabloti: Ja lubię być rozrywką statecznych i dojrzałych kobiet. Teraz dopiero urosłem:loveu:/ a szczególnie po nocy/:diabloti:

Posted

GoniaP napisał(a):
A poniesie Edyta???:crazyeye:Za co??:-o Czy kto inny??:evil_lol:

Byl donos na Edyte? Byl. No chyba, ze nie bylo i gadamy sobie o rzeczach wirtualnych.

GoniaP napisał(a):

A ty nie masz co robić???? Zajmij sie swoimi statutowymi OBOWIĄZKAMI :cool1:

O moje statuowe obowiazki sie nie martw, wlasnie dostaly glupawki i biegaja po mieszkaniu.

Po raz kolejny Cie poprosze, nie odpowiadaj mi na posty bo jestes w tym nudna i to na tyle, ze z reguly nie chce mi sie nawet zuzywac klawiatury ani czasu na to zeby odpisac.

pzdr
GreenEvil

Posted

GreenEvil napisał(a):
widzisz, dziecino, ja ten watek mam w subskrypcji od dosc dawna.

Coz, Twoje slowa na forum wskazuja na sytuacje wprost przeciwna.

czy laczac to zdanie z faktem, iz jestes przekonany ze jest to dzielo tweety, moge wysnuc wniosek, ze ona sie wlasnie ukrywa? :crazyeye: czy moze inny, ze gdzies gadasz co Ci slina na jezyk przynosi?

pzdr
GreenEvil

Widzisz prześcigamy się w postach.
Ale Ty nie dościgniesz w demagogi i przekomarzaniach Tweety.
Absolutnie nie posądzam o donos Tweety. Zrobiła na mnie zbyt pozytywne wrażenie. Czy napisałem że się ukrywa. Znowu to dziecko a dopiero pisałaś że się ze mną bawisz. Zaczynasz się gubić. Poproś Tweety o zmianę . Zdecydowanie Ją wolę.
Nie jestem zacietrzewiony i nie gadam co mi ślina na język przynosi. Ja tylko piszę co myślę o Tobie i AFN.
A myślę źle. To jak mam pisać.I co mam pisać.

Posted

Donvitow napisał(a):
Adres nowy znałyście. I ty wiesz skąd.:evil_lol:

Wiem.... doznalam olsnienia i wywrozylam go z fusow. Nowy adres Edyty (ktorykolwiek to jest) nie byl nam do niczego potrzebny. Nie bylysmy w jego posiadaniu.

Nadal sie pytam, skad znasz tresc donosu, skoro nie jest znana nam jako podobno stronie.

Donvitow napisał(a):

Nasze doświadczenie i konsultanta.:evil_lol: Edyta nie poniesie odpowiedzialności lub symboliczną. A dlaczego. Nie ujawniła publicznie konta.

hm... a nie byles ostatnio w szczecinie?

Donvitow napisał(a):

Teraz dopiero urosłem:loveu:/ a szczególnie po nocy/:diabloti:

Faceci czesto tak maja ;)

pzdr
GreenEvil

Posted

Donvitow napisał(a):

Absolutnie nie posądzam o donos Tweety. Zrobiła na mnie zbyt pozytywne wrażenie. Czy napisałem że się ukrywa.

napisales, ze szukaja osoby, ktora donos napisala... wiec nie tweety.. OK. Przejdzmy dalej . Twierdzisz, ze to ktos z AFN... zostaja dwie osoby... ktora z nas wiec sie ukrywa? Bo jakos nie sadze, zeby nasze dane byly trudno dostepne :crazyeye:

Donvitow napisał(a):

Znowu to dziecko a dopiero pisałaś że się ze mną bawisz. Zaczynasz się gubić.

Obawiam sie jednak, ze to sie nie wyklucza. Lubie bawic sie z dziecmi :cool3:

Donvitow napisał(a):

Nie jestem zacietrzewiony i nie gadam co mi ślina na język przynosi. Ja tylko piszę co myślę o Tobie i AFN.
A myślę źle. To jak mam pisać.I co mam pisać.

Jak o zywo nie widze konktretow, tylko stek bredni i polslowek. Dobra... jedna rzecz jest napisana otwartym tekstem, ze nas nie lubisz.

pzdr
GreenEvil

Posted

GreenEvil napisał(a):

O moje statuowe obowiazki sie nie martw, wlasnie dostaly glupawki i biegaja po mieszkaniu.
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:To znaczy, że pieniądze ludzi o wielkich sercach, wpłacających na wasze "skarpety" w dobrej wierze, tak naprawdę utrzymują ciebie, twoje przy...pnice i twoje własne psy?????????????????? I ty się czepiasz Edytki??? (dla ciebie PANI EDYTY????):-o:-o:-o:-o Toż to trzeba ogłosić!!!!

GreenEvil napisał(a):
Po raz kolejny Cie poprosze, nie odpowiadaj mi na posty bo jestes w tym nudna i to na tyle, ze z reguly nie chce mi sie nawet zuzywac klawiatury ani czasu na to zeby odpisac.

pzdr
GreenEvil
Nie pozdrawiaj mnie, bardzo proszę :shake: I jak nie chcesz, to nie odpisuj;) Ważne, że publika czyta i ma szansę wyrobić sobie o AFN odpowiednie zdanie :p

Posted

O już lepiej. I nawet z dowcipem. Rany jeszczę zacznę Cię lubić.
Byłem pod szczecinem ostatnio. Dwa kroki. Targałem boksera od Greven.
Masz mnie:evil_lol:. Poddaję się.

A tak poważnie. Pozdrawiam Cię Edyto i wszystkie dobre duszki tego wątku. I Ciebie Gren Ewil mimo że " chachulisz". bo nie potrafię mimo wszystko uwierzyć że to AFN mogło być tak podłe czy jakaś jego gałązka.
Dobranoc.
GE zdecyduj się czy jestem dzieciak czy facet.

Posted

GoniaP napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:To znaczy, że pieniądze ludzi o wielkich sercach, wpłacających na wasze "skarpety" w dobrej wierze, tak naprawdę utrzymują ciebie, twoje przy...pnice i twoje własne psy?????????????????? I ty się czepiasz Edytki??? (dla ciebie PANI EDYTY????):-o:-o:-o:-o Toż to trzeba ogłosić!!!!

GreenEvil ma w domu sporo zwierzaków. I to nie swoich, a tymczasów i rehabilitantów. A pieniądze nie idą na jej psy, tylko na leczenie właśnie tych przygarniętych zwierząt.

Opanujcie się trochę. Te wieczorne awantury na tym wątku, poświęconym STADKU BBBBB przekraczają już wszelkie granice. O dobrym smaku nie wspominając.
Modzi mają rację kasując je z tego miejsca, bo to nie wątek awanturniczy, tylko wątek wspaniałych Ludzi Edyty i ś.p. Włodka oraz ich zwierząt, które tak pokochali. Moglibyście w końcu to uszanować? Bo to już nawet nie jest zabawne. To jest żenujące.

Posted

Donvitow napisał(a):

I Ciebie Gren Ewil mimo że " chachulisz".

pomimo najszczerszych checi nie rozumiem, co oznacza "chachulisz" :oops:

Donvitow napisał(a):

GE zdecyduj się czy jestem dzieciak czy facet.

Statystyczny facet konczy dojrzewanie w wieku 21 lat, potem ten proces ulega regresji wraz z wiekiem.... takie zycie ;) wiekszosc facetow to duze dzieci :evil_lol:

pzdr
GreenEvil